jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 13 november 2009

godmorgon.. eller nåt

Av jempa - 13 november 2009 11:22

Har sovit skitdåligt inatt med, eller egentligen inte sovit dåligt. Utan problemet är väl att jag inte har kunnat somna.. febern kommer fram på kväll/natten.. så jag låg o frös o hostade och klockan blev 01.30 innan jag tog 2 Ipren.. sen tror jag nog att jag lyckades somna efter nån timma. Så vaknade vid 09.. så lite sömn har man fått iaf. Kudden och täcket har varit dyngsurt på vissa ställen, så man har väl inte haft en kanon-natt direkt.

Börjar bli hyffsat less på det här nu.. vaknat utan feber iaf och hoppas det håller i sig så även inatt nurå. Hostan är verkligen pain in the ass.. och jag kan inte riktigt lista ut om det är slemhosta eller torrhosta, men jag tror det är torrhosta. Ska införskaffa hostmedecin iaf och hoppas på att det hjälper. Då kan man nog få lite mer sömn också.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Söndag 8 juli 10:12

Fyllde år igår och hela dagen var så himla mysig! Familj och svärföräldrarna var här o fikade och jag fick så bra presenter! Presenkort på Royaldesign, yeay! Vet precis vad jag ska köpa ;) hihi! Sedan käkade jag o David midda på Biteline, vi sk...

Av jempa - Lördag 7 juli 17:17


Det är verkligen värdelöst att blogga feån mobilen, blev ju massa knas i inlägger medan o även att den sista bilden på glassen missades, suck. Här kommer den iaf *fett viktigt* ...

Av jempa - Lördag 7 juli 10:36

Omg, jag är så slö på att blogga nu för tiden. Jag kanske borde ändra upplägget o ha det som en rese-blogg istället. Ah vi får se! I Juni, på vår första semestervecka, så åkte vi till Rom, tisdag-fredag och den längden var faktiskt perfekt! Iaf f...

Av jempa - Torsdag 14 juni 07:33

Igår fyllde pappa 65 bast så då firade vi (jag, nina, mamma o david) honom på E street. Så trevligt och maten var god som vanligt :) ...

Av jempa - Torsdag 7 juni 14:56

Här har ni den, Ayia Napa-filmen! :)     

Presentation

Fråga mig

45 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se