jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 14 november 2009

jahoppp

Av jempa - 14 november 2009 13:28

Ringde precis sjukvårdsrådgivningen, och hon jag pratade med tyckte att det var mycket troligt att jag har svininfluensan.

Jag hade hoppats på att hon kunde fixa ett recept på en bra hostmedecin till mig (därför jag ringde), så att jag får sova på nätterna, men nedå, det ville hon inte göra utan hon tyckte att sjukdommen "behövde" hostan och att kroppen själv ska bearbeta bort den typ. Tärt. Har kanske sovit 3-4 timmar sammanlagt på 2 dygn nu.

Feber har jag fortfarande också, 38,1 alldeles nyss. Tyckte att jag mådde bättre igår än vad jag gör idag.. och enligt henne kunde det ta minst en vecka innan man blev frisk, upp mot 2 veckor.


Och så frågade jag om hur jag ska göra med sjukintyg..eftersom jag inte ska vara ute o smitta folk så ska vårdcentralen kunna skriva ut ett intyg via telefonen som jag sedan får ge till chefen. Har sldrig i mitt liv behövt ett sjukintyg förut, men den här gången känns det som att det kommer behövas. Okej om febern försvinner, men hostan som gör mig sömnlös på nätterna kan ju hänga med ett tag, och ska man orka jobba behöver man ju också sömn som vi alla vet.


Så så är det med mig, nu har söthjärtat lagat mat, jag är inte särskilt hungrig men vet att kroppen behöver näringen... Så får man försöka käka lite.. sen ska jag försöka få lite sömn också. 
 
Ingen bild

MalinS.

14 november 2009 15:46

Åh vad jobbigt för dig!! :( Jag hoppas verkligen att jag klara mig från svinisen! :O Krya på dig!!

 
Erika

Erika

14 november 2009 17:28

Fy,vad jobbigt! Krya på dig!

http://erikabergman.blogspot.com

 
Veronica

Veronica

14 november 2009 19:46

Usch va jobbigt :[
Hoppas du får lite sömn så du kryar på dej snart.
Kram!

http://ceekay.bloggagratis.se

 
helen

helen

14 november 2009 22:14

uscha uscha, det låter faktiskt som halsinflammation,
inte tänkt ringa läkaren och få en riktig tid? =)

http://helly.bloggagratis.se

 
helen

helen

15 november 2009 10:18

mja kanske, för 2 år sen hade jag precis den hostan du beskriver, jag kunde inte andas utan att hosta 10 min,
då var jag till vårdcentralen, och då hade jag fått luftrörskatarr :/ och halsinflammation, behöver inte betyda man har ont i halsen, jag hade också hosta och feber och sånt crap :)

http://helly.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Söndag 8 juli 10:12

Fyllde år igår och hela dagen var så himla mysig! Familj och svärföräldrarna var här o fikade och jag fick så bra presenter! Presenkort på Royaldesign, yeay! Vet precis vad jag ska köpa ;) hihi! Sedan käkade jag o David midda på Biteline, vi sk...

Av jempa - Lördag 7 juli 17:17


Det är verkligen värdelöst att blogga feån mobilen, blev ju massa knas i inlägger medan o även att den sista bilden på glassen missades, suck. Här kommer den iaf *fett viktigt* ...

Av jempa - Lördag 7 juli 10:36

Omg, jag är så slö på att blogga nu för tiden. Jag kanske borde ändra upplägget o ha det som en rese-blogg istället. Ah vi får se! I Juni, på vår första semestervecka, så åkte vi till Rom, tisdag-fredag och den längden var faktiskt perfekt! Iaf f...

Av jempa - Torsdag 14 juni 07:33

Igår fyllde pappa 65 bast så då firade vi (jag, nina, mamma o david) honom på E street. Så trevligt och maten var god som vanligt :) ...

Av jempa - Torsdag 7 juni 14:56

Här har ni den, Ayia Napa-filmen! :)     

Presentation

Fråga mig

45 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se