jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 28 september 2009

Superstar!

Av jempa - 28 september 2009 22:21

Det här är iallafall något som jag ska köpa när jag är nere i Stockholm i helgen.

Det finns en del ställen där i stan som har bra erbjudanden på (bl.a) TIGI-produkter. Så jag brukar passa på att köpa shampo och balsam från TIGI och Catwalk när jag är där.

Tycker om det märket, alla deras produkter som jag har provat har utlovat det som står på förpackningen.


Nu är jag sugen på ett volymshampo och balsam, så jag ska testa dessa den här gången =)


 

 
 
Veronica

Veronica

28 september 2009 23:19

Det där schampoot har jag (och balsamet fast i sprayform)
Gillas!

http://ceekay.bloggagratis.se

 
Therese

Therese

28 september 2009 23:44

Jepp, redan här. Kom ner för ett tag sen.

Nu dags att sova imorgon väntar en härlig frukost. Gissa om man längtar?! :D

Imorgon blir det stockholm efter att vi har varit och fixat det som fixas ska!

http://therese.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Nina

29 september 2009 16:58

Ska finnas en frisör på drottningg. (no shit! *S*) som har superbra pris på såna där märken. En liten 'skabbig' håla runt omkring Zouk. OM jag inte missminner mig.

 
Astrid

Astrid

30 september 2009 15:47

Ah, jag älskar BedHeads produkter =)
Men jag har inte prövat shacmpoo och balsam... Kan du skriva en kommentar till mej när du testat dem?
Ha en bra dag

http://www.utansmink.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Lördag 9 okt 17:54

Så skönt med förändring! Var till frisören igår, o det var verkligen välbehövligt! :) Klippte en lob, och sen färg o slingor, typ balayage/hairdimension, jag e så nöjd! Gillar ju dom kalla tonerna jag, passar min hudton rätt bra tror jag. ...

Av jempa - Tisdag 28 sept 08:34


Jaa jag vet, har inte bloggat sen i somras, galet!! Tror att anledningen kan vara att jag har känt mig så himla trööött o orkeslös, och illamående också.. Så vad kan anledningen vara till det? ;) Någon som känner igen symptomen? Ja men visst, om...

Av jempa - Lördag 24 juli 20:23

I eftermiddag for vi upp till Södra berget. Vi började att gå Tarzanstigen, men det var alldeles för stenigt än vad jag mindes det så vi skippade det då Jason är alldeles för liten för den. Vi drog till Ängen istället. Där köpte vi glass o läsk...

Av jempa - Fredag 16 juli 20:45

Igår var jag och David på spa! Så härligt! Vi fick det i presentkort i julklapp av svärföräldrarna, perfekt ju! Så vi droppade av Jason hos farmor o farfar och vi for o njöt uppe på Södra :) Drinkar! Mycket trevlig eftermiddag blev...

Av jempa - Tisdag 13 juli 21:34

I söndags åkte ci yill Hudik på en liten mini-resa. Jag hade bokat ett rum på Strandpirens hotell, ett jättefint hotell precis vid havet och 15 minuters promenad in till stan. Vi for hemifrån efter att Jason hade sovit sin lunchvila, tror klock...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se