jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under december 2009

Av jempa - 4 december 2009 19:15

  

Möttes av detta "snöberg" imorse när jag var på väg till jobbet. Det är alltså mitt på torget i stan, och jag höll på att gå in i en stor snöhög innan jag tittade upp o upptäckte hela arrangemanget =) Man e bra trött på morgonen.. det e alltså tänkt att det ska va rail tävling i helgen.


Och häromdagen bjöds det på goda lussekatter på jobbet =) Fina va?

  

Av jempa - 4 december 2009 17:46

  

Tufft halsband från mandeldesign.se! Lite rockigt sådär =)

Skulle va nåt för dig sistah!

 

Ikväll är det Idol såklart! Självfallet är det Tove som ska vinna hela skiten! HEJJA TOVE!

Av jempa - 4 december 2009 15:04

 

ja, hur länge ska man behöva vänta på tröjan egentligen? Vill ha den nu ju!

Står fortfarande "order mottagen" på orderinformationen, antar att det står "order skickad" när dom skickat den, och det har stått "mottagen" i en vecka nu ju. Den e ju betald o allt.

Dååligt Melba, dååligt.



Update: läste precis nu att dom har 14-20 arbetsdagar som leveranstid, haha ja men va rooligt!

Av jempa - 3 december 2009 15:46

Tjabba på er!


Är bara hemma en kort stund, för vod halv 5 ska jag möta syrran utanför hennes jobb så ska jag hänga med henne hem. Ska vara där hela kvällen o vi ska käka middag, se på julkalendern och Mammas pojkar. :) Blir nog mys!

David ska ut med jobbet idag o käka julbord, ja inte bordet utan maten som är på bordt, får jag hoppas iaf. *doh* Så det e ändå inge roligt o va ensam hemma, lika bra o passa på o joina sis.

Btw, mamma halkade igår o fick åka ambulans in på akuten. *stackars!* Hon fick komma hem efter 3 timmar, o dom kunde se på röntgen att en flisa är lös i armen, men om det blir operation eller inte vet vi inte än. Hon har iaf fått en massa morfin med mera som hon ska ta.. huga, synd om sötmamma!

Får hoppas att hon slipper operationen, även om den kanske gör att hon tillfrisknar snabbare.. mja vi får vänta o höra om dom hör av sig. Gör dom inte det så är det tanken att det ska läka av sig själv.

*håller tummarna*


Men nu ska jag fixa mig lite sen drar jag o möter syrran.


Av jempa - 2 december 2009 15:28

Tjabba!


Har precis kommit hem från w0rket. Så nu ska jag bara byta om och sen drar jag bort till Birsta och möter upp Therese. Blir trevligt deh! :)


  

Av jempa - 1 december 2009 21:00

 

hehe, syrran i action


Tog en promenad bort till syrran för att se på Julkalendern, som för övrigt verkade halv-seg? Men så brukar ju första avsnitten vara rätt så sega också iofs.

Börjar bli kallt ute nu, våran gubbe på termometern hade klätt på sig med storkappa, mössa och halsduk och så var det en liten snögubbe i hörnet. Det betyder alltså att det är minusgrader.. undra hur mycket kläder han har på sig när det e -20? *brr*

Av jempa - 1 december 2009 17:30

 

Superhjältejul på SVT1 kl. 18.45


Idag drar den igång igen! Julkalendern -09. Härligt :) Hoppas att den är bra, förra året var den ju inge vidare..

Av jempa - 1 december 2009 17:02

David och jag pratade lite om att killar är starkare fysiskt än tjejer, idag när vi åt middag. Och jo det vet man ju att det är så. Men iaf, jag fick för mig att vi skulle göra armhävningar och se vem som orkade flest. Och nu menar jag såklart riktiga armhävningar och inte sånna där fjantisar när man står på knäna =)

Iallafall, jag orkade hela 14 stycken (!!), rätt nöjd faktiskt. Och David orkade nätt o jämt 12 stycken. Haha, VIKTIGT! :D


Och då hade jag även dammsugit, torkat golven och kört ner cykeln till förrådet alldeles innan, direkt efter 8 timmars arbetsdag ;) hehe


Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards