jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 13 januari 2010

skitsnack

Av jempa - 13 januari 2010 15:59

 

Lite B&J före maten är bara bra har jag hört. :)Tjabba på er!

Har haft ont i skallen från typ 11.00 idag, inte bra.. och ännu sämre var det att jag inte hade någon Ipren på jobbet. Fick TOKONT i huvvet när jag nästan var hemma, tror det e psykiskt.. typ att man helt plötsligt blir jättekissis eller jättebajsis när man nästan e hemma och låser upp dörren =)

Men nu har jag tagit 2 Ipren och det känns bättre =)

Nog snackat om det! Jag ska börja med maten nu tänkte jag, spagetti o köttfärssås blir det idag. Vi hade inge spagetti, typiskt..makaroner har vi men makaroner och köttfärssås är såå äckligt! Det går ju inte! Därför skulle David köpa med sig spagetti på vägen hem.


JAJA! Nu matlagning!

 
 
Ingen bild

Nina

13 januari 2010 16:41

Å jag ska på ICA å köpa makkisar å köttfärs för ett storkok ;) Tur man e delad.. eller ja, ehh.. smaken.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Lördag 22 juni 19:18

Glad Midsommar på er, i efterskott! Vi firade ute i Kolsta med min syster och vänner, riktigt trevligt hade vi! Men vi åkte hem rätt tidigt, det kändes bäst så med Jason o så :) Min svärmor hade gjort en sån fin blomsterkrans till Jason, passa...

Av jempa - Torsdag 20 juni 20:43


Nike air max 90 alltså! Dom är fortfarande så feta tycker jag! Beställde dessa från Jdsports, o eftersom jag har stl 37 så kunde jag beställa dessa från junior-avdelningen (upp till stl 39 där) för 400 kr billigare än dam-avdelningen, sjukt ändå j...

Av jempa - Torsdag 20 juni 00:13

I lördags var vi på Norrlandskällaren och firade pappa som fyllt år. Det blev Jasons första restaurangbesök (iofs åt vi lunchbuffe på Great Eastern för två veckor sedan kom jag på nu). Det gick bra! Han smågnällde bara men sen somnade han :) mysprop...

Av jempa - Lördag 15 juni 21:13

Hittade litegrann på Newbies rea, nämligen jättesöta hängselbyxor och en body med farfarströje-knäppning, så gullig! Jason invigde outfiten igår när vi åt grillat hemma hos hans farmor o farfar :) ...

Av jempa - Måndag 3 juni 18:32

Jason har minsann klickat hem lite kläder på nätet, i storlek 62 och 68. Jag hade letat jeans med slitningar (som verkade omöjligt att hitta till bebisar?!) men Zalando kan man lita på! Detta blev det därifrån: Hur söta jeans?! Haha så himla...

Presentation

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se