jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under maj 2009

Av jempa - 9 maj 2009 12:30

                        
 

Tänk att man kan vara så velig ändå! Igår funderade jag på om jag skulle köpa dom beiga eller dom svarta. Men då fick det bli dom beiga.

Nu några timmar senare, kom jag på att jag ska nog ha dom svarta ändå, hehe, så nu har jag bytt! Men nu får det bli dessa!

Svart är ändå ett säkert kort, och eftersom dom var ganska dyra fick det bli så. (Får tacka gulliga mamma också för att hon bidrog med en slant till dom eftersom dom känns sååå rätt!). Dessutom syns dom snygga nitarna bättre på dessa :)


Av jempa - 9 maj 2009 00:25

Vid 23 tiden kom jag på att jag skulle färga håret. Så nu är det nyfärgat och dessutom är jag nysmörjd med lite Dove B-U-S. Skönt att inte va så blek! Ska ta och fixa lite fransk manikyr innan sängdags.

Så det blev lite egenvård såhär på kvällskvisten =)


David gör varma mackor, och han frågade mig om jag ville ha men jag sa nej.. känns som att jag ångrar mig :o. Och jag som borstat tänderna, orkar verkligen inte borsta dom igen så jag får väl dreggla medans han käkar..eller..hm.. vilket dilemma!


Gonatt på er!

Av jempa - 8 maj 2009 18:35

 


jaa, och vad skulle jag göra?! Blev tvungen att prova dom och efter det var jag fast såklart. Precis sånna jag letat efter och perfekt höjd hade dom också. Jag är mycket nöjd :)

Av jempa - 8 maj 2009 14:42

 

Från Mandeldesign.se


Jag skyndade att klicka hem ett par, dom verkar ju ha tagit slut rätt fort men alldeles nyss blev det en påfyllning. Så då skyndade man sig =)

Hoppas bara att dom sitter bra nudå.. är lite anti till att beställa jeans via nätet när man inte kan prova och klämma på dom. Men får väl skicka tillbaka dom om dom inte passar.. eller om nån av er som läser vill köpa dom?

Men jag hoppas dom passar! :)


Av jempa - 8 maj 2009 14:34

                                   

Faktiskt riktigt snygg matta, från Rusta. För endast 199 kr, och den är 70cm*200cm.

Skulle vilja kika lite närmare på den, tror nämligen den skulle kunna passa bra i hallen.. Kanske blir en tur till Birsta i helgen. :)


Av jempa - 7 maj 2009 17:45

                           


Ikväll klockan 19.00 på Kanal5 börjar Vänner om igen. Så det är alltså första avsnittet som visas, jag har aldrig sett det förut tror jag, så jag kommer absolut sitta bänkad =)


Och ikväll är det Grannfejden, tydligen är det från Sundsvall den här gången.. så då ska man väl behöva skämmas. Att folk ställer upp i det programmet egentligen?! Vissa verkar va helt pantade.. Men det är ju roligt för oss att kolla på när dom skämmer ut sig iaf =)



Av jempa - 7 maj 2009 16:35

 

Köpte ny jeanskjol idag efter jobbet, har spanat in den tidigare och när jag såg att Veronica köpt den så kom den fram i min skalle igen :D Måste ha förträngt den vid ett mindre ekonomiskt tillfälle? haha

Skitsnygg är den iaf och den kommer användas flitigt framöver. Skönt att den inte är sådär superduperkort också som så många andra jeanskjolar är nu..


Nu väntar jag på att våran middag ska bli klar, det blir varma mackor idag. Gott! Längtat hela dagen nästan :)

Var föresten duktig idag och tog en promenad hem, 5,4 km. Bra det!

Av jempa - 6 maj 2009 19:01

Tog en prommis hem till mamma och pappa nu, så nu bloggas det från farsans ena dator =) Tanken var att jag skulle försöka ännu en gång att gå in dom där svarta nya reebok skorna, men alltså dom är helt omöjliga!

Jag som har haft säkert 5 par av dom har aldrig stött på nåt jobbigare par! Dom gav mig skavsår igen när jag bara kommit halvvägs! Sista halvan var en pina. Hur lång tid ska det ta innan dom blir lika sköna som dom här dojjorna brukar va?! Men dom lär ju inte bli nå skönare av att bara stå i hallen och samla damm, så jag måstenog härda ut, tills dom blir sköna.

Ingen som vill gå in dom åt mig?! Typ Sally? :D


*det blir iaf bussen hem..*

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards