jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 15 augusti 2009

marknad i stan!

Av jempa - 15 augusti 2009 22:00

Var på Selånger Marknad idag med päronen =) Vi cyklade dit, faktiskt himla behändig väg dit att cykla, tog den där vägen vid Bilprovningen och sedan bara över vägen så var man framme. Kanoners de!

Jag köpte ingenting, kollade efter nån snygg plånbok men hittade ingen. Langos käkade vi, pyttesmå var dom.. men goda iallafall!


Sen efter det cyklade jag med dom hem till dom sedan kom sis och David dit också så käkade vi kålpudding, gott!

Sen hängde jag med syrran hem till henne och David tog min cykel till en kompis. Jag och sis kollade på Sommarkrysset och svålade ostbågar =)


Men nu e jag hemma, vi ska nog se en film strax.

Skön lördag har jag haft iallafall!

 
 
Jennie

Jennie

15 augusti 2009 22:10

Hade för mej att du hade en sådan hund, haha, vad har jag fått det ifrån?

http://jenniesvensson.blogg.se

 
Kristina

Kristina

16 augusti 2009 11:10

Och ingen hjälm på huvudet hade du heller... såg dig allt ;)

http://kissegirl.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Sandy

16 augusti 2009 14:30

Låter som en härlig lördag! Puss

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Torsdag 10 jan 15:28


  Jacka från Bon Prix   Beställde en jacka från Bon prix för några veckor sedan, då min vinterjacka börjar bli lite tajt, hehe :) Så denna fick det bli. 349 spänn på rea, asbra! Jag känner att jag helst inte vill köpa så mycket mammakläder, ...

Av jempa - Måndag 7 jan 16:12

Tänk att igår gick vi in i vecka 22! Jag tycker veckorna nu bara går av bara farten! I början däremot var det otroligt segt, dom första 12 veckorna kunde inte gått mer långsamt, man ville ju bara att den tiden skulle flyga förbi, eftersom risken f...

Av jempa - Fredag 4 jan 20:19

God fortsättning på er! Hade ni en bra nyårsafton? Min var jättebra! Vi var bjuden på middag hemma hos ett par i Granloholm. Det var vi och typ 9 till tror jag? Riktigt trevligt och supergod mat! Så fin dukning också! Här ser vi förrätten, och ja...

Av jempa - 30 december 2018 08:44

Hej på er! Om ni finns kvar förstås?? :) Var ju ett tag sedan jag bloggade sist. Har lixom tappat lusten lite, får hoppas den kommer tillbaks.Har ju hänt en del sen sist! Som ni kan se på bilden ovan så ska vi bli föräldrar! Äntligen! :) I Maj kom...

Av jempa - 8 juli 2018 10:12

Fyllde år igår och hela dagen var så himla mysig! Familj och svärföräldrarna var här o fikade och jag fick så bra presenter! Presenkort på Royaldesign, yeay! Vet precis vad jag ska köpa ;) hihi! Sedan käkade jag o David midda på Biteline, vi sk...

Presentation

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se