jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 31 mars 2009

Dags för ett par svarta igen?

Av jempa - 31 mars 2009 15:01

                       

Ja, då sjunger mina vita Reebok Freestyle High på refrängen igen, det här är nog mitt 5e par som jag har slitit ut, men dom är så grymt sköna och modellen är ju snygg också så dom är helt klart mina favoriter. Men till slut så blir det alltid ett hål vid stortån, så då är det dags för ett par nya. Jag brukar varva mellan vita och svarta, och den här gången är det dags för ett par svarta.


På Stadiums junioravdelning brukar dom finnas upp till storlek 38, tror jag? Och jag som har 36-37 brukar självklart köpa mina där, eftersom dom ser exakt likadana ut som dam-modellen, men e typ 3-400 kr billigare. CrAzY!


 
 
Therese

Therese

31 mars 2009 15:07

Smakråd imorgon (ons)??
Kanske en tur på stan?

Kram

http://therese.bloggagratis.se

 
nikita

nikita

31 mars 2009 18:10

sånna har Albin =)

http://www.nikital.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Lördag 24 juli 20:23

I eftermiddag for vi upp till Södra berget. Vi började att gå Tarzanstigen, men det var alldeles för stenigt än vad jag mindes det så vi skippade det då Jason är alldeles för liten för den. Vi drog till Ängen istället. Där köpte vi glass o läsk...

Av jempa - Fredag 16 juli 20:45

Igår var jag och David på spa! Så härligt! Vi fick det i presentkort i julklapp av svärföräldrarna, perfekt ju! Så vi droppade av Jason hos farmor o farfar och vi for o njöt uppe på Södra :) Drinkar! Mycket trevlig eftermiddag blev...

Av jempa - Tisdag 13 juli 21:34

I söndags åkte ci yill Hudik på en liten mini-resa. Jag hade bokat ett rum på Strandpirens hotell, ett jättefint hotell precis vid havet och 15 minuters promenad in till stan. Vi for hemifrån efter att Jason hade sovit sin lunchvila, tror klock...

Av jempa - Söndag 11 juli 12:06

Jason o Millie bland legot :) I förrgår var vi på Leos Lekland tillsammans med familjen Rautakorpi :) Så himla kul! Det var premiär för Jason, och han ÄLSKADE det! Han rusade runt där konstant i 2,5 timme, haha. Det var en varm o solig d...

Av jempa - Torsdag 1 juli 21:38

Det jag tänkt jag ska göra så länge, långt innan jag fick barn, har nu hänt. Att tatuera in mitt barns namn på armen, lycka! Jag fick en tatuering i morsdagspresent, och fick tips om en tjej på Instagram som främst gör ögonbrynstatueringar men nu...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se