jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under december 2008

Av jempa - 27 december 2008 10:46

                     

Jag fick ju den här cremen fast nattcreme av Sandra i julklapp (Tack ännu en gång sötis!!), den är verkligen jättebra! Och eftersom min nuvarandra dagcreme är slut så tänkte jag köpa en från samma märke som jag ju redan har. Det måste ju vara det bästa för min hy, istället för att smörja med olika krämer varje dag? Antar jag.

Nattcremen är iallafall jättebra, min hy blir mjuk och dom torra områdena i ansiktet har försvunnit!


Av jempa - 27 december 2008 01:49

Oj, jag somnade i soffan.. ganska skönt ändå men fick sockerdricka/trocadero/loranga i handen. Inte så skönt! Har iallafall varit duktig och borstat tänderna och torkat bort mejken trots att jag var dödstrött när jag vaknade till.

Men nu efter all bestyr så piggnade jag till, känner bara att jag fortfarande har kinesögon och dom är lite grusiga. 

David däremot är piggelin, kanske för att han sov mycket längre än mig imorse.. Kan va!

 

Är ju sovdags snart igen, så natti natti på er!

Av jempa - 26 december 2008 18:46

 

Myser runt i min nya kofta från Vero Moda och topen från Gina Tricot (som man inte ser så mycket av, men den är tajt ner till och har en bred mudd och är lösare upptill). Riktigt nöjd med båda sakerna men koftan är riktigt lovely, och att jag fick den för 150 pix gör saken bara bättre!

Ni kan ju ignorera tightsen, tanken är att jag ska ha jeans till den lila topen, men när man är hemma är det skönare med tights :D 

Av jempa - 26 december 2008 16:02

 

Nu är man hemma igen från Birsta-turen. ASMYCKET folk. Precis som det brukar vara där ute på mellandagarna.

David köpte Guitar Hero på Elgiggen iallafall, kul! Det ska vi spela l8er :) Han kommer åka på så mycket spö!

Jocke köpte xbox 360 och jag köpte mig en mus, ja till datorn asså. Och så lämnade jag tillbaka kjolen från Bik Bok.


Har sprungit i affärer hela dagen så nu är jag ganska trött i både huvudet och bena. Dags för lite vila i soffan, se om det går någon mysig julfilm kanske.


Kram på er! 

Av jempa - 26 december 2008 12:06

Gina Tricot, Vero Moda & Bik Bok hade bra rea!


KICKS också!


Hallå där! En svettig Jempa här ;)

Nedå så farligt var det inte på stan. Den värsta trängseln var inne på Gina Tricot, vilket också var väntat! Fick tag på en del fint iaf, några trosor, knästrumpor ett linne med en älva på och en lila top.

Vero Moda hittade jag en kofta som det var 50% på, också perfa. Speciellt eftersom jag har kollat på den när den var till ordinarie pris. Då är det verkligen fynd, och inte något man bara köper för att det är billigt. För då blir det ju helt plötsligt inte billigt längre, utan tvärtom.

Bik Bok köpte jag också kläder som jag kollat på förut, en grå hoodie med vinröd text bak på ryggen, från UCLA. Och två tishor från UCLA och en jeanskjol, som jag nog måste byta :S Orkar aldrig ställa mig i kön till provhytterna när det är så mycket folk. Och när man bor på stan känns det lite onödigt, tar ju ändå 2 minuter att gå hem och prova och sen kan man lämna tillbaka/byta.

Men i vanliga fall brukar jag oftast prova innan jag köper. JAJA, OCH?! ;)


KICKS var det tokbra rea! Dom hade 50% på alla parfymkit! Jag slog till och köpte den smaskigaste parfymen Hypnose och David en parfym från Gant, silver heter den. Luktar fräscht!

Iallafall så har jag nog aldrig fyndat så pass bra grejjer på rea som jag har gjort idag! Kan vara att jag var ute i tid den här gången så min storlek fanns faktiskt kvar för en gångs skull :) Och inte bara dom skabbigaste plaggen kvar som ingen vill ha. 


Nu står sötnosen i duschen, vi ska strax ut till Birsta och MediaMarkt och Elgiganten. Älsklingens förslag faktiskt. Jag höll nästan på att köra av vägen igår när vi åkte från Gimåfors för jag blev så förvånad när HAN ville till Birsta :D Det händer max en gång per år!


Ut och fynda du med! Men kom ihåg, fynda bara sånt du vill ha, och inte bara för att det är billigt och för att du kaaanske kommer använda det.


Av jempa - 26 december 2008 09:25

 

Klädd för Mellandagsrea på Gina Tricot, inte för varmt!


  • Top, Vero Moda
  • Kjol, att.
  • Ribbade grå tights, Gina Tricot 
Av jempa - 26 december 2008 00:14

Vid 14-tiden idag så drog vi iväg till Gimåfors för att fira juldagen tillsammans med Davids släkt. Kom hem för en kvart sedan ungefär, så dagen har tillbringats ute i hooden.

Skönt att komma ifrån stan en sväng och få andas lite riktig luft!

Har haft det jättetrevligt och ätit massa mat och det bästa; träffat Vendela! Snacka om charmig tjej ;) Riktigt söt!


Tyvärr så var vi klantskallar som glömde kameran hemma, och vi fick använda mobilkameran istället = många av bilderna blev riktigt usla. Synd!

Men några får ni se, typ alla på Vendela såklart ;)

 

 

 

 


Av jempa - 25 december 2008 10:16

Så fort vi kom hem tog vi på oss myskläderna och satte oss i soffan och öppnade varandras paket.

Kolla vad jag fick! Parfymkit från CLEAN - fresh Laundry. Så jag ska gå runt och lukta nytvättat. Och det gör jag såå gärna! För det luktar helt sjukt gott! Tack sötälsklingen!


David fick tofflor från Shepherd av mig, och ett Body Shop kit som innehöll allt från serien Hampa. Det är produkter som är bra mot väldigt torr hy. Det var fotcreme, läppbalsam, handcreme med mera.

Precis vad min sötis behöver :)


Tanken var att vi skulle se film igår, Pineapple Express. Men näe, vi var så trötta att vi struntade i den. Ska kanske se den idag istället.


Hade iallafall en jättebra julafton! Tack allihopa!

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11
12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards