jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 16 januari 2009

2 keepers från Gina Tricot

Av jempa - 16 januari 2009 16:17

Äntligen äger jag dom! Dom snygga Siri-jeansen ;) yes yes! Men jag kan meddela er att dom sitter ruskigt tajta! Men förhoppningsvis och förmodligen så går dom nog ut sig. Man ska ju köpa jeans som man knappt kan få igen har jag hört =) Jag provade en storlek större (den storleken jag normalt brukar ha, så dessa är nog liite stora på storleken) också men dom satt inte alls lika bra nere vid knäna.

Hittade en skitsnygg t-shirt där också för ynka 99 kr. Och dessutom använde jag mitt presenkort som jag fick när jag fyllde år, dvs i Juli! Så det blev nästan gratis!


 
 
Linda

Linda

16 januari 2009 16:29

De är snygga jeansen :)

http://LindaDelicious.bloggagratis.se

 
Linda

Linda

16 januari 2009 16:54

Absolut och jag förstår att du gillar dem :) Är själv lite sugen på att prova dem och se hur de sitter på mina ben. Jobbigt om de är tajta bara tycker jag

http://LindaDelicious.bloggagratis.se

 
Elin

Elin

16 januari 2009 17:18

oh, dom är så snygga. satt super bra på dig också. :)

http://elliinh.blogg.se

 
aaaa

aaaa

17 januari 2009 01:34

aaah, vad fina jeansen var :)faan dem är mina!!!

http://annapetronella.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Amanda

17 januari 2009 12:45

Vilken storlek tog du på t-shirten? :) Tycker att en del av deras tishor är så små i storlekarna..

 
Anna

Anna

17 januari 2009 13:19

Åhh vad jag gillade jeansen och tischan! :) Men jeansen kan jag ju inte ha endåså :P

http://annasara.net

 
Ingen bild

jempa

17 januari 2009 13:37

Svar till Amanda: Jag håller med dig, deras tishor är små på storlekarna. Men denna är lite större i modellen just för att den ska sitta lite lösare men jag tog ändå storlek Medium, gillade den ännu lösare.

 
FM

FM

17 januari 2009 19:30

Snygga jeans:] Jag måste också prova.... Staden imorgon, dock blir det nog ensam-vandring vilket suger.. men måste nog iaf.

http://frida-martina.se

 
Ingen bild

Sandy

17 januari 2009 20:31

Supersnyggt!! Du passar anon i det rockiga! Saknar dig så jag måste ta mig en tripp uppöver o träffa DEJ snart. Puss

 
Angen

Angen

17 januari 2009 23:48

är jeansen köpta på zara?
där får man knappt på sig jeansen :D

http://angenf.blogg.se

 
Angen

Angen

17 januari 2009 23:49

läste nu att de var gina tricot :D

http://Angenf.blogg.se

 
Niccis

Niccis

21 januari 2009 19:19

Svar: Ja t-shirten är grym och även jeansen. Men jag har däremot inte köpt dom, för det kommer komma liknande i svart om några veckor ;)

http://www.blog.st.nu/niccis

 
Ingen bild

Gunell

1 mars 2009 22:03

=( jag vill oxå ha såna men hittar inte allting e sold.. allt vad jag hittade var 23, 32 s. men jag har aldrig köpt jeans därifrån såå jag e ingen aning vilken störlek skulle passa mig... men annars har jag 27 (miss sixty) vad har du för störlek?

 
Ingen bild

jempa

2 mars 2009 14:57

Svar till Gunell: Jag har 26 i dessa jeans och det är oftast vad jag brukar ha, ibland har jag 27 i vissa. Det är så svårt att säga vad andra ska ha, det bästa är att prova.
Dom finns ju fortfarande i butik så kolla där.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Torsdag 22 aug 15:29

Så mysig kofta! Idag var det ju "bara" 15 grader i skuggan så det kändes lagomt med kofta, istället för jacka. Älskar vädret ute nu, när det börjar kännas lite höstligare, luften blir så fräsch! Och mysigt med koftorna ;) Appropå höstplagg, J...

Av jempa - Onsdag 21 aug 11:34


Jason har piké-tisha med Alfons på idag, och jeans från Kappahl. Lillsötisen! Planer för dagen är mysa, mysa, göra fler nyttiga chokladbollar och mysa lite till, typ! Kan nog bli en promenad också. Och fortsätta packa/rensa förstås, tar litegrann...

Av jempa - Måndag 19 aug 12:56

I helgen var vi på Mio och beställde en soffgrupp! Äntligen hittade vi en vi gillade! Det blev denna 3 sits (fast en svängd variant), fåtölj och fotpallen. I ett ljusgrått/grått tyg. Modellen heter Eden, den är inte så djup och inte supermjuk heller...

Av jempa - Torsdag 15 aug 11:22


Fick en helårsprenumeration av tidningen Mama av finaste o bästa Sandra i födelsedagspresent! Så snällt! För några dagar sen fick jag det första numret och det är inte förrän nu jag får tid att sätta mig ner i soffan med en kopp kaffe och läsa den....

Av jempa - Måndag 12 aug 17:50


Idag är der exakt en månad kvar tills vi får nycklarna till nya lägenheten! Så kul att det börjar närma sig! Idag var vi o kikade på en visningslägenhet som OBOS fixat för att visa upp till eventuella köpare (det finns några lägenheter kvar till s...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se