jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under februari 2009

Av jempa - 23 februari 2009 10:39

I helgen var jag på Hemköp och köpte lite småsaker, bland annat glass och tutti frutti strössel (glass är ju bra mot halsont!).

Hade förväntat mig att strösslet skulle smaka precis som det man får när man köper mjukglass på stan. Jag brukar nästan alltid välja tutti frutti strössel för det är min favorit.

Men vilken flopp! Strösslet smakar ju knappt någonting öht! Och absolut inte som det som finns i glasskioskerna! 


Nej, lite besviken blev man allt..Så nu vet ni det, ni behöver inte slösa pengar på det här tutti frutti-strösslet.


Av jempa - 23 februari 2009 05:21

oj vad jag har sovit oroligt inatt! För det första så kunde jag inte somna pga tanden som värkte, gav till slut upp och tog en Ipren, den hjälpte iaf så jag kunde somna. Drömde många och jättekonstiga drömmar, och när jag vaknade första gången så var både täcket och lakanet helt dyngsura av svett! Fy faen! Fick vända på täcket och somnade om, sen vaknade jag och samma visa då. Jag hade svettats så himla mycket! Så jag har inte sovit helt bra inatt kan man ju säga.. ringde precis chefens mobilsvar och sa att jag blir hemma, fortfarande ont i halsen och känner hur det värker på kroppen, lixom ömmar.. Har säkert feber..

Tanden då, jorå den känns att den finns där, men kaanske att det känns lite bättre.. vi hoppas på det!


Ska ta och byta mina sängkläder snart, väntar tills David har vaknat, och hoppas på att jag kan få sova lite till!


Av jempa - 22 februari 2009 19:18

Jag har ont i min tand, vet inte riktigt vilken men kanske visdomstanden.. Känns som hela vänstra kinden är helt svullen, ungefär som pigan i Emil i Lönnerberga när hon får tandvärk. Syns inte riktigt lika mycket på mig som tur är ;) 

Hoppas verkligen att det har med sjukan att göra, att det är något virus som spökar och inte min visdomstand. Vill verkligen inte besöka tandläkaren redan.. Sist jag var sjuk fick jag ju ont i tänderna, samma sak med David när han var sjuk sist. Han besökte t.o.m tandläkaren för han trodde han fått hål, men det var inget fel med hans tänder. Det var helt enkelt bara viruset i kroppen som fixade tandvärken.

Har fortfarande ont i halsen och örat när jag sväljer.. får se hur jag känner mig imorgonbitti ifall det blir work or not.


Precis sett film, Definitely maybe, den var halvbra..

Nu ska jag ta mig en till Echinachea, kura ner mig i sängen och verkligen hoppas på att min tand och hals mår bättre imorgon! 


Natti natti sweeties!


Av jempa - 22 februari 2009 17:15

                 


Hejpa hejpa!


Oj vad gott det var med lasagne! Speciellt med sallad till, vi brukar vara rätt så slarviga med sallad till våra maträtter här hemma. Det känns som overkill när man åtminstone har orkat lagat en maträtt, hehe.. fast det är ju viktigt att få i sig massa grönt också förstås.

Efter maten fick vi sån där god glasstårta som stavas konstigt, så det orkar jag inte äns försöka mig på, orkar inte googla rätt namn heller. Men ni ser nog vilken det är på bilden =)


Jag blev sugen på att se en film, så det får nog faktiskt bli en romantisk komedi nu och kurera mig lite med chokladkakan som jag, eh.. vi fick av pappa :) *tack*


Av jempa - 22 februari 2009 12:11


Uppsatt hår idag, händer inte ofta!


  • Jeans & tischa, Gina Tricot
  • Armband med nitar, Lindex (NYTT!

Av jempa - 22 februari 2009 10:29

 

Godmorgon på er!


Jag vaknade 07.58 (exakt samma tid igår! Konstigt!), och kände mig helt igentäppt i halsen. Gjorde verkligen jätteont när jag svalde! Hämtade lite vatten och käkade halstabletter medans jag kollade på barnprogram. Halsen blev lite bättre efter ett tag. Men jag har ont i tänderna också, så det är säkert nåt virus i kroppen. Har lixom ont i vänstra sidan av ansiktet (halsen, öronen, tänderna). 

Hoppas nu bara att det inte blir nåt mer och att det går över, gärna tills i eftermiddag när vi ska till mami och papi på lasagnemiddag. Man kan ju önska iallafall..


Kollar på Gilmore Girls nu, så himla mysig serie. Jag har inte följt den helt och hållet, men har ändå lyckats sett en hel del avsnitt.. så pass många att man ändå hänger med även om man missat nåt avsnitt då och då.


Vid 12 när stan öppnar så ska jag iallafall ner på Apoteket och köpa mig lite bli-frisk-snart saker. 


Vad ska ni göra en söndag som denna??


 

Av jempa - 21 februari 2009 23:19

som inte äns David vet om ;) Det är bara jag som vet! *fniss*

 

Hoppas den kommer snart, och hoppas den blev lyckad!

Han ska nämligen få någonting av mig, något speciellt som ingen annan än han kommer ha. Något som jag har gjort alldeles själv. Från mig till han.

En liten och spontan sak, inget stort direkt, bara en rolig grej =)



...den som väntar på nåt gott...


Av jempa - 21 februari 2009 19:43

Söta blusar va? Den till vänster är nog min favorit! Dom kostar mellan 249 kr - 299 kr.


Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skapa flashcards