jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 15 augusti 2009

marknad i stan!

Av jempa - 15 augusti 2009 22:00

Var på Selånger Marknad idag med päronen =) Vi cyklade dit, faktiskt himla behändig väg dit att cykla, tog den där vägen vid Bilprovningen och sedan bara över vägen så var man framme. Kanoners de!

Jag köpte ingenting, kollade efter nån snygg plånbok men hittade ingen. Langos käkade vi, pyttesmå var dom.. men goda iallafall!


Sen efter det cyklade jag med dom hem till dom sedan kom sis och David dit också så käkade vi kålpudding, gott!

Sen hängde jag med syrran hem till henne och David tog min cykel till en kompis. Jag och sis kollade på Sommarkrysset och svålade ostbågar =)


Men nu e jag hemma, vi ska nog se en film strax.

Skön lördag har jag haft iallafall!

 
 
Jennie

Jennie

15 augusti 2009 22:10

Hade för mej att du hade en sådan hund, haha, vad har jag fått det ifrån?

http://jenniesvensson.blogg.se

 
Kristina

Kristina

16 augusti 2009 11:10

Och ingen hjälm på huvudet hade du heller... såg dig allt ;)

http://kissegirl.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Sandy

16 augusti 2009 14:30

Låter som en härlig lördag! Puss

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Måndag 15 april 12:28


Igår beställde jag en ny mobil! Wiiieee! Det är alltid så roligt med nya teknikprylar tycker jag :) det blev en Huawei P30 Pro. Jag har en Huawei nu också, som jag haft i typ två år, så nu var det dags att byta. Halebop har en service att dom värdes...

Av jempa - Fredag 12 april 16:38

För två veckor sedan blev jag överraskad med en babyshower hemma! Der var så fint och kag blev så rörd när alla tjejkompisar o familj stog i hallen och skrek "surpriiiiseee". Jag och David hade varit ute i Birsta och jag tyckte att det...

Av jempa - Söndag 24 mars 10:17


Var förbi Lager 157 en snabbis igår, så länge sen jag var dit sist, och jag hittade denna jeansjacka som jag fastnade för. Den är lite mer loose i modellen, "standard fit" stog det, o jag tyckte den satt så bra på. Längtar tills den kan börja anvä...

Av jempa - Söndag 17 mars 21:29


Klickade hem detta idag från Lyko, är astaggad på att prova schampo o balsamet :) Är det någon av er som testat dessa? De hade iaf fått bra betyg så jag hoppas de funkar bra på mitt hår åxå. Även mascaran (Clarins Supra Volume) ska vara bra sägs...

Av jempa - Tisdag 12 mars 12:10

I fredags åkte vi på en myshelg till Uppsala, en helg helt utan planer. Våran sista resa tillsammans innan bebisen kommer ...

Presentation

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se