jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 19 juli 2009

Mallorca-resan Del 2

Av jempa - 19 juli 2009 12:13

Har hamnat i ett paradis! Iallafall för oss som älskar armband! Och ankellänkar =) Har kommit hem med 2 armband och 2 ankellänkar. 

Solnedgången var så fin!


 

Vårat hotell sett från stranden. Frukost på ballis :P


Jag älskade den där jordgubbsshaken! Som mjölk i koncistensen men ändå krämig! Och supergod!


Pizza käkade vi första dagen. Helt okej, men osten dom använder på pizzorna är ingen höjdare, mozzarella skulle jag tro? 


Massa killar som var ute varje dag och åkte wakeboard efter sånna där "fallskärmar". Vissa var duktigare än andra =)


Jag ska skojja till det på en gata i Palma stad.


Dagen då vi bestämde oss för att ta en tur in till Palma var det alltså ganska så jekla varmt! På bussen in trodde jag nästan att jag skulle svimma! Svetten bara rann mellan tuttarna, på magen, pannan..ja överallt. Och självklart var bussen packad med folk också.. Som tur är tog det bara 10-15 minuter så var man framme...


Vi gick in i en byggnad som påminde mycket om NK, olika avdelningar för olika saker; damkläder, herrkläder, textil, hifi, väskor osv. Men vi hittade ingenting. 

Sen gick vi vidare genom hela stan, till slut hittade vi Zara (där jag köpte en tunika), Mango och H&M. På H&M fanns Trend-avdelningen, trodde verkligen att jag skulle hitta nåt fint där, men tyvärr ingenting.


Efter cirka 3 timmar tog vi bussen tillbaka, och vi skyndade upp på hotellrummet och bytte om till badkläder. Och skyndade oss ner till havet för att ta ett svalkande dopp. Himla skönt!

 


Hehe, killarna i bakgrunden var roliga =) Dom skrek och gjorde tummen upp en lång väg efter att dom åkt förbi oss.

 

Folket på Mallorca var verkligen jättetrevliga! Inte alls jobbiga på något sätt, som på många andra ställen utomlands där dom tjatar att man ska köpa saker av dom hela tiden. Utan här var det snarare tvärtom, om man undrade över något fick man nästan leta efter personalen. Samma sak gäller även i alla dom där Supermarkets som fanns vid Playa de Palma där vi bodde. Så himla skönt att slippa alla dessa jobbiga försäljare som nästan drar i en för att man ska köpa. 

Folket här var bara jättetrevliga och glada hela tiden! Skrattade och bjöd på sig själva. Allt för att göra oss turister nöjda :)


Jag på en mysig liten gata i Palma. 


Yeah, poserar i min nya tunika ;)

 

 
 
Ingen bild

Sandy

19 juli 2009 12:41

Åh, härliga bilder sötis! Ni är så fina. Puss

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Lördag 24 juli 20:23

I eftermiddag for vi upp till Södra berget. Vi började att gå Tarzanstigen, men det var alldeles för stenigt än vad jag mindes det så vi skippade det då Jason är alldeles för liten för den. Vi drog till Ängen istället. Där köpte vi glass o läsk...

Av jempa - Fredag 16 juli 20:45

Igår var jag och David på spa! Så härligt! Vi fick det i presentkort i julklapp av svärföräldrarna, perfekt ju! Så vi droppade av Jason hos farmor o farfar och vi for o njöt uppe på Södra :) Drinkar! Mycket trevlig eftermiddag blev...

Av jempa - Tisdag 13 juli 21:34

I söndags åkte ci yill Hudik på en liten mini-resa. Jag hade bokat ett rum på Strandpirens hotell, ett jättefint hotell precis vid havet och 15 minuters promenad in till stan. Vi for hemifrån efter att Jason hade sovit sin lunchvila, tror klock...

Av jempa - Söndag 11 juli 12:06

Jason o Millie bland legot :) I förrgår var vi på Leos Lekland tillsammans med familjen Rautakorpi :) Så himla kul! Det var premiär för Jason, och han ÄLSKADE det! Han rusade runt där konstant i 2,5 timme, haha. Det var en varm o solig d...

Av jempa - Torsdag 1 juli 21:38

Det jag tänkt jag ska göra så länge, långt innan jag fick barn, har nu hänt. Att tatuera in mitt barns namn på armen, lycka! Jag fick en tatuering i morsdagspresent, och fick tips om en tjej på Instagram som främst gör ögonbrynstatueringar men nu...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se