jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under juli 2008

Av jempa - 14 juli 2008 16:53


 

Nu är man hemma och tokmätt i magen! Blev en räkmacka, som var som en hel måltid. Blev så mätt att jag nästan hade kunnat spytt, men gott var det! :)

Fick låna mami och papis Jeep, så blir det när man flyttar till stan, då får man folk som snyltar på bilen, hähä

Dom är på väg till mäklaren nu och ska skriva kontrakt, huset är nämligen sålt :( Jag ska till Stöde på lördag med mamma, pappa och farmor. Vi ska grilla lite o sådär, blir förmodligen ett sista besök i det huset. Usch, hemskt :S Men ändå skönt att få ett tillfälle att säga hejdå på nå vis. 


Jaja, nu håller vi på o maler lite kaffeböner. Blir så jekla gott när man maler själv! Vattnas i munnen av doften :) *Tack storasyster för kaffekvarnen! We love it!*

Kommer hädanefter bara köpa hela kaffebönor. Oslagbart =) 

Av jempa - 14 juli 2008 12:01

 

Vi ska åka ut till Lörudden o käka frunch

  • Skjortklänning, H&M (NY!)
  • Leggings, Gina Tricot
  • Armband, Creole (NYTT!)
  • Väska, Friis&Co (NY!)

Förhoppningsvis ska jag ha några skor på mig också..
Av jempa - 13 juli 2008 23:26

                

Idag har jag min nya tee från Urban Outfitters på mig, och lyssnar på Guns n roses på Spotify, yeah.. 


Gick o mötte David förut, han snubblade och jag skrattade, hahaha.. Sen klev jag på en ölburk och fick skon full av gammöl.. Då var det inte lika roligt längre.

Sen när vi öppnade porten o skulle gå in så glömde David bort sig och spottade rakt fram istället för på marken utanför porten. HAHA, då skrattade vi bägge två.

Ja, så mycket kan hända på cirka 5 minuter.



  

Av jempa - 13 juli 2008 22:41

Jepps, det blev den svarta kepsen. Efter mycket velande fram och tillbaka! Ett tag tyckte jag den ljusblåa kändes självklar, men så andra stunden kändes den svarta helt rätt. Det fick bli den svarta, skitsamma.. eftersom jag velade så mycket så tror jag inte att det spela nån roll vilken jag valde..

Så den klickades hem till mig precis just nu.


Företsen, varför rapar man fast man är hungrig?  


Av jempa - 13 juli 2008 22:35

                         

Uppföljare brukar ju sällan vara bättre än den första filmen. Det stämmer ännu en gång! Skitfilm, skulle man kunna säga. Samma gamla handling och samma gamla slut.

Jag brukar gilla lätta, lite förutspådda filmer. Men det här blev bara för mycket! Ingen direkt handling utan en film som bestog 90% av streetdans. Jag tycker iofs att dom dansar snyggt, men hade jag bara velat sett några som dansar i 1,30 tim hade jag kunnat kollat in nån film med Bounce istället.


Ähh, skåpmat. 2 stjärnor av 5

* * * * * 



Av jempa - 13 juli 2008 19:04

Vilken tycker ni?? Trycket är snyggare på den svarta och den känns lite mer clean, men ljusblått är ju så fin färg. Svåårt...

Av jempa - 13 juli 2008 17:06

                 

Jag fattar inte, sov ju jättelänge idag, men jag e såå trött! Kan det vara alla, långa shoppingdagar som känns av såhär efteråt?

Har iallafall varit och solat nu, i ett av dom där solariumena som inte har nån radio, eller dom har väl varit trasiga i typ ett år nu? Sämst är det iallafall, hädanefter ska jag ta med mig ipoden för man vet ju inte om man får oturen att ligga i ett sånt solarium. Tiden går mycket långsammare när man inte har nåt att lyssna på, jag fick lyssna på låtar i hjärnan istället, lite Robyn vart det =) Konstigt!


Såg på Wildkids förut när jag låg o zappade, hehe, söta ongar! Dom pratar lixom sådär lillgammalt och några var kära i varandra osv =) Det är ganska precis som expedition robinson fast dom här är inte på nåt exotiskt ställe direkt, utan dom är i nån skog i Sverige. Och så är det för barn.

Antecknar ni??!!


Eftersom jag e så himla trött så ska jag lägga mig och titta på filmen Step Up 2.

Av jempa - 13 juli 2008 12:32

Det var skönt att sova i sin egen säng! Jag vaknade vid 9.45, tittade lite på Barnen i Bullerbyn, sen somnade jag om och vaknade nu. Sköönt =)

Ska ta en dusch nu sen får vi se vad som händer idag. Vet bara att en solning skulle vara behövande... vilken jekla skitsommar vi har?! 

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards