jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 14 november 2008

Jag vill ha dom!

Av jempa - 14 november 2008 20:47

 

Jag vill ha mina uggisar nuu!! Okej, leveransen ska tydligen ta upp till 10 arbetsdagar, nu har det gått 8 arbetsdagar sen jag beställde och på min order står det fortfarande "Processing", dvs Under behandling. Men hallåå?! Ni kanske ska ta och skicka dom! Tar lixom några dagar från Australien till Sverige också. Suuuuck!

Har mailat dom och frågat vad det är som händer.

Så får vi väl hoppas att dom dyker upp snart!


 
 
Emmy

Emmy

14 november 2008 23:05

Det kanske fastnat i tullen? Det kan tydligen ta ett par veckor...

http://emmyy.blogg.se

 
catta

catta

14 november 2008 23:42

de har skickat dem, brukar typ stå så tills du typ får hem dem ,eller tills de kommer tillsverige, så under tiden strå de lika,, ja lovar du kan lita på detta företag, du kommer ha dessa inom kort.. hoppas du blir nöjd.

medela vad du tyckte om dessa uggs sen..

pöös catta

http://pluttsan.bloggagratis.se

 
Ingen bild

catta

16 november 2008 13:05

kan lova att de ej sitter fast i tullen då de är från ett bra o känt förtag samt de skickarskorna säkert o lagligt...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Lördag 10 feb 13:59

Surt som fan! Jag hade skrivit massa text till inlägget nedan och beskrivit alla produkterna. Suck! Jag orkar verkligen inte göra om det,men ni ser ju iallafall hyffsat vad jag fick på bilderna. Jag är mest taggad på settingsprayen och duschcremen ...

Av jempa - Lördag 10 feb 13:57

Av jempa - Söndag 4 feb 09:48


Jag har varit in i en Zara Home butik förut, men aldrig köpt något (trots att det finns sjukt mycket fint hos dom!). Men förra helgen när vi var till MOS så hittade jag ett doftljus som luktar så otroligt fräscht! Golden grass heter den och luktar m...

Av jempa - Tisdag 30 jan 10:35

I torsdags åkte jag tåget ner till Stockholm, kom fram vid 12.00. Jag skulle möta upp syrran vid 14 (som redan var där nere med jobbet) så innan dess gick jag till Hotell Hötorget (där vi bodde tors-fre) och lämnade väskan så jag slapp dra runt på de...

Av jempa - Tisdag 9 jan 15:00


     Jag har denna jacka i svart, men tycker den gråa är dösnygg också! Så nu är den hemklickad, för halva priset dessutom, det gillar man! :) Nu får våren gärna börja komma... hehe   ...

Presentation

Fråga mig

45 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se