jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 24 februari 2009

hallå där

Av jempa - 24 februari 2009 12:16

Hej på er!

Japp, jag blev hemma idag också, har feber idag med och är fortfarande svullen i munnen, alldeles bredvid visdomstanden. Men hoppas inte det är någon inflammation utan bara nåt som hör till influensan. Har det inte gått över om nå dagar så får jag nog besöka tandis. *vill slippa!*


Mitthem ska komma hit o fixa med fläkten våran också som verkar lite pajjad, den brusar upp lite då och då och så låter det som att något är löst inne i spjället (?). Ah nåt sånt, men det är lite jobbigt för man vet inte alls när dom kan komma..


Jag ser riktigt ofräsch ut så jag borde förmodligen duscha, kommer väl iofs inte se nå fräschare ut men kommer väl känna mig fräschare iaf :D 

Går runt här hemma i min svarta mysdress och fryser och svettas om vartannat och är riktigt sådär sjukblek och blå under ögonen.

Niice =)


Hoppas ni mår bättre än jag iaf! Nu ska jag ta en echinachea, duscha och se lite The Hills, har ju två dvd-boxar som jag knappt kollat nåt på.

Kram på er!


 
 
Ingen bild

Nina

24 februari 2009 17:13

Betalt å klart :)

 
allt om the hills

allt om the hills

18 mars 2009 21:36

Är du ett fan av the hills? då ska du absolut kolla in min blogg!

http://alltomthehills.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Tisdag 23 feb 11:25

Ja, det blir ju mestadels att man beställer kläder till Jason, hehe :) Men nu lyckades jag minsann hitta några plagg som jag tyckte såg najs ut.  Från H&M (såklart?).         Och en liten väska minsann blev de!        Den här ko...

Av jempa - Söndag 21 feb 08:55

Igår åkte vi till mamma o pappa, för att fira mamma som fyllt år, i efterskott. Vi har inte kunnat setts på jättelänge, men nu när vi ju även har antikroppar så känns det lättare att ses :) Så skönt! Det är full fart som gäller hela tiden! ...

Av jempa - Måndag 15 feb 08:33

Sweatshirt, 99kr Skinny jeans, 99kr.     Leggings i sweatshirt-material, älskar dessa! 99kr!Allt från H&M. Kände att det saknades en del svarta plagg i Jasons garderob, som lätt kan matchas med alla överdelar/underdelar han redan har....

Av jempa - Lördag 13 feb 12:09

Jaa, haha jag vet, jag har köpt en till "bubble"-lampfot! Men den andra, gråa, passade bättre i sovrummet just för att den är grå o vi kör ju lite grått tema i sovrummet. (Den lampfoten ser ni några inlägg nedan). Så denna, vita, får vara i köke...

Av jempa - Lördag 13 feb 11:58

Jag scrollade på Insta o såg Kenza i flödet i en såå fin kappa/skjortjacka som jag var tvungen att klicka hem! Den kommer från Asos, jättelänge sen jag beställde nåt därifrån, men såg dom var ju massa snyggt. O gratis frakt/returer, sånt älskar m...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se