jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 25 juni 2009

jobb-bloggning!

Av jempa - 25 juni 2009 14:02

Men nu hurrni, så slår jag på stort och kör en bloggning från jobbet. Inte dåligt va?! ;)

Jag har min fikarast innan jag slutar, så jag ska snart ta och åka hem faktiskt. Japp, det blir "åka" idag. Brukar ju vilja gå hem oftast (5,4 km) för det är ju bra o få lite motion har jag hört ;). Men idag ska jag åka, ska träffa Therese efter jobbet och det blir för stressigt om jag ska gå för det tar ju en litet tag.


Tokvarmt är det idag också! Det blir till att dra på kjolen direkt man kommer hem *naaaajs!*


Ne, nu ska jag joina mina jobbhomies innan det e dags för hemgång!

Puss på er! 
 
therese

therese

25 juni 2009 15:42

Tjjaaa!
snart ses vi :) *hihi*

http://therese.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Söndag 8 juli 10:12

Fyllde år igår och hela dagen var så himla mysig! Familj och svärföräldrarna var här o fikade och jag fick så bra presenter! Presenkort på Royaldesign, yeay! Vet precis vad jag ska köpa ;) hihi! Sedan käkade jag o David midda på Biteline, vi sk...

Av jempa - Lördag 7 juli 17:17


Det är verkligen värdelöst att blogga feån mobilen, blev ju massa knas i inlägger medan o även att den sista bilden på glassen missades, suck. Här kommer den iaf *fett viktigt* ...

Av jempa - Lördag 7 juli 10:36

Omg, jag är så slö på att blogga nu för tiden. Jag kanske borde ändra upplägget o ha det som en rese-blogg istället. Ah vi får se! I Juni, på vår första semestervecka, så åkte vi till Rom, tisdag-fredag och den längden var faktiskt perfekt! Iaf f...

Av jempa - Torsdag 14 juni 07:33

Igår fyllde pappa 65 bast så då firade vi (jag, nina, mamma o david) honom på E street. Så trevligt och maten var god som vanligt :) ...

Av jempa - Torsdag 7 juni 14:56

Här har ni den, Ayia Napa-filmen! :)     

Presentation

Fråga mig

45 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se