jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 6 december 2008

gomorron!

Av jempa - 6 december 2008 11:31

Gomorron alla!

Jag har iofs varit vaken ett tag redan, vi vaknade vid 09, kollade på Julkalendern i sängen och sen stack David till jobbet. Han ska jobba både idag och imorgon stackarn. Fast han tycker det är bra, då blir det mer cash i fickan och då är ju alltid najs :)

Jag har faktiskt redan varit ner på stan en sväng också. Min söta svärmor ringde och frågade om jag kunde köpa en polo på Lindex som dom hade som erbjudande bara idag (99 kr istället för 199 kr). Så det e klart man ställer upp för laget. 

Så den har jag köpt till henne nu, och så kollade jag runt lite efter nåt som jag önskar mig av David. Har ju ingen anings alls vad jag vill ha! Så svårt nu för tiden. När man var liten hade man ju en lista på kanske 100 saker man önskade sig, nu kan man vara nöjd om man kommer på 3 saker. Typ. Men jag hittade iaf en sak som jag ska önska mig :) 


Snart kommer Netta och Olle hit, vi ska åka på julmarknaden på Norra Berget, jag har aldrig varit på julmarknaden där, kan bli mysigt tror jag!


Kram på er!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Torsdag 14 feb 11:12


Igår träffade jag fiina Pia för en middagsdejt :) supertrevligt, var ju så länge sen vi sågs. Vi käkade världsgod burgare på Bastard Burgers och jag tog sötpommes o smältost till, yummie in my tummy! :D Vi satt i två timmar o surrade och tiden g...

Av jempa - Söndag 3 feb 19:20


Igår var vi ut till Birsta för att testköra lite barnvagnar (vi kärade ner oss i Bugaboo Fox...) och för att shoppa spjälsäng med tillbehör såsom madrass, madrasskydd, täcke, spjälskydd med mera, på IKEA. Det blev sängen här ovan, den har två olika ...

Av jempa - Torsdag 31 jan 19:33


Sjukt att jag redan är i vecka 25! Jag tycker tiden går sååå fort! Kommer man hinna känna sig redo när förlossningen kommer? Hoppas det åtminstone! I helgen ska vi nog åka ut till Birsta o börja spana lite på barnvagnar och ta en sväng på IKEA oc...

Av jempa - Onsdag 23 jan 10:44

  Här är filmen från Rom, bättre sent än aldrig va? ;)  ...

Av jempa - Söndag 20 jan 17:01


Idag går jag egentligen in i vecka 24, men jag har inte tagit någon bild på magen denna vecka så tog en idag, en dag hit eller dit, de får funka :) Jag känner av bebisen varje dag, vissa dagar mer än andra, och mest aktivitet är på natten och när ...

Presentation

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11
12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se