jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under augusti 2009

Av jempa - 8 augusti 2009 19:56

Klockan 17 kom Davids föräldrar och lillasyster hit för att käka middag (Tacopaj). Himla trevligt!
Efter maten när alla var mätta och nöjda kom vi på att vi skulle åka upp på Norra Berget för att gå till Bureplatsen. David och hans pappa hade varit där förut men aldrig vi andra.

Konstigt, en stor "sten" mitt i skogen? Har tydligen varit nå Reggae-festivalen o sånt där förut (bland annat), men jag hade aldrig hört talas om den platsen.


Man fick gå en bit i skogen från själva tornet där på Norra för att komma till den platsen, mysigt att gå i skogen tycker jag. Om man slipper se nån snusk-orm förstås.. och idag slapp vi det. Ingen höjdare att gå i sandaler där i skogen..har ju hört att det ska finnas MASSOR av ormar på Norra Berget. Menmen, vi klarade oss =)

Kirrade lite pics också i vanlig ordning:


På den där stoora betongplattan.


 

Syns vii?! :D



 

Visst är jag spexig!?


Såg även en konstig stenmur där mitt i skogen.


Syskonen i skogen =)



Av jempa - 8 augusti 2009 13:39

 

David, Diesel & Daniel


Daniel och Diesel kom förbi hemma hos mig, så vi gick ner mot Drakbåtsfestivalen för att kolla läget. Var rätt mycket folk där nere, men vi gick bara igenom området, var ju så himla varmt också! 

Diesel fick dricka lite vatten hemma hos mig sen så tog vi en sväng till genom stan. Kollade läget vid Vängåvan och så.

Oj vad folk tittar på Diesel alltså! :D haha, helt galet. Det pekas och folk t.o.m stannar för att titta på han. Har dom aldrig sett en Grand Danois förut kan man tänka? Iofs inte världens vanligaste ras, men ändå :)

Iofs är han ju snyggaste hunden i stan också så jag förstår dom såklart!


Vi träffade på David också av en ren slump när vi precis sagt hejdå, kul =) Så han hann klappa på den trötta Diesel också. Han hade ju varit ut på promenad enda tills då. Han e så duktig! Och i den här värmen dessutom..


Nu ska vi städa upp lite här hemma, sen ska vi gå o köpa köttfärs till tacopajerna =)



Av jempa - 8 augusti 2009 11:52

Sov till typ 11.30 idag, ganska skönt! Men jag vaknade först vid 08, kollade på Stilpoliserna till 09 typ. Sen somnade jag om :)


Det verkar vara toppenväder ute idag! David har precis gått ut på promenad.. jag bangade den..har grym träningsvärk i skinkorna! haha =) Men det e ju bara bra, så man vet att promenaden igår lönade sig.


Men tänkte iaf ta en lite pyttepromenad nu och i samma veva hämta ett paket som ligger o väntar på mig. 


Senare idag ska vi bjuda Davids föräldrar på tacopaj =) Hade inte varit helt felt om vi ägt dessa möbler då... *suck* jaja, snart så! (hoppas jag)

Av jempa - 7 augusti 2009 20:05

Herregud vad vi har varit hurtiga idag! Först så bestämde jag mig för att ta en promenad hem från jobbet, och det är en sträcka på cirka 5,5 km.

Sen käkade vi middag och efter det så bestämde vi oss för att promenera upp till Södra Berget. Så det gjorde vi, shit vad jobbigt det var! Vi fyllde på våra vattenflaskor inne på hotellet sen så gick vi till Ängen och gick ett 2,5 km spår. Efter att vi gått där på spåret ett tag så ser jag en liten bit framför mig att det ligger något på marken, brunt och ganska smalt och ungefär 40 cm långt. Första tanken var såklart att det bara var en pinne, men när vi kom närmare såg jag ju att det var en ÄCKELJEVLAORM! Jag pallar inte med ormar! När jag skrek så blev den väl typ rädd och krullade ihop sig och ålade in mot gräset. Att den inte hört och känt vibrationerna i backen när vi kom gående? Så den inte behöve skrämma ihjäl mig! Jag hamnade väl i light-chock för det kom några tårar o jag visste inte riktigt vad jag skulle gö.. jag har ju ormfobi, så jag tyckte det var jättejätteläskigt. David såg den inte först heller utan det var jag som såg den o David gick lite före mig så han var alldeles bredvid den när jag skrek.. Han fick typ stå o hålla koll på den medans jag halvsprang förbi utan att kolla mot den. KLARAR INTE AV DOM DJUREN!


Usch, liten och smal var den.. och inga mönster.. därför måste det ha varit en snok.. huggormar har ju dom där sicksackmönstrena.. Och här i Sverige finns det väl typ bara snok och huggorm i skogarna?


Hur som helst. Nu har vi kommer hem igen, efter en 2,5 timmes tur. Jag har säkert gått 1,5-2 mil idag. Det känns i benen =)

Nu ska vi se film.. I love you, man. Tror jag att det blir iaf. Hoppas den e bra.


(Tänkte blogga en bild på en snok, men seriöst..pallar inte äns av att se dom på bild så ni slipper en bild på djuret)

Av jempa - 7 augusti 2009 16:56

                      

Bild från Mandeldesign.se


Snygg va? Finns även i creme och svart. Den är från VILA och kostar 250 kr. 

Känns som att den skulle passa bra nu till hösten. *villa haa*


Av jempa - 7 augusti 2009 16:06

            


Häärligt med helg!!


Av jempa - 6 augusti 2009 19:03

                                        


Blev inga biljetter, dom var slut :( Synd!

Men då åkte vi ut till Birsta, Tessan skulle köpa spik på Biltema =) Sen efter det for vi till McD och köpte oss varsin Marrängswiss, den e grym!

Efter det åkte vi upp på Bauhaus och kikade lite.. David tycker att vi ska skaffa oss en digital våg så vi kollade på vad som fanns men hittade ingen som jag gillade.


Sen åkte vi in mot stan igen och hon släppte av mig vid porten. Så det var min torsdag det. Ska ta en dusch nu så får vi se om det blir någon film ikväll. Men David vill bara se massa actionsfilmer o det e inte jag nå sugen på..hm.. aja, får se vad som händer.

Av jempa - 6 augusti 2009 16:35

 

Japps, ska snart träffa Therese =) Vi tänkte hämta ut lite biljetter till förhandsvisningen av The Ugly Truth. OM det nu finns några biljetter kvar förstås, hoppas det.

Oj, nu ringer hon visst =)

byee

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skapa flashcards