jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under november 2009

Av jempa - 21 november 2009 15:05

 

Snart kommer mamma, pappa och syrran hit. Vi ska ner på stan och kolla när dom tänder upp hela stenstan. Lyslördag tror jag det heter? Var väl samma sak förra året, någon "kändis" (Sven Wolter i år) som kommer hit varje år den här tiden och ska tända upp staden. All belysning som är uppsatt nu inför jul kommer alltså att tändas upp samtidigt i hela stada. 16.15 tror jag är tiden som gäller.


Av jempa - 20 november 2009 22:13

ja, jag är lite sugen på att gå ner till förrådet och hämta upp den härliga JULKARTONGEN som är sprängdfylld med härliga julprylar :)

Kanske man ska tjuvstarta lite före 1a Advent? Jag gillar ju julen så himla mycket så inte mig emot om den blir en vecka längre. Det är ändå så pass kort tid på ett helt år som man får njuta av julen. Så då kan man gott tjuvstarta ;) Tycker iallafall jag.


Mja, imorgon ska jag nog knalla ner till förrådet, för nu törs jag inte.. kan ju finnas spöken där nere den här tiden :O

Av jempa - 20 november 2009 14:20

Hm, jag behöver ett nytt solpuder. Någon som kan tipsa om ett bra som absolut INTE har något skimmer i sig?


tiippssaaa miiiig nuuuuu


Av jempa - 20 november 2009 12:30

Idag är det minsann Fredag och jag tänkte spendera kvällen hemma hos mamma o pappa. Få bli lite ompysslad såhär efter influensan =) Vi ska kika på Idol och det ryktas även om att det ska beställas hem pizza. Låter ju ganska fredagsmys tycker jag.


Nu kom älsklingen hem på lunch så jag ska joina han.


Tjaao!

Av jempa - 19 november 2009 13:49

 

Den här boken skulle man kanske önska sig i julklapp :)


Natten har funkat rätt bra faktiskt, vaknade till vid 04 o fick dricka vatten men annars så tror jag det var lugnt.

Hade såklart massa slem i halsen när jag vaknade på morgonen :/ men det är mer vitt nu än grönt som förut! Det måste ju va ett bra tecken?! sorry för detaljerna ;)


Har tvättning idag, inge roligt men det måste ju göras.

Kanske man skulle ha ätit nåt idag? Aptiten har inte riktigt kommit tillbaka ännu, och känner mig trött. Men jag antar att det är från influensan..


Av jempa - 18 november 2009 17:08

 

Dom är så gosiga :)


Av jempa - 18 november 2009 09:55

 

Börjar det se lite ljusare ut kanske?


Ja, kan det vara möjligt att hostan börjar avta lite? Vore väl isf helt sjukt skönt! Inatt somnade jag nog runt 00.45 istället för 05.30 Jag provade alltså utan den där knarkmedicinen för att se om den hade blivit nå bättre, hostan alltså.

Vaknade några gånger under natten men somnade rätt fort igen. Vaknade av ett sms från syster vid 9.30, hon frågade om jag ville ha småtjejerna idag o mysa med :) Gulligt! Klart jag vill det! Småtjejerna är alltså hennes hundar, Saffi och Elvira. Så dom kommer runt 2 tiden så då hinner jag dammsuga lite innan också, slipper dom bli så gråhåriga :)

Känner mig rätt så utvilad nu, för första gången på en vecka.

Av jempa - 17 november 2009 14:49

Okej, den där hostmedicinen jag fick vet jag inte riktigt vad jag ska tycka om. Den är ju egentligen för torrhosta/rethosta. Och jag har slemhosta, kroppen vill få ut slemmet genom att hosta. Och tar man då medicin för torrhosta (som dämpar hostan), så får jag ju inte ut slemmet eftersom jag inte hostar.

Därför vaknade jag imorse av att jag kände att det var massor med slem i halsen som bara väntade på att få komma ut. Började hosta, och hosta, och hosta.. kom ut lite äckelslem, fortsatte och hosta, kände ju att det var massa kvar, och man kan ju inte svälja ner det heller eftersom man vill få ut skiten. Till slut stog jag på knä vid toaletten och hulkade :( Var såå nära att kräkas! Fy Fan vad äckligt!!

Så jag vet inte om den där medicinen är så bra för slemhostan egentligen? Okej, jag fick sova lite mer än vanligt, men jag har sån grym kräks-fobi att jag börjar fundera på om det är värt det?


Det är så konstigt för på dagen hostar jag nästan ingenting längre, utan det är runt 23-00-tiden som hostan sätter igång. Tänk om det kunde vara tvärtom! Hosta på dagen och få sova på natten. Då kanske man t.o.m hade kunnat vara tebax på jobbet redan.

Tog en liten promenad förut, det var skönt fast det typ spöregnade. Har fortfarande ingen aptit direkt och är trött mest hela tiden.

SKa nog vila nu tror jag, kanske se lite Gilmore Girls.


Tjaaoo

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards