jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 13 november 2009

godmorgon.. eller nåt

Av jempa - 13 november 2009 11:22

Har sovit skitdåligt inatt med, eller egentligen inte sovit dåligt. Utan problemet är väl att jag inte har kunnat somna.. febern kommer fram på kväll/natten.. så jag låg o frös o hostade och klockan blev 01.30 innan jag tog 2 Ipren.. sen tror jag nog att jag lyckades somna efter nån timma. Så vaknade vid 09.. så lite sömn har man fått iaf. Kudden och täcket har varit dyngsurt på vissa ställen, så man har väl inte haft en kanon-natt direkt.

Börjar bli hyffsat less på det här nu.. vaknat utan feber iaf och hoppas det håller i sig så även inatt nurå. Hostan är verkligen pain in the ass.. och jag kan inte riktigt lista ut om det är slemhosta eller torrhosta, men jag tror det är torrhosta. Ska införskaffa hostmedecin iaf och hoppas på att det hjälper. Då kan man nog få lite mer sömn också.





 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Torsdag 14 feb 11:12


Igår träffade jag fiina Pia för en middagsdejt :) supertrevligt, var ju så länge sen vi sågs. Vi käkade världsgod burgare på Bastard Burgers och jag tog sötpommes o smältost till, yummie in my tummy! :D Vi satt i två timmar o surrade och tiden g...

Av jempa - Söndag 3 feb 19:20


Igår var vi ut till Birsta för att testköra lite barnvagnar (vi kärade ner oss i Bugaboo Fox...) och för att shoppa spjälsäng med tillbehör såsom madrass, madrasskydd, täcke, spjälskydd med mera, på IKEA. Det blev sängen här ovan, den har två olika ...

Av jempa - Torsdag 31 jan 19:33


Sjukt att jag redan är i vecka 25! Jag tycker tiden går sååå fort! Kommer man hinna känna sig redo när förlossningen kommer? Hoppas det åtminstone! I helgen ska vi nog åka ut till Birsta o börja spana lite på barnvagnar och ta en sväng på IKEA oc...

Av jempa - Onsdag 23 jan 10:44

  Här är filmen från Rom, bättre sent än aldrig va? ;)  ...

Av jempa - Söndag 20 jan 17:01


Idag går jag egentligen in i vecka 24, men jag har inte tagit någon bild på magen denna vecka så tog en idag, en dag hit eller dit, de får funka :) Jag känner av bebisen varje dag, vissa dagar mer än andra, och mest aktivitet är på natten och när ...

Presentation

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se