jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under maj 2009

Av jempa - 28 maj 2009 20:13

 

En arbetskamrat till mig har kattungar. Och det är 2 sötingar kvar som vill ha ett hem. LÅnghåriga och söta! Och jag är såå sugen på en!

Måste kanske pussa lite mer på David så kanske han ger med sig :) 

Vore så mysigt att ha en liten tuss som skuttar runt här hemma.


Fast det e klart, det finns både negativa och positiva sidor med husdjur.. som med det mesta.


Av jempa - 28 maj 2009 17:56

             

Det går rykten om att vi här i stan kommer få uppåt 30 grader varmt i helgen! Och enligt smhi´s prognos så ser det ju lovande ut. Naaajs! Kanske man kan börja jobba på en bränna?


Av jempa - 28 maj 2009 15:05

                                 

Jag beställde den här klänningen igår från ONLY, jag hoppas att den sitter bra för isåfall lär den nog användas en del nu i sommar, diggar den där modellen! Man kan ju både ha den till heels för en lite uppklädd look tillsammans med snygga accessoarer, och till (nit)sandaler och schyssta armband för en slappare stil =)


Den fanns även i andra färger; blå, lila och vitt. Funderade på vitt men den är säkert genomskinlig, brukar ju kunna vara så tyvärr. Annars hade jag slagit till på en i den färgen istället :)


Av jempa - 28 maj 2009 15:03


  • Tröja, Gina Tricot
  • Jeans, ONLY
  • Ballerinas, Indiska
 
Av jempa - 27 maj 2009 20:49

Gick med sis på stan idag, hon har ju kommit hem från Thai så var ett tag sen vi sågs! Hon var brun och jag var blek. Men drog ju en solning efteråt så nu är jag iallafall inte riktigt lika blek :D

Iaf, var runt i dom vanliga affärerna, men jag hittade inget speciellt.

Provade dock några plagg:


Ett par trashade jeans som jag såhär i efterhand tycker att jag kanske borde köpt?


Och en söt liten behändig jacka med trekvartsärm och knyt under brösten, från Bik Bok (snyggare irl dock), den är undanlagd men jag vet inte..

 

Av jempa - 27 maj 2009 18:46

 

Nytt från H&M som luktar fräscht =) Köpte en shower peeling och en body mist, brukar inte köpa sånna där sprayer, men det är faktiskt lättsamt att ha med sig i väskan och spraya på lite när man känner att man behöver =) Det är ju inte någon parfym direkt så den luktar rätt diskret.

 

Nu är jag nysolad så det är dags att hoppa in i duschen! 


Av jempa - 26 maj 2009 16:35

Ja, det är jag det.. Försov mig imorse, vaknade 8 minuter innan bussen skulle gå *paniik!*. Jag tänkte att antingen softar jag och tar det lugnt och tar nästa buss, som iofs går en hel halvtimma senare. Eller så skyndar jag mig. Jag valde det sista.

På med kläderna, ner med smink i väskan tillsammans med matlådan, borstade tänderna och sprayade håret lite snabbt..som jag såklart inte hann platt-tånga och fixa till. Sen 2 minuter innan bussen skulle åka sprang jag, så jag hann precis. Min dåliga kondition i kombination med tandkräm kvar i munnen gjorde mig lätt spyfärdig..

När jag kom till jobbet var jag jättekissis, hade ju inte äns hunnit morgonkissa, hua.. sminkade mig där iallafall så man såg ju ändå rätt normal ut, förutom håret då..

Alltså, jag är helt värdelös på att höra mobillarmet på våren/sommaren. Man kan ju tycka att man borde vara piggare nu dne här tiden när det e ljusare ute, men jag är helt tvärtom. Funderar på om det är nåt psykiskt..att jag redan börjat slappna av inför semester? Men det är ju ändå 5 veckor kvar innan jag får min ledighet. Menmen, fett jobbigt är det iaf att jag inte kan kliva upp i tid.

Får ställa in min iPhone på fler väckningar på morgonen. Och hoppas det hjälper, för det är 3e gången detta händer på 2 veckor. Men förut har jag bara försovit mig 6-7 minuter, idag blev det 30 minuter.. Undra vad det blir imorgon?

Av jempa - 25 maj 2009 18:40

 

Va faen, har missat att säsong 5 av The Hills har börjat! I April dessutom! Det har redan visats 8 avsnitt, så nu har jag mycket roligt att kolla på framöver :D Kolla ni med, gå in på mtv.com sen Shows. 

 


Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skapa flashcards