jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 3 december 2009

tjoflöft!

Av jempa - 3 december 2009 15:46

Tjabba på er!


Är bara hemma en kort stund, för vod halv 5 ska jag möta syrran utanför hennes jobb så ska jag hänga med henne hem. Ska vara där hela kvällen o vi ska käka middag, se på julkalendern och Mammas pojkar. :) Blir nog mys!

David ska ut med jobbet idag o käka julbord, ja inte bordet utan maten som är på bordt, får jag hoppas iaf. *doh* Så det e ändå inge roligt o va ensam hemma, lika bra o passa på o joina sis.

Btw, mamma halkade igår o fick åka ambulans in på akuten. *stackars!* Hon fick komma hem efter 3 timmar, o dom kunde se på röntgen att en flisa är lös i armen, men om det blir operation eller inte vet vi inte än. Hon har iaf fått en massa morfin med mera som hon ska ta.. huga, synd om sötmamma!

Får hoppas att hon slipper operationen, även om den kanske gör att hon tillfrisknar snabbare.. mja vi får vänta o höra om dom hör av sig. Gör dom inte det så är det tanken att det ska läka av sig själv.

*håller tummarna*


Men nu ska jag fixa mig lite sen drar jag o möter syrran.


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Onsdag 1 mars 20:03

Hejsan svejsan så dök det upp ett inlägg här! :) Idag fyller ju Leon 1 år?! På riktigt, åren går inte så fort som när man har småbarn! Så nu är han lixom ingen bebis längre heller, galeeet! Idag firade vi honom bara vi. Och på lördag har vi...

Av jempa - 25 december 2022 21:17

God Jul på er alla fantastiska bloggläsare! Ja alla fyra! :) ne men har faktiskt lite fler läsare än ap o bara det är ju helt otroligt?? Hur som helst, Jason var inte på foto-humör när jag skulle ta julbilderna, därav flest bilder på Leon :D S...

Av jempa - 21 december 2022 11:21

Julrean startar tidigare nuförtiden, förr var det väl alltid på juldagen de drog igång? Jag har iaf redan gjort lite fynd, detta är från Åhlens: Så en filt och en ljuslykta. 50% rabatt på båda. Har kikat på sån filt förut så det kändes li...

Av jempa - 5 december 2022 20:18

Den 1 december blev han alltså 9 månader. Lilla Leon som börjar bli en stor bebis nu! Tiden går aldrig så fort som när man är föräldraledig! Det e galet faktiskt. Han har verkligen utvecklats massor den senaste tiden! Nu vänder han sig från ry...

Av jempa - 10 november 2022 21:09

Senaste inlägget ser ju ut som ba*s! Vette tusan vad Bloggplatsen håller på med? Får hoppas detta inlägg inte får kapade bilder.. Iallafall så var jag på öppningen av Newbies nya butik idag. Dom hade lovat en ?magisk goodiebag? men den var fakt...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skapa flashcards