jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 23 februari 2009

vilken natt...

Av jempa - 23 februari 2009 05:21

oj vad jag har sovit oroligt inatt! För det första så kunde jag inte somna pga tanden som värkte, gav till slut upp och tog en Ipren, den hjälpte iaf så jag kunde somna. Drömde många och jättekonstiga drömmar, och när jag vaknade första gången så var både täcket och lakanet helt dyngsura av svett! Fy faen! Fick vända på täcket och somnade om, sen vaknade jag och samma visa då. Jag hade svettats så himla mycket! Så jag har inte sovit helt bra inatt kan man ju säga.. ringde precis chefens mobilsvar och sa att jag blir hemma, fortfarande ont i halsen och känner hur det värker på kroppen, lixom ömmar.. Har säkert feber..

Tanden då, jorå den känns att den finns där, men kaanske att det känns lite bättre.. vi hoppas på det!


Ska ta och byta mina sängkläder snart, väntar tills David har vaknat, och hoppas på att jag kan få sova lite till!


 
 
Veronica

Veronica

23 februari 2009 10:48

Inge kul att vara sjuk! Krya på dej!

http://ceekay.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Tisdag 23 feb 11:25

Ja, det blir ju mestadels att man beställer kläder till Jason, hehe :) Men nu lyckades jag minsann hitta några plagg som jag tyckte såg najs ut.  Från H&M (såklart?).         Och en liten väska minsann blev de!        Den här ko...

Av jempa - Söndag 21 feb 08:55

Igår åkte vi till mamma o pappa, för att fira mamma som fyllt år, i efterskott. Vi har inte kunnat setts på jättelänge, men nu när vi ju även har antikroppar så känns det lättare att ses :) Så skönt! Det är full fart som gäller hela tiden! ...

Av jempa - Måndag 15 feb 08:33

Sweatshirt, 99kr Skinny jeans, 99kr.     Leggings i sweatshirt-material, älskar dessa! 99kr!Allt från H&M. Kände att det saknades en del svarta plagg i Jasons garderob, som lätt kan matchas med alla överdelar/underdelar han redan har....

Av jempa - Lördag 13 feb 12:09

Jaa, haha jag vet, jag har köpt en till "bubble"-lampfot! Men den andra, gråa, passade bättre i sovrummet just för att den är grå o vi kör ju lite grått tema i sovrummet. (Den lampfoten ser ni några inlägg nedan). Så denna, vita, får vara i köke...

Av jempa - Lördag 13 feb 11:58

Jag scrollade på Insta o såg Kenza i flödet i en såå fin kappa/skjortjacka som jag var tvungen att klicka hem! Den kommer från Asos, jättelänge sen jag beställde nåt därifrån, men såg dom var ju massa snyggt. O gratis frakt/returer, sånt älskar m...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se