jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 25 november 2008

smygstartat julen

Av jempa - 25 november 2008 18:26

Okej, egentligen är det ju i helgen man ska plocka fram julgrejjerna. Men jag fick för mig att jag skulle hämta upp kartongen med julsaker idag, och sen kan man ju inte hålla sig ifrån den :)

Har börjat rätt lugnt iallafall.

Dom där pinnarna med ljus på har jag tagit fram, och "draperiet" med stjärnor hänger uppe i sovrummet.


Julgardinerna, adventljusstaken och den stående adventsstjärnan får faktiskt vänta till helgen :)

 
 
Mette

Mette

25 november 2008 21:52

Jaaa men det är ju nu det är snö ute :P Då vill man pynta... jag har inte så mycket julsaker... men har lite i fönstret, smygstartat! Å så kamma jag hem lite juligare gardiner på tradera =)

http://www.mirabell.bloggagratis.se

 
stort och smått

stort och smått

25 november 2008 22:26

Åh vad mysigt. Jag är lite sugen på att tjuvstarta lite jag med, men jag kommer nog att hålla mig till lördag ändå tror jag. Men jag längtar såå efter att julpynta mitt hem!

http://agneta.bloggagrati.se

 
Ingen bild

Sandra

25 november 2008 23:07

Heej!
Vad mysigt det blev! Puss

 
emma

emma

26 november 2008 00:06

Åh vad mysigt du gjort det iordning! :D Nu ska jag nog ta fram min julstjärna och min röda belysning! Kram

http://emmadahlen.bloggagratis.se

 
Mikaela

Mikaela

26 november 2008 08:26

Åå vad mysigt!! Vill också fuska, måste ut o shoppa lite nya prylar först :D

http://m1kae1a.blogg.se

 
F

F

26 november 2008 10:55

hej, läste du meddelande jag skicka på facebook?! :]

http://friday1984.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Torsdag 10 nov 21:09

Senaste inlägget ser ju ut som ba*s! Vette tusan vad Bloggplatsen håller på med? Får hoppas detta inlägg inte får kapade bilder.. Iallafall så var jag på öppningen av Newbies nya butik idag. Dom hade lovat en ?magisk goodiebag? men den var fakt...

Av jempa - Måndag 31 okt 18:04

Idag jobbar David kväll så han började inte jobba förrän 12.30 typ. Så på förmiddagen for vi alla ut till Birsta, behövde köpa nya skor till Jason. Det blev fika på Charm, lite lek för Jason i deras lilla lekdel, och så hittade jag ett par gröna...

Av jempa - Onsdag 12 okt 21:53

Oktober är ju absolut den allra finaste höstmånaden! Promenaderna nu är så härliga :) Gillar också att jag kan börja gå lite i skogen nu, för känns som att ormarna har börjat dra sig undan? Jag e fan rädd för att gå i skogen på sommaren just för a...

Av jempa - Söndag 25 sept 20:55

Har haft en sån himla mysig söndag! Började dagen med att jag och Leon åkte iväg på babyrytmiken klockan 8.30. Tiiidigt, men faktiskt en rätt mysig start på dagen: massa glada bebisar samlade för att sjunga gölliga bebisvisor, typ :) Och sen e...

Av jempa - Fredag 9 sept 13:38

För några veckor sedan var jag och köpte lite ny inredning. Var in på två lokala butiker här i Sundsvall och hittade så mkt fint! På Hem fina Hem köpte jag det beiga fodral till höger. Älskar! Och fick ett tips på Instagram om att butiken F...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se