jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 13 januari 2010

skitsnack

Av jempa - 13 januari 2010 15:59

 

Lite B&J före maten är bara bra har jag hört. :)Tjabba på er!

Har haft ont i skallen från typ 11.00 idag, inte bra.. och ännu sämre var det att jag inte hade någon Ipren på jobbet. Fick TOKONT i huvvet när jag nästan var hemma, tror det e psykiskt.. typ att man helt plötsligt blir jättekissis eller jättebajsis när man nästan e hemma och låser upp dörren =)

Men nu har jag tagit 2 Ipren och det känns bättre =)

Nog snackat om det! Jag ska börja med maten nu tänkte jag, spagetti o köttfärssås blir det idag. Vi hade inge spagetti, typiskt..makaroner har vi men makaroner och köttfärssås är såå äckligt! Det går ju inte! Därför skulle David köpa med sig spagetti på vägen hem.


JAJA! Nu matlagning!

 
 
Ingen bild

Nina

13 januari 2010 16:41

Å jag ska på ICA å köpa makkisar å köttfärs för ett storkok ;) Tur man e delad.. eller ja, ehh.. smaken.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Söndag 20 jan 17:01


Idag går jag egentligen in i vecka 24, men jag har inte tagit någon bild på magen denna vecka så tog en idag, en dag hit eller dit, de får funka :) Jag känner av bebisen varje dag, vissa dagar mer än andra, och mest aktivitet är på natten och när ...

Av jempa - Lördag 19 jan 14:22

Jag tog en sväng på stan med sällskap av mami idag. Hon och sis åker ju till Thailand nästa helg så måste ju ses innan dom drar. Vi fikade semlor på Charm, asså så gott! Och så blev det lite shopping. Köpte bl.a mysbrallor på H&M's mamma-avdelni...

Av jempa - Torsdag 10 jan 15:28


  Jacka från Bon Prix   Beställde en jacka från Bon prix för några veckor sedan, då min vinterjacka börjar bli lite tajt, hehe :) Så denna fick det bli. 349 spänn på rea, asbra! Jag känner att jag helst inte vill köpa så mycket mammakläder, ...

Av jempa - Måndag 7 jan 16:12

Tänk att igår gick vi in i vecka 22! Jag tycker veckorna nu bara går av bara farten! I början däremot var det otroligt segt, dom första 12 veckorna kunde inte gått mer långsamt, man ville ju bara att den tiden skulle flyga förbi, eftersom risken f...

Av jempa - Fredag 4 jan 20:19

God fortsättning på er! Hade ni en bra nyårsafton? Min var jättebra! Vi var bjuden på middag hemma hos ett par i Granloholm. Det var vi och typ 9 till tror jag? Riktigt trevligt och supergod mat! Så fin dukning också! Här ser vi förrätten, och ja...

Presentation

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se