jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 3 december 2009

tjoflöft!

Av jempa - 3 december 2009 15:46

Tjabba på er!


Är bara hemma en kort stund, för vod halv 5 ska jag möta syrran utanför hennes jobb så ska jag hänga med henne hem. Ska vara där hela kvällen o vi ska käka middag, se på julkalendern och Mammas pojkar. :) Blir nog mys!

David ska ut med jobbet idag o käka julbord, ja inte bordet utan maten som är på bordt, får jag hoppas iaf. *doh* Så det e ändå inge roligt o va ensam hemma, lika bra o passa på o joina sis.

Btw, mamma halkade igår o fick åka ambulans in på akuten. *stackars!* Hon fick komma hem efter 3 timmar, o dom kunde se på röntgen att en flisa är lös i armen, men om det blir operation eller inte vet vi inte än. Hon har iaf fått en massa morfin med mera som hon ska ta.. huga, synd om sötmamma!

Får hoppas att hon slipper operationen, även om den kanske gör att hon tillfrisknar snabbare.. mja vi får vänta o höra om dom hör av sig. Gör dom inte det så är det tanken att det ska läka av sig själv.

*håller tummarna*


Men nu ska jag fixa mig lite sen drar jag o möter syrran.


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Torsdag 5 dec 22:05


Under black friday så köpte vi en ny kaffemaskin, och ikväll hämtade David ut den. Den förra (som vi haft i 11 år! Hur sjukt?!) gick sönder för några veckor sedan. Så efter att ha läst igenom en del recensioner och jämfört bland flera olika ma...

Av jempa - Onsdag 4 dec 11:45

Beställde nya skor från H&M under deras Black friday, dessa skor har jag kikat på innan och jag ääälskar när man nästa gång spanar på dom så är dom nedsatta, då klickar man hem dirr! Även dessa e från H&M, ville ha ett par skor man snabbt bara k...

Av jempa - Måndag 2 dec 23:30

Idag blir lillgrabben 7 månader minsann! Och det var inte helt lätt att fota månadsbilden, hehe, hans favoritsysselsättning är nämligen att rulla, rulla och rulla lite till :) Han börjar även bli riktigt duktig på att stå mot möbler, visst det...

Av jempa - Lördag 30 nov 00:24


Slitna jeans med avtagbara hängslen, 99kr (ord 199kr)! H&M! Så tuffa! Klick-klick :) ...

Av jempa - Lördag 30 nov 00:19


Imorse när vi vaknade, kring 9.30 (japp! True story! Dock käkar han alltid kring 06-07 men sen somnar vi om) så såg jag att solen sken. Underbaaart! Hela dagen blir aå mycket bättre när den börjar med solsken :) Så vi åt frukost och gjorde oss re...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se