jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under november 2009

Av jempa - 12 november 2009 00:12

Alltså, min hals och hosta är inge vidare! Hostar och hostar, halsen gör ont och halstabletterna hjälper verkligen ZERO. Värst är det när det är dags att sova.. tur att älsklingen inte vaknar av mitt hostande iallafall.

Jag funderar på om det är The swineflue man har åkt på..? Inte helt omöjligt med tanke på att det är en del som haft det på min arbetsplats.. men ja, vem vet..


Aja, ska väl ta ännu en fjantig halstablett och hosta vidare, kan ju bara drömma om att få somna. Ha! Där fick jag till det ;)

Av jempa - 11 november 2009 12:22

 


Eftersom man inte orkar göra så himla mycket när man är sjuk (har dock tvättid idag och det är massor med tvätt som måste tvättas..så det e nog bara att härda ut), så tänkte jag plöja igenom några avsnitt av säsong 2 av Rachel Zoe´s serie.

Den finns på youtube för er som också är sugna att titta.


Nu kom David hem på lunch, så ska joina han.


Av jempa - 11 november 2009 08:28

mm, det kan man säga att jag haft. Har hostat så har inte kunnat sova. Dessutom har jag varit alldeles stel i nacken och axlarna hela dagen igår + nu i natt.. nästan som nackspärr. Har aldrig varit med om att jag haft så vid tidigare influensor, är det Svininfluensan mån tro? Ne jag har faktiskt ingen aning om vad det är för sjuka jag åkt på, men vore ju skönt om det är svinis också, så har man det gjort, så att säga.

Iallafall.. jag fick ta Ipren som hjälpte mot stelheten, inte mot hostan dock men jag somnade iallafall till slut. Vaknade vid 08 och var feberfri. Skönt! Hoppas det håller i sig så också nudå! Har fortfarande ont i halsen och så den här jobbiga hostan, men det känns iaf som att man är på bättringsvägen! *peppar peppar*

Hoppas jag får sova bättre inatt!


Nu ska jag snart se på Svensson Svensson - filmen, som går på SF-kanalen =) *favvokanalen nu*

Av jempa - 10 november 2009 17:47

 


Åh vad jag gillar SF-kanalen! Den är verkligen toppen att ha sånna här dagar då man är sjuk och bara ligger i sängen mest hela tiden. (Försökte diska förut, blev alldeles svettig och varm, hua! kan inte göra nånting nästan!)

För klockan 18 visar dom Sunes Sommar, var så länge sedan jag såg den filmen så den ska jag absolut kika på :)

Hjärtat mitt gick o köpte Ben&Jerrys till mig förut också, så snällt och gulligt gjort av han! Glass är ju så bra mot halsont, iallafall för stunden. Blir bra till filmen också, mys.


Av jempa - 10 november 2009 15:31

sorry för tråkigt och lite bloggande, men det blir ju lätt så när man är sjukis. Har legat i sängen mest hela dagen och kollat på serier och ätit halstabletter. Halsen känns fortfarande tjock men febern har sjunkit iaf. Vaknade med 38,0 imorse o nu är den nere på 37,7. Hoppas den inte stiger framåt kvällen bara.. men blir hemma imorgon också. Har fått lite charmerande hosta också.. kul jul.


blää

Av jempa - 9 november 2009 18:07

Har mått konstigt hela dagen på jobbet, varit väldigt frusen och trött. Vaknade även med halsont som hållt i sig hela dagen :/ kollade tempen när jag kom hem, och ja.. 38,8 i feber. Ja men vad trevligt?! Svinis mån tro? Tagit 2 ipren men dom har bara hjälpt 01,grad kan man ju säga.. inte mycket att hurra för.


Nu ska jag fortsätta kolla på film och försöka kurera mig.

Av jempa - 8 november 2009 18:01

Som vanligt så har helgen gått fort. Har haft en skön söndag. Först brunchade jag ju med päronen på stan och vi hann med lite shopping också.

Sen tog jag och David en promenad upp till hans föräldrar för att fira hans pappa på farsdag. Vi fick jättegod mat! Hon hade gjort en smarrig vegetarisk paj som jag aldrig ätit förut, riktigt god. Och till efterrätt blev det också paj; rabarber & jordgubbspaj. Sen blev det kaffe och hjortronglögg. Så mysigt att dricka glögg nu när julen börjar närma sig!


Är hemma nu och ska se på One Tree hill, Top Model och Ensam mamma söker. Skönt det =)


Btw, Davids pappa fick ett fallskärmshopp i fardagspresent! Kan bli kul! :D




Av jempa - 8 november 2009 14:02

Mötte upp mamma o pappa på stan idag för lite brunch. Käkade toast på Charm som tyvärr inte var sådär jättegod.. den hade värmts alldelels för länge så den var mest hård, och gjorde så att jag har fått ett sår i gommen..känner en skinnbit som är lös :/ *aj* Så där får dom lite bakläxa på toasten!


Hittade ett snyggt set med armband på Gina Tricot som jag köpte, gillar kombon med nitar och pärlor =)



 


Nu ska vi strax iväg på Farsdagsmiddagen nummer 2 den här helgen, najs det :)

Byebye!

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards