jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 6 december 2008

gomorron!

Av jempa - 6 december 2008 11:31

Gomorron alla!

Jag har iofs varit vaken ett tag redan, vi vaknade vid 09, kollade på Julkalendern i sängen och sen stack David till jobbet. Han ska jobba både idag och imorgon stackarn. Fast han tycker det är bra, då blir det mer cash i fickan och då är ju alltid najs :)

Jag har faktiskt redan varit ner på stan en sväng också. Min söta svärmor ringde och frågade om jag kunde köpa en polo på Lindex som dom hade som erbjudande bara idag (99 kr istället för 199 kr). Så det e klart man ställer upp för laget. 

Så den har jag köpt till henne nu, och så kollade jag runt lite efter nåt som jag önskar mig av David. Har ju ingen anings alls vad jag vill ha! Så svårt nu för tiden. När man var liten hade man ju en lista på kanske 100 saker man önskade sig, nu kan man vara nöjd om man kommer på 3 saker. Typ. Men jag hittade iaf en sak som jag ska önska mig :) 


Snart kommer Netta och Olle hit, vi ska åka på julmarknaden på Norra Berget, jag har aldrig varit på julmarknaden där, kan bli mysigt tror jag!


Kram på er!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Söndag 8 juli 10:12

Fyllde år igår och hela dagen var så himla mysig! Familj och svärföräldrarna var här o fikade och jag fick så bra presenter! Presenkort på Royaldesign, yeay! Vet precis vad jag ska köpa ;) hihi! Sedan käkade jag o David midda på Biteline, vi sk...

Av jempa - Lördag 7 juli 17:17


Det är verkligen värdelöst att blogga feån mobilen, blev ju massa knas i inlägger medan o även att den sista bilden på glassen missades, suck. Här kommer den iaf *fett viktigt* ...

Av jempa - Lördag 7 juli 10:36

Omg, jag är så slö på att blogga nu för tiden. Jag kanske borde ändra upplägget o ha det som en rese-blogg istället. Ah vi får se! I Juni, på vår första semestervecka, så åkte vi till Rom, tisdag-fredag och den längden var faktiskt perfekt! Iaf f...

Av jempa - Torsdag 14 juni 07:33

Igår fyllde pappa 65 bast så då firade vi (jag, nina, mamma o david) honom på E street. Så trevligt och maten var god som vanligt :) ...

Av jempa - Torsdag 7 juni 14:56

Här har ni den, Ayia Napa-filmen! :)     

Presentation

Fråga mig

45 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11
12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se