jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 3 december 2009

tjoflöft!

Av jempa - 3 december 2009 15:46

Tjabba på er!


Är bara hemma en kort stund, för vod halv 5 ska jag möta syrran utanför hennes jobb så ska jag hänga med henne hem. Ska vara där hela kvällen o vi ska käka middag, se på julkalendern och Mammas pojkar. :) Blir nog mys!

David ska ut med jobbet idag o käka julbord, ja inte bordet utan maten som är på bordt, får jag hoppas iaf. *doh* Så det e ändå inge roligt o va ensam hemma, lika bra o passa på o joina sis.

Btw, mamma halkade igår o fick åka ambulans in på akuten. *stackars!* Hon fick komma hem efter 3 timmar, o dom kunde se på röntgen att en flisa är lös i armen, men om det blir operation eller inte vet vi inte än. Hon har iaf fått en massa morfin med mera som hon ska ta.. huga, synd om sötmamma!

Får hoppas att hon slipper operationen, även om den kanske gör att hon tillfrisknar snabbare.. mja vi får vänta o höra om dom hör av sig. Gör dom inte det så är det tanken att det ska läka av sig själv.

*håller tummarna*


Men nu ska jag fixa mig lite sen drar jag o möter syrran.


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Torsdag 4 juni 09:44


Älskar att man kan sitta ute i klänning tidigt på morgonen o inte frysa! Solen steker redan, underbart! Jason sover, han vaknade kl 05 imorse..gääsp.. trots att vi la han lite senare igår, 18.50. Man är ju ganska trött den tiden på morgonen.. ...

Av jempa - Onsdag 3 juni 20:59


Visst känns det extra bra o stötta dom små, lokala butikerna istället för stora kedjor? Och speciellt nu i dessa tider.. Idag köpte jag dessa kaffebönor med vaniljsmak på Alezzo, en hyffsat ny kaffeshop inne i stan, Kyrkogatan 21 för att vara exa...

Av jempa - Tisdag 2 juni 20:12

Lillkillens outfit idag, både shorts och tischa är från Kappahl. Tisdag redan (veckorna går så fort!) och idag har det varit ganska molnigt, men så fort solen kommer fram blir det jättevarmt! Mamma kom på besök på förmiddagen, vi tog en prome...

Av jempa - Måndag 1 juni 17:14


Har ni också kanonväder idag?? Här är det 26 grader, sol och vi njuuter! Detta fina sommar-set från H&M har Jason på sig idag :) ...

Av jempa - Söndag 31 maj 22:04

Har ni haft en bra dag? Det har jag! Och vädret har verkligen varit på topp! Detta superfina halsband fick jag imorse av David o Jason i morsdagspresent! SÅ FINT!! Jag älskar det! :) Sen gjorde jag mig i ordning för att hämta upp syrran o...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se