jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under maj 2009

Av jempa - 5 maj 2009 20:22


Skulle lätt funka på väg till stranden, bah =) Bara handduken som fattas.


Btw, våran Dreambox krånglar.. så det verkar inte bli någon Ugly Betty för mig ikväll, tråk! Men David bjuppa på en Ben&Jerrys-glass, snäll som han är =) Så den här kvällen blir kanske inte så tokig ändå.

Av jempa - 5 maj 2009 19:13

Idag har jag varit riktigt duktig om jag får säga det själv, och det får jag ju!

Förutom att jag jobbat 8 timmar, så har jag även tvättat, diskat, lagat mat OCH rensat i garderoben. *phu* Har tagit bort alla stora koftor som bara tog massa plats, och plats är värdefullt i min garderob =) Så koftorna är undanlagda till hösten igen, förutom dom lite tunnare som man kan ha kalla sommarkvällar =) Så skönt att sommaren närmar sig!

Men visst har jag hunnit med ganska mycket ändå? Dessutom har jag ont i halsen igen, som jag haft till och från i 3 månader snart. Börjar nästan bli van. Men igår och idag har nästan varit värre än vanligt, vissa dagar känns det bara som en klump som inte försvinner hur mycket jag än sväljer, ibland känns det ingenting och vissa dagar gör det bara ont. Som idag.. usch vad har jag för halsbesvär egentligen? Inte någon som känner igen sig? Allt detta strul kom i samband med tandinfektionen, som nu ska vara borta enligt tandläkaren.. fast jag fortfarande är lite svullen vid insidan av ena kinden.. *buhu whine*


Jaja, mycket har jag hunnit med idag, och snart ska jag ta en dusch och sen blir det Ugly Betty.


Av jempa - 5 maj 2009 15:56

Har blivit utmanad av Anna! :)

Utmaningen går ut på att jag ska skriva ner 5 saker som jag ska göra under året 2009 samt 5 personer jag vill utmana.

1. Ha en skön sommar och semester!
2. Träffa Sandra!
3. Åka utomlands tillsammans med David
4. Åka till Stockholm och shoppa
5. Motionera mera..

Jag utmanar :

Camilla

Syrran

Therese

Anki

Veronica

Av jempa - 4 maj 2009 17:33

                                  

Sötaste parfymflaskan just nu måste väl vara denna från Dior? Luktar gott gör den också! Inte flaskan alltså utan innehållet *doh* =)

Svärmor har den, och jag vill också ha!


Hade tänkt färga håret idag, men jag orkar inte! Det är ju faktiskt lite småjobbigt.. Var så trött när jag kom hem från jobbet, däckade i soffan, sov halvdåligt inatt för jag vaknade hela tiden av David som låg och hade sina pollen-besvär (täppt i näsan deluxe), så till slut tog han med sig täcket till soffan och där släppte den värsta nästäppan så han kunde äntligen somna stackarn, och jag med :)

Får nog ta hårfärgningen imorgon istället, kanske..


Av jempa - 3 maj 2009 17:43

                             

                                                 Ja, mycket möjligt! 

Snart börjar One Tree Hill (18.05), naajs! Och efter det är det Gossip Girl. Perfekt söndagkväll med andra ord. Kanske man ska ta och bädda rent i sängen och sen ta en snabbdusch innan.. mm, så får det nog bli!


Vi har varit jätteduktiga här hemma idag, vi har dammtorkat, dammsugit, tvättat badrumsmatta OCH torkat golven. Så det luktar så fräscht och rent här hemma nu =) 


Av jempa - 3 maj 2009 16:12

                             


Var in på Apoteket idag och skulle köpa pollenallergi-tabletter till David, och så kollade jag deras ansiktskräm-sortiment. Hittade den här lätt tonade dagcremen, testade lite på handen och den såg inte alls överdriven ut och ser ut att kunna ge en fräsch ton. Kan va värt att testa iaf, blekfis som man är nu!

Köpte även ett läppcerat med smak och doft av vanilj, japp smak också stog det.. men jag är nog inte så sugen på att smaka på den.

Köpte en bh också, tråkigt köp men nödvändigt.


Har precis käkat middag, och matlåda blev det över till också, perfekt.

Men måste ner på Hemköp för att köpa lite frukt, bröd och mjölk.. Jååbbbiigt! Hatar att handla mat! Kläder är roligare =)

Av jempa - 3 maj 2009 08:13

Gomorron! Vaknade tidigt idag, typ 7.30 men då blir ju dagen lite längre iaf =)

Har kommit underfund med att jag måste klippa och färga mig! Mer slitna toppar får man leta länge efter kan jag ju säga! Inte braa... En färgning har jag ju hemma som jag köpt för några veckor sedan, kanske man ska orka ta tag i det ikväll..?'

Men klippningen då.. frisören jag brukar gå till är ju ute på roadtrip i USA så vem ska jag nu gå till? Asch, ska nog ändå bara toppas så det borde väl vilken frisör som helst klara av..kan man ju tycka.. =) Men kanske nån som kan tipsa om en bra frissa?


Nu blire frukost! Tjing!

Av jempa - 2 maj 2009 19:21

                                       


Åh vad god maten var ute på Lörudden! Stekt strömming med mos, helt sjukt gott! Underskattad maträtt måste jag säga =)


Efter vi varit där släppte vi av Linea hemma hos henne (kul att hon ville hänga på också!), sen åkte hem till mina föräldrar och fikade lite. Gott med kaffe efter maten.

Sen for David hemöver och jag stannade kvar här hos mami och papi. Ska se Robinson här ikväll =)


Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards