jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 13 januari 2010

skitsnack

Av jempa - 13 januari 2010 15:59

 

Lite B&J före maten är bara bra har jag hört. :)Tjabba på er!

Har haft ont i skallen från typ 11.00 idag, inte bra.. och ännu sämre var det att jag inte hade någon Ipren på jobbet. Fick TOKONT i huvvet när jag nästan var hemma, tror det e psykiskt.. typ att man helt plötsligt blir jättekissis eller jättebajsis när man nästan e hemma och låser upp dörren =)

Men nu har jag tagit 2 Ipren och det känns bättre =)

Nog snackat om det! Jag ska börja med maten nu tänkte jag, spagetti o köttfärssås blir det idag. Vi hade inge spagetti, typiskt..makaroner har vi men makaroner och köttfärssås är såå äckligt! Det går ju inte! Därför skulle David köpa med sig spagetti på vägen hem.


JAJA! Nu matlagning!

 
 
Ingen bild

Nina

13 januari 2010 16:41

Å jag ska på ICA å köpa makkisar å köttfärs för ett storkok ;) Tur man e delad.. eller ja, ehh.. smaken.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Söndag 17 mars 21:29


Klickade hem detta idag från Lyko, är astaggad på att prova schampo o balsamet :) Är det någon av er som testat dessa? De hade iaf fått bra betyg så jag hoppas de funkar bra på mitt hår åxå. Även mascaran (Clarins Supra Volume) ska vara bra sägs...

Av jempa - Tisdag 12 mars 12:10

I fredags åkte vi på en myshelg till Uppsala, en helg helt utan planer. Våran sista resa tillsammans innan bebisen kommer ...

Av jempa - Lördag 2 mars 20:40


Magen har verkligen vuxit rejält nu dom senaste 2 veckorna. Der sägs att det är mellan vecka 28-32 som den växer som mest. Igår var jag till barnmorskan. Järnvärdet låg på 107, trots att jag känner mig pigg. Men det kan tydligen ta en månad från a...

Av jempa - Torsdag 14 feb 11:12


Igår träffade jag fiina Pia för en middagsdejt :) supertrevligt, var ju så länge sen vi sågs. Vi käkade världsgod burgare på Bastard Burgers och jag tog sötpommes o smältost till, yummie in my tummy! :D Vi satt i två timmar o surrade och tiden g...

Av jempa - Söndag 3 feb 19:20


Igår var vi ut till Birsta för att testköra lite barnvagnar (vi kärade ner oss i Bugaboo Fox...) och för att shoppa spjälsäng med tillbehör såsom madrass, madrasskydd, täcke, spjälskydd med mera, på IKEA. Det blev sängen här ovan, den har två olika ...

Presentation

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se