jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 11 januari 2009

The sisterhood of the traveling pants (Systrar i jeans)

Av jempa - 11 januari 2009 00:13

                                


Oj vad jag har gråtit och skrattat dom här 2 timmarna. Den här filmen var över förväntan! Både sorglig och rolig.

Och att dessa skådisar var med visste jag inte, nämligen Blake Lively (Gossip Girl), America Ferrera (Ugly Betty) och Alexis Bledel (Gilmore Girls).

Den här filmen är från 2005, och jag såg att det finns även en tvåa som kom 2008. Den ska jag se imorgon =)


Den får 3 skitstarka stjärnor av 5.

* * * * *

 
 
Linda

Linda

11 januari 2009 12:13

Har du böckerna? Jag har den första och andra boken. Men har inte hunnit läsa de ännu

http://LindaDelicious.bloggagratis.se

 
Linda

Linda

11 januari 2009 12:19

Okej, jag tror det finns tre eller så har de släppt en fjärde bok är inte säker dock. Den första filmen gick på teven någon gång i höstas, men jag började kolla så sent och jag fick då aldrig någon bra uppfattning om filmen när man kommer mitt i. Bättre att se från början :)

http://LindaDelicious.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Nina

11 januari 2009 12:53

Du ger ju alla filmer du ser en 3a.. Du är bra lagom duh :)

 
Ingen bild

Lollo

20 januari 2009 22:10

Huvva vilken skitfilm,trodde den skulle vara bra minsann.Men fy!
Sämre film får man leta efter!!..
Vart på riktigt dåligt humör då vi såg den..
Så kass!!!
Ska icke lita på dina filmtips nå mer ;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Söndag 17 mars 21:29


Klickade hem detta idag från Lyko, är astaggad på att prova schampo o balsamet :) Är det någon av er som testat dessa? De hade iaf fått bra betyg så jag hoppas de funkar bra på mitt hår åxå. Även mascaran (Clarins Supra Volume) ska vara bra sägs...

Av jempa - Tisdag 12 mars 12:10

I fredags åkte vi på en myshelg till Uppsala, en helg helt utan planer. Våran sista resa tillsammans innan bebisen kommer ...

Av jempa - Lördag 2 mars 20:40


Magen har verkligen vuxit rejält nu dom senaste 2 veckorna. Der sägs att det är mellan vecka 28-32 som den växer som mest. Igår var jag till barnmorskan. Järnvärdet låg på 107, trots att jag känner mig pigg. Men det kan tydligen ta en månad från a...

Av jempa - Torsdag 14 feb 11:12


Igår träffade jag fiina Pia för en middagsdejt :) supertrevligt, var ju så länge sen vi sågs. Vi käkade världsgod burgare på Bastard Burgers och jag tog sötpommes o smältost till, yummie in my tummy! :D Vi satt i två timmar o surrade och tiden g...

Av jempa - Söndag 3 feb 19:20


Igår var vi ut till Birsta för att testköra lite barnvagnar (vi kärade ner oss i Bugaboo Fox...) och för att shoppa spjälsäng med tillbehör såsom madrass, madrasskydd, täcke, spjälskydd med mera, på IKEA. Det blev sängen här ovan, den har två olika ...

Presentation

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se