jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under november 2008

Av jempa - 18 november 2008 20:25

         

    

jeans-forever21.com, tröja-topshop, halsduk-gina tricot, mc-jacka-ellos, skor-ugg, väska-gina tricot.



Av jempa - 18 november 2008 15:54

När jag kom innanför dörren idag så möttes jag av en diskho och diskbänk full av disk.. kul.. Tänk att jag hade lyckats förtränga hur det såg ut imorse, och att det även var min tur att diska.

Om det däremot inte varit min tur hade jag gått och plockat mer

disk i lägenheten, som glas som står på sängbordet osv *fniss* Men jag vet att David gör likadant! ;)

Jaja, det var lika bra att ta tag i disken på en gång.

Satte på radion som vi har i köket och startade Roomba. Ni som är nya läsare vet kanske inte vem Roomba är. Han är våran braiga kompis :)

Han säger inte speciellt mycket, men när han gör det han ska då jevlar för han ett himla liv. Men resultatet blir ju bra iallafall.

Han fick snurra runt i köket ett tag medans jag diskade. Och när jag var nöjd med hans jobb så flyttade jag han in till sovrummet.

Så nu är det så fint och dammfritt här hemma :) Skönt att få lägenheten dammfri medans man diskar!


Tyvärr kan han inte laga mat, så det är väl lika bra att jag börjar med middagen... Spagetti och skinksås tror jag det får bli idag.

Av jempa - 17 november 2008 16:36


Jag skrev ju att jag hade köpt någonting igår, det jag hade köpt är alltså en domän, nämligen världens bästa; www.jempas.se

Så från och med nu är det den adressen som gäller om ni vill läsa min blogg! jempa.bloggagratis.se fungerar fortfarande. Men vet inte hur länge det kommer vara så. Så för säkerhetsskull kan ni ju ändra era länkar till www.jempas.se ;)

Av jempa - 17 november 2008 16:18

Precis hemkommen från tandläkaren. Jag var rätt lugn och inte alls speciellt nervös på vägen dit. Var ju bara en undersökning jag skulle på.

Men så fort jag öppnade dörren dit in och jag känner den där speciella tandläkar-doften så blev jag sjukt nervös! Uscha, det e som på sjukhuset, det luktar inte trevligt :/

Iallafall, så fort jag fick komma in och sätta mig i stolen så slapp den värsta nervositeten :) Han som jag går till är riktigt duktig och man känner knappt något när han grejjar.

Hade iallafall inga hål, tack för det! Han tyckte att jag har bra saliv och så tycker han att jag är duktig på att borsta tänderna. Och det är jag faktiskt! ;) Kör med tandtråd, flourtabletter och munskölj också *duktig*


Ja, och när jag skulle betala så säger han att det blir 290 kr.

Jag var sååå nära att säga "Du skämtar?" haha, tur jag inte sa nåt för det var ju sant.

Har en "ungdomsrabatt" fram till det år jag fyller 29. Och det visste jag ju redan, men har för mig att jag betalade runt 500 kr förra året, men det kanske är sånna priser som ändras lite..ah jag vet inte, skitsamma.

Billigt blev det ju och det gillas!


Av jempa - 16 november 2008 22:02

Vi handlade en del mat från matservice.se nu ikväll, så imorgon mellan 17-19 ska vi få det levererat. Skööönt! Så himla bra att slippa låna bil och åka o handla. Perfekt för oss faktiskt.

Och att få det hemkört har aldrig kostat mer än 26 kronor för oss, det är olika priser beroende på vilken dag och tid man vill få det levererat.

 

Har köpt en annan sak idag också, men mer om det framöver ;)
Av jempa - 16 november 2008 19:29

 

Dessa hittade jag, fast mina e nog i en mörkare tvätt.


Jag skrev ju iförrgår, eller var det igår? Braminne.nu. skitsamma, skrev iallafall att jeansen jag hade på jobbet sprack. Blev inte världens största hål som tur var (det var nog ingen som såg det iaf), men ändå. Dom går inte att använda nå mer. Och även om nederdelen på min garderob består av gaanska många jeans, så är det ändå bara ett fåtal som jag använder. Skulle väl egentligen kunna kasta en del av dom..

Jaja, var på stan en sväng idag för att leta jeans, hittade ett par grymt sköna på H&M´s LOGGavdelning, dom ser skönt casual ut med normal midja och boot cut. 

Så dom fick det bli! Hittade bild på dom på nätet också så ni fick se :)

Av jempa - 16 november 2008 11:29


  • Klänning, Gina Tricot
  • Vitt linne, H&M
  • Strumpbyxor, H&M
  • Halsband, Pieces

Av jempa - 15 november 2008 19:41

Hahah, den här är ännu roligare! :D

Filmerna är från 051003.

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards