jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 24 februari 2009

Den rätte för Rosing

Av jempa - 24 februari 2009 19:15

                                 

Ja det börjar ju ikväll. På Kanal5 klockan åtta. Jag tänkte nog se det iallafall. Kan säkert bli lite småkul =)


Min hals är fortfarande inte tiptop, och inte svullnaden i munnen heller. Kanske, möjligtvis att rodnaden har försvunnit. Men det är fortfarande som en böld där, alldeles bakom visdomstanden, på samma sida som jag har ont i halsen. 

Ingen som har haft nåt liknande i samband med en förkylning/halsfluss/influensa? Var det nu är jag har.. Jag är lite hes och skrovlig i rösten men jag är inte täppt i näsan eller snorig. 


Blää, jag vill slippa tandläkaren..badly! 
 
Anna

Anna

24 februari 2009 19:25

PRECIS så har jag i halsen/tanden nu också..svinirriterande..tror att det är en infektion i tanden/visdomstanden som spridit sig till halsen..

http://annasara.net

 
Marie

Marie

24 februari 2009 20:58

låter som en halsfluss.
har du varit hos doktorn?

http://happykiller.bloggagratis.se

 
M

M

24 februari 2009 21:13

Min sambo hade sådär. Han fick halsfluss och inflammation i tandköttet, hade feber också. Mådde ruggit dåligt minns jag. Fick käka en hel del mediciner och luktade inte så mumsigt ur munnen.
Gå till doktorn innan du blir så dålig som han... han är inte vek men då grät han nästan av smärta.

Krya på dig kramar.

http://ewamikaela.bloggagratis.se

 
Marie

Marie

24 februari 2009 21:15

OK.
Hoppas du mår bättre snart

http://happykiller.bloggagratis.se

 
M

M

24 februari 2009 22:32

Ont i halsen, feber, sjukdomskänsla & sen blir det vita prickar i halsen. De där vita prickarna, hälsar min sambo, att man inte alltid ser pga svullnad. Sedan fick ju min sambo i samband med halsflussen även svullnad runt en tand som utvecklade sig till tandköttsinflammation.
Smärta är ju väldigt indviduellt så graden kan jag inte uttala mig om egentligen..

Oavset vad det är så hoppas jag du blir frisk snart.

http://www.ewamikaela.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Tisdag 23 feb 11:25

Ja, det blir ju mestadels att man beställer kläder till Jason, hehe :) Men nu lyckades jag minsann hitta några plagg som jag tyckte såg najs ut.  Från H&M (såklart?).         Och en liten väska minsann blev de!        Den här ko...

Av jempa - Söndag 21 feb 08:55

Igår åkte vi till mamma o pappa, för att fira mamma som fyllt år, i efterskott. Vi har inte kunnat setts på jättelänge, men nu när vi ju även har antikroppar så känns det lättare att ses :) Så skönt! Det är full fart som gäller hela tiden! ...

Av jempa - Måndag 15 feb 08:33

Sweatshirt, 99kr Skinny jeans, 99kr.     Leggings i sweatshirt-material, älskar dessa! 99kr!Allt från H&M. Kände att det saknades en del svarta plagg i Jasons garderob, som lätt kan matchas med alla överdelar/underdelar han redan har....

Av jempa - Lördag 13 feb 12:09

Jaa, haha jag vet, jag har köpt en till "bubble"-lampfot! Men den andra, gråa, passade bättre i sovrummet just för att den är grå o vi kör ju lite grått tema i sovrummet. (Den lampfoten ser ni några inlägg nedan). Så denna, vita, får vara i köke...

Av jempa - Lördag 13 feb 11:58

Jag scrollade på Insta o såg Kenza i flödet i en såå fin kappa/skjortjacka som jag var tvungen att klicka hem! Den kommer från Asos, jättelänge sen jag beställde nåt därifrån, men såg dom var ju massa snyggt. O gratis frakt/returer, sånt älskar m...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se