jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 29 januari 2010

dryckes-shoppingen

Av jempa - 29 januari 2010 18:31

   

Så nu är jag hemma igen! Snabb va? Sån e jag!


Det fanns två "ap-vin" kvar! Jag norpade åt mig den ena, och på vägen till kassan blev jag sugen på nån god likör som man inte provat förut, så jag la även ner en Country Lane i korgen.

När jag kommer till kassan så får ja som vanligt visa leg, och sen blir det skämmigt, för killen i kassan frågar mig någonting, men jag kan inte höra vad han säger för han pratar skånska eller nåt (herregud spotta ut gröten innan ni pratar, typ), så jag får säga "va?" TRE gånger, haha, skämmigt :/

Men iaf, han fråga om jag har provat Tre apor tidigare. Men jag säger att de e första gången nu o att jag valde den för att den såg så tuff ut. Tanterna (eller ja, 50-åringarna) före mig i kön blir också imponerad av den, och säger även nåt om Country Lane.. som jag inte riktigt hör, jag o mina öron verkar inte komma överens nu ikväll, haha. Men så ärre!


Nu ska jag börja prova vinet =)

 
 
Ingen bild

skiman

30 januari 2010 09:27

Drick endast rött vin. Vitt vin innehåller glycerol som inte är så bra.

 
Frida-Martina

Frida-Martina

30 januari 2010 09:31

Du får väl tvätta öronenn till nästa gång :] *wiie*

http://frida-martina.se

 
Ingen bild

Cina

30 januari 2010 16:30

Hur var vinet?

 
Ingen bild

jempa

30 januari 2010 16:48

Svar till Cina: Vinet var gott! Det var bara 8,5% så det var lättdrucket =) Fruktigt och fräscht!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Onsdag 1 mars 20:03

Hejsan svejsan så dök det upp ett inlägg här! :) Idag fyller ju Leon 1 år?! På riktigt, åren går inte så fort som när man har småbarn! Så nu är han lixom ingen bebis längre heller, galeeet! Idag firade vi honom bara vi. Och på lördag har vi...

Av jempa - 25 december 2022 21:17

God Jul på er alla fantastiska bloggläsare! Ja alla fyra! :) ne men har faktiskt lite fler läsare än ap o bara det är ju helt otroligt?? Hur som helst, Jason var inte på foto-humör när jag skulle ta julbilderna, därav flest bilder på Leon :D S...

Av jempa - 21 december 2022 11:21

Julrean startar tidigare nuförtiden, förr var det väl alltid på juldagen de drog igång? Jag har iaf redan gjort lite fynd, detta är från Åhlens: Så en filt och en ljuslykta. 50% rabatt på båda. Har kikat på sån filt förut så det kändes li...

Av jempa - 5 december 2022 20:18

Den 1 december blev han alltså 9 månader. Lilla Leon som börjar bli en stor bebis nu! Tiden går aldrig så fort som när man är föräldraledig! Det e galet faktiskt. Han har verkligen utvecklats massor den senaste tiden! Nu vänder han sig från ry...

Av jempa - 10 november 2022 21:09

Senaste inlägget ser ju ut som ba*s! Vette tusan vad Bloggplatsen håller på med? Får hoppas detta inlägg inte får kapade bilder.. Iallafall så var jag på öppningen av Newbies nya butik idag. Dom hade lovat en ?magisk goodiebag? men den var fakt...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Träna glosor med Ovido