jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 26 februari 2009

stackars, stackars mig

Av jempa - 26 februari 2009 14:38

                     


Ja, idag är det bra synd om mig!

Imorse fick jag nog, jag märkte att svullnaden vid tanden inte var borta och jag kände mig febrig. Så jag ringde tandläkaren vid 08.20, jag fick tid 9.30 Först skulle hon ge mig en tid imorgon, men när jag nämde att jag hade feber vart det andra bullar!

Eftersom jag bor ett stenkast från min tandläkare så var den där tiden perfekt! Jag hann ta en dusch och fräscha till mig, så gott det gick iallafall...


Kan ju även berätta att jag hade riktig jekla ångest innan jag ringde till tandläkaren. Jag tycker inte alls om att besöka han och blir alltid lika nervös!

Men jag gick ganska sent så jag skulle slippa sitta och vänta så länge. Det är väl det värsta?! *me dont like väntrum*


Iallafall, han kunde se på en gång att jag har en infektion. Och det är visdomstanden som är boven. Precis vad jag har anat länge!

Han spolade rent och satte dit en tuss med nåt grejs på som smakade faen. Han tyckte jag var väldigt duktig när han satte dit den där tussen, för jag sa ingenting, men helskotta vad ont det gjorde :D hua! 

Efter sisådär 5 minuter var han klar, han skrev ut ett recept på penicillin också som jag ska äta i 10 dagar, 3 tabletter/dag.

Men gissa vad jag fick betala?! 636 kr! SJUKT! För 5 minuters jobb, haha!

Men glad är ju jag som har fått veta vad som är fel och förhoppningsvis få hjälp emot det.

Så nu har jag tagit min allra första penicillin-tablett, and 29 to go..

Ja men just de, fick ju även med en spruta som jag själv (läs sambon) ska göra rent med mellan tanden och tandköttet varje kväll. Hur nu det ska gå..kan bli intressant!


Tog ut den där tussen för snart en timme sen, hade ju ingen aning om hur länge den skulle vara inne, men efter 4,5 timme fick jag nog. Smaka ju faen om den! Uscha!

Och nu förstår jag ju varför jag var så duktig som inte skrek eller nåt, halva tussen var ju under tandköttet... myyyysigt..

mm, nu är det bara att hoppas att penicillinet tar bort infektionen och min feber.

Hädanefter ska jag borsta som fasen på mina visdomständer! Gö det ni med vetja! 

 
 
Erika

Erika

26 februari 2009 16:23

Men fy sjutton,det lät inte kul!
Hoppas du blir bättre snabbt nu då. Krya på dig!

http://erikabergman.blogspot.com

 
Anna

Anna

26 februari 2009 17:08

Uffa stackare :( Är lite bättre för mig men de kommer och går, gör ont när jag sväljer, på "tand-sidan"..jag låssas som om det ska gå över :P

http://annasara.net

 
Ingen bild

Lisa

26 februari 2009 18:03

hade exakt samma problem, jag fick ha min tuss i 3 dagar sen fick jag komma på återbesök.
TRE dagar med den där smaken. usch

 
Elin

Elin

26 februari 2009 18:39

usch då, lät inge vidare.
hoppas penicillinet börjar värka snabbt så du slipper besvären.

http://elliinh.blogg.se

 
Ingen bild

Adde

2 mars 2009 20:11

636 kr är väl inget för en tjej som dig ;)

Krya på dig!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Onsdag 1 mars 20:03

Hejsan svejsan så dök det upp ett inlägg här! :) Idag fyller ju Leon 1 år?! På riktigt, åren går inte så fort som när man har småbarn! Så nu är han lixom ingen bebis längre heller, galeeet! Idag firade vi honom bara vi. Och på lördag har vi...

Av jempa - 25 december 2022 21:17

God Jul på er alla fantastiska bloggläsare! Ja alla fyra! :) ne men har faktiskt lite fler läsare än ap o bara det är ju helt otroligt?? Hur som helst, Jason var inte på foto-humör när jag skulle ta julbilderna, därav flest bilder på Leon :D S...

Av jempa - 21 december 2022 11:21

Julrean startar tidigare nuförtiden, förr var det väl alltid på juldagen de drog igång? Jag har iaf redan gjort lite fynd, detta är från Åhlens: Så en filt och en ljuslykta. 50% rabatt på båda. Har kikat på sån filt förut så det kändes li...

Av jempa - 5 december 2022 20:18

Den 1 december blev han alltså 9 månader. Lilla Leon som börjar bli en stor bebis nu! Tiden går aldrig så fort som när man är föräldraledig! Det e galet faktiskt. Han har verkligen utvecklats massor den senaste tiden! Nu vänder han sig från ry...

Av jempa - 10 november 2022 21:09

Senaste inlägget ser ju ut som ba*s! Vette tusan vad Bloggplatsen håller på med? Får hoppas detta inlägg inte får kapade bilder.. Iallafall så var jag på öppningen av Newbies nya butik idag. Dom hade lovat en ?magisk goodiebag? men den var fakt...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Träna glosor med Ovido