jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under december 2008

Av jempa - 9 december 2008 16:32



 


 

Tyckte det såg så "tattigt" ut i vårat fönster utifrån. Innifrån ser det helt okej ut med dom två tornen. Kanske för att man ser blommorna mer från insidan än från utsidan? Iallafall, det är fixat nu. Två ljuskransar i silver hänger i fönsret nu. Så nu tycker jag nästan det ser för mycket ut (även om kransarna inte syns så jättemycket pga gardinerna), men från utsidan ser det säkert jättebra ut :) Måste gå ut och kika sen! Tyckte iallafall det blev bra!

Det är så mysigt med ljus nu i mörkret!


Av jempa - 8 december 2008 21:08

 

Skiitsnygg klänning! Och passar grymt bra med skinnjackan..dom stajlar alltid upp kläderna så himla snyggt på chicy.se!


Klänningen går lös för 439 kr för den som är intresserad.


Nu ska jag lägga mig och läsa lite chick-litt innan det är dags för Boston Tea Party. 

Nighty!


Av jempa - 8 december 2008 16:15

På måndagar brukar vi oftast bara få massa tråkig reklam med posten. Men idag minsann låg inte mindre än 4 brev till mig innanför dörren. Roligt värre!

Fick besked från Kvinnokliniken att mitt cellprov var normalt även denna gången! HURRA! Vilken lättnad :)

Fick julkort från min ena storasyster och hennes familj och från söta Sandra & Adde! Jättefina kort :) *Tack!* <3

Och så även ett flyttkort från min andra syster, hon ska flytta ihop med pojkvaskern sin. Eller pojke och pojke, han är väl 36 bast om jag inte är ute och cyklar? Gammalt, eller hur?! ååh hua! ;)


Iallafall så har jag precis varit och solat, snacka om att det behövdes. Har aldrig varit så vit förut! Så nu ser jag normal ut iallafall.

Och när jag var där på 2 bleka kompisar så var det tomt i alla förutom i 5an. Bra det, tänkte jag eftersom 2an är min favorit. Och så började jag (tyvärr!) med att stoppa i en 10a (det är ett obemannat solställe för er som inte vet), och såklart så fastnar den!  Det har hänt förut en gång o då kunde jag banka ut pengarna, mina + andras ;) Men den här gången gick det minsann inte. Så jag fick ta nummer 4a istället. Men en 10a är ändå 4 minuter, så det blev en solning på 16 mjinuter istället för 20. Otur!

Ja inte nog med det, när jag kommer in i 4an så ser jag att taket är helt dött, det går inte att justera läget utan det var nersänkt till max. Menmen, fick ju lite färg trots det då :)

Men idag var det inte min soldag iallafall...

Av jempa - 7 december 2008 18:24

Förra året (och även året före) hade jag julklappstips varenda dag fram till julafton. I år känner jag att jag inte pallar att ha julklappstips varje dag, däremot blir det ett tips lite då och då.

Sakerna jag tipsar om är sånt som jag gillar och skulle själv bli glad över att få.


Vi börjar med ett velour-set från Gina Tricot. Finns i svart, vitt, marinblått och rosa. Tröja, 249 kr. Byxa, 199 kr.

Av jempa - 7 december 2008 16:57

 

 


Av jempa - 7 december 2008 15:52

Nu är jag nog alldeles klar med alla julklapparna! Skönt :) Jag och David gick en sväng på stan förut och han visade saker han önskade sig och tvärtom. Ett rätt bra knep faktiskt, det blir lättare då.


Syster är här nu, vi ser på Hogan Knows Best på mtv och slappar. Precis käkat varsit Sibylla-mål och David ett Subway-mål. Så nu är vi määättta!


Färgade håret igår kväll föresten, ingen större skillnad utan det är samma färg som jag hade sist innan jag gjorde slingorna, så nu är den fula utväxten borta. Gr8!





Av jempa - 7 december 2008 12:13

 

När jag vaknade imorse, vid 10.00 Ja, klockan var faktiskt exakt 10 också. Så låg jag kvar i sängen och slog på den här filmen. Jätteskönt att vakna och se en film och bara mysa! En riktig söndagmorgon :)


Den var precis som jag trodde, väldigt lättsam och lite lätt barnslig emellanåt. Men det var precis vad jag ville ha sådär på morgonkvisten :) 

Den får knappt 3 stjänor av 5.

* * * * *

Av jempa - 6 december 2008 23:38

 

Älskar klänningen! Sådär vill jag se ut på nyår.

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11
12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards