jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under november 2009

Av jempa - 6 november 2009 11:44

ja ni vet den som jag köpte i helgen. Jag har provat den och den var väldigt lättsam! Den färgar endast håret, kommer ingenting på huden vilket ju är skitbra! Men det är alltså ingen riktig färgning som håller i sig länge, utan färgen är vattenlöslig och går ganska lätt att få bort med varmvatten.

Jag valde brun/svart, men den blev kanske en aniiing för mörk. Så nästa gång ska jag prova Brun och se om den e bättre. Men brunsvart funkar ju eftersom jag är brunett nu, så den kommer jag absolut fortsätta använda.


Så nu vet ni det ni som är nyfikna på att prova =) en hunka kostar den också så det e ju inte så farligt.

Av jempa - 5 november 2009 20:01

Sitter med toning i håret nu, for the first time ever! Har ju alltid gått all in och färgat håret istället för tonat. Men tänkte att eftersom det inte var så länge sedan jag färgade det så tonar jag nu istället för att försöka få det lite jämnare i färgen, blev ju inte sådär jättejämnt sist. Är ju lite skonsammare med toning, tär inte lika mycket.


Vi får hoppas att det blir bra, 15 min kvar nu sen får vi se. Nu Mammas pojkar, och senare är det Lyxfällan! Får absolut inte missas den här gången!


Av jempa - 5 november 2009 17:01

Att om man faktiskt har varit till tandläkaren så ska man få bestämma vad man vill äta till middag. Eller hur? Kan väl inte bara vara jag som har hört det?


*host *pizzaasugen* host host* biteline kanske? *host host

Av jempa - 5 november 2009 16:57

 

Väska (finns även i svart), 299 kr

Rolling Stones-tischa, 149 kr

Ballerinaskor (finns även i puderrosa), 199 kr (btw, kul o köpa dom nu men kan inte ha dom på sisådär 6 månader..)


Av jempa - 5 november 2009 16:31

 


Idag har jag varit till tandläkaren. Skulle dit på kontroll bara så det var lugnt.

Han har alltid tjatat om att jag har ett litet hål mellan två tänder, men det har alltid varit för litet för att göra något åt, men den här gången hade det där hålet blivit lite större (attans att jag fuskat med tandtråden!), och det var på gränsen att han skulle låta det vara. Men han var snäll och gav mig en sista chans :) Så nästa år ska han kalla mig i Augusti istället för november, för att hålla lite koll på det där hålet. Och det är ju bra. 340 kr kostar en undersökning för mig, och det är ju helt okej. Får ungdomsrabatt fram tills jag är 29 tror jag *gillas!*

Nu jeklar ska jag köra mer noga med tandtråd, munskölj och flourtabletter!


Av jempa - 4 november 2009 19:08

 

Ser ni vad det kan vara?

 

Var till Birsta City i eftermiddag med mami. Trevligt onsdagsnöje :)

Strosade runt där och kikade lite.

Köpte en ny rougeborste, brun bh + trosa på Cubus (som för övrigt har riktigt bra underkläder har jag upptäckt! Prova ni å vetja) och så slutade det med att jag köpte dom där grå stentvättade jeansleggingsarna på VILA som jag kollade på i helgen.

Dom ville väl helt enkelt följa med mig hem..


Ah just det, köpte med en påse krämbullar från Charm också :O


Av jempa - 3 november 2009 16:00

 

Slog till på stort idag och köpte den här baristamjölken att ha till latten *no shit?*. Annars använder vi ju lättmjölk här hemma och skummet blir inte sådär jättebra av det, så jag tänkte testa den här istället. Kan ju bara bli bättre ;)

Tror faktiskt jag ska ta och testa den nu på studs! Ska maxa på o lära mig göra ett löv också innan David e hemma, om typ 5 min ;) haha hyffsat impad han skulle bli!



Av jempa - 2 november 2009 19:56

 

Söta sneakers från Pieces, 399:-


Visst påminner dom lite om Angelas och Vanessas dojjor av märket Pastry? Ni som sett "Daddys Girls" på mtv vet nog vad jag menar iallafall. Dom designar snygga skor kläder i street-style. Jaja, e ju bara o trycka på länken så ser ni :)


Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards