jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 11 januari 2009

The sisterhood of the traveling pants (Systrar i jeans)

Av jempa - 11 januari 2009 00:13

                                


Oj vad jag har gråtit och skrattat dom här 2 timmarna. Den här filmen var över förväntan! Både sorglig och rolig.

Och att dessa skådisar var med visste jag inte, nämligen Blake Lively (Gossip Girl), America Ferrera (Ugly Betty) och Alexis Bledel (Gilmore Girls).

Den här filmen är från 2005, och jag såg att det finns även en tvåa som kom 2008. Den ska jag se imorgon =)


Den får 3 skitstarka stjärnor av 5.

* * * * *

 
 
Linda

Linda

11 januari 2009 12:13

Har du böckerna? Jag har den första och andra boken. Men har inte hunnit läsa de ännu

http://LindaDelicious.bloggagratis.se

 
Linda

Linda

11 januari 2009 12:19

Okej, jag tror det finns tre eller så har de släppt en fjärde bok är inte säker dock. Den första filmen gick på teven någon gång i höstas, men jag började kolla så sent och jag fick då aldrig någon bra uppfattning om filmen när man kommer mitt i. Bättre att se från början :)

http://LindaDelicious.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Nina

11 januari 2009 12:53

Du ger ju alla filmer du ser en 3a.. Du är bra lagom duh :)

 
Ingen bild

Lollo

20 januari 2009 22:10

Huvva vilken skitfilm,trodde den skulle vara bra minsann.Men fy!
Sämre film får man leta efter!!..
Vart på riktigt dåligt humör då vi såg den..
Så kass!!!
Ska icke lita på dina filmtips nå mer ;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Söndag 20 jan 17:01


Idag går jag egentligen in i vecka 24, men jag har inte tagit någon bild på magen denna vecka så tog en idag, en dag hit eller dit, de får funka :) Jag känner av bebisen varje dag, vissa dagar mer än andra, och mest aktivitet är på natten och när ...

Av jempa - Lördag 19 jan 14:22

Jag tog en sväng på stan med sällskap av mami idag. Hon och sis åker ju till Thailand nästa helg så måste ju ses innan dom drar. Vi fikade semlor på Charm, asså så gott! Och så blev det lite shopping. Köpte bl.a mysbrallor på H&M's mamma-avdelni...

Av jempa - Torsdag 10 jan 15:28


  Jacka från Bon Prix   Beställde en jacka från Bon prix för några veckor sedan, då min vinterjacka börjar bli lite tajt, hehe :) Så denna fick det bli. 349 spänn på rea, asbra! Jag känner att jag helst inte vill köpa så mycket mammakläder, ...

Av jempa - Måndag 7 jan 16:12

Tänk att igår gick vi in i vecka 22! Jag tycker veckorna nu bara går av bara farten! I början däremot var det otroligt segt, dom första 12 veckorna kunde inte gått mer långsamt, man ville ju bara att den tiden skulle flyga förbi, eftersom risken f...

Av jempa - Fredag 4 jan 20:19

God fortsättning på er! Hade ni en bra nyårsafton? Min var jättebra! Vi var bjuden på middag hemma hos ett par i Granloholm. Det var vi och typ 9 till tror jag? Riktigt trevligt och supergod mat! Så fin dukning också! Här ser vi förrätten, och ja...

Presentation

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se