jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 13 januari 2010

skitsnack

Av jempa - 13 januari 2010 15:59

 

Lite B&J före maten är bara bra har jag hört. :)Tjabba på er!

Har haft ont i skallen från typ 11.00 idag, inte bra.. och ännu sämre var det att jag inte hade någon Ipren på jobbet. Fick TOKONT i huvvet när jag nästan var hemma, tror det e psykiskt.. typ att man helt plötsligt blir jättekissis eller jättebajsis när man nästan e hemma och låser upp dörren =)

Men nu har jag tagit 2 Ipren och det känns bättre =)

Nog snackat om det! Jag ska börja med maten nu tänkte jag, spagetti o köttfärssås blir det idag. Vi hade inge spagetti, typiskt..makaroner har vi men makaroner och köttfärssås är såå äckligt! Det går ju inte! Därför skulle David köpa med sig spagetti på vägen hem.


JAJA! Nu matlagning!

 
 
Ingen bild

Nina

13 januari 2010 16:41

Å jag ska på ICA å köpa makkisar å köttfärs för ett storkok ;) Tur man e delad.. eller ja, ehh.. smaken.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Lördag 23 jan 12:00


Torrschampo, primer, settingspray och hårkur som är magisk! Fick klicka hem en beställning från Bangerhead med mina favoriter i badrummet. Så jekla bra att allt fanns på den webshoppen, o till bäst pris. Plus att jag fick bonus därifrån på bonu...

Av jempa - Söndag 10 jan 15:30

Testhängde den på befintliga spikar som tavlorna hängt på, men kände ganska direkt att den måste skickas tillbaka.. Hämtade ut "kaffe-hyllan" som jag beställde på Cellbes ni vet. Men näe, den kändes väldigt billig och "rörig" på något vis. ...

Av jempa - Lördag 2 jan 18:45

Beställde den här hyllan tidigare idag. Tänker att det ska hänga kaffekoppar på krokarna o på hyllorna kan man ha kaffetillbehör, typ burken vi har kaffebönor i, kaffe-essence och kanel. Och så kanske man kan ställa en av kaffetavlorna vi har på väg...

Av jempa - 31 december 2020 22:06

Det har kommit massor med snö här i Svallet, äntligen! Så kul! Jason och söta Mila! Mila fick en kram, naaaw! O snabb e man me kameran såklart! Jason hälsar på lilla Anton :) Sötisar! Vi for upp till Norra Berget på förmiddagen för o hän...

Av jempa - 30 december 2020 22:13

Asså, det är något med den här tröjan som jag bara älskar! Tycker den är så tuff, älskar att den är i oversize fit också. Har sett den tidigare på Lindex, men nu hux flux var den på rea så självklart slog man till! 90 kr kostade den, och dessutom s...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se