jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 30 juni 2009

hårfärgnings-hjälp

Av jempa - 30 juni 2009 21:51

Var i behov av en hårfärgning, så jag drog med mig förpackningen och for hem till mami och papi. Tänkte att mammsen skulle få leka frissa på mig. Hade inte riktigt orken att göra det själv =) Och resultatet blev lika bra som alltid, jag har verkligen hittat en färg som jag trivs i. Har nog aldrig haft en o samma färg såhär många ggr förut. Utan förut har man bytt både färg och märke när det har varit dags för färgning för man har velat haft en förändring när man ändå ska hålla på.

Men jag gillar verkligen färgen jag har nu så den får hänga med ett tag till =)


Tyckte även att färgen på nagellacket jag köpte idag var fräscht.

Rätt diskret färg, men ändå så syns det.

                            

 
 
Veronica

Veronica

30 juni 2009 22:32

Jisus va brun du är människa!!

http://ceekay.bloggagratis.se

 
Mikaela

Mikaela

1 juli 2009 10:27

Får vi se resultatet råå?? :D

http://m1kae1a.blogg.se/Elias

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Torsdag 14 juli 18:58

Har ju inte bloggat nåt om min födelsedag. Jag fyllde ju lixom 40 (!!) år! Känns heeelt sjukt att man e så gammal nu haha! Olle (min systerson) hade med det passande ljuset Fuck you?re old, hehe :) Så slänger upp några bilder från dagen. ...

Av jempa - Tisdag 12 juli 13:57

Igår på morgonen så for vi och familjen Rautakorpi ner till Furuvik med kidsen. Varsina bilar, såklart! Trångt annars.. Aja! Vi var nere vid 11 och tror vi var där till kl 16ish. Och vi hade hur kul som helst! Kidsen var glada o nöjda (jamen, såk...

Av jempa - Tisdag 21 juni 10:39

Tiden rusar aldrig så fort som under bebistiden! Leon blir 4 månader nästa vecka, och det är så fantastiskt att följa hans utveckling! Han har nu börjat att greppa saker, och allt ska smakas på! Han följer en fint med blicken och han känner i...

Av jempa - Onsdag 8 juni 21:03

Scrollade runt i Kappahls app och hittade en del fint till kidsen på rean :) Detta klickade jag hem till Leon: Och till Jasse blev det denna sweatshirt: Ja det var allt :) Nu ska jag fortsätta se Bonusfamiljen, känns som jag nyss börja...

Av jempa - Fredag 20 maj 18:08


Det har varit mycket för Jason denna vecka, både BVC?s treårskontroll och första tandläkarundersökningen som också görs vid tre års ålder :) och förskola däremellan förstås. Vi har pratat ett tag om att han snart ska till tandläkaren o övat på a...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se