jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 14 november 2008

Jag vill ha dom!

Av jempa - 14 november 2008 20:47

 

Jag vill ha mina uggisar nuu!! Okej, leveransen ska tydligen ta upp till 10 arbetsdagar, nu har det gått 8 arbetsdagar sen jag beställde och på min order står det fortfarande "Processing", dvs Under behandling. Men hallåå?! Ni kanske ska ta och skicka dom! Tar lixom några dagar från Australien till Sverige också. Suuuuck!

Har mailat dom och frågat vad det är som händer.

Så får vi väl hoppas att dom dyker upp snart!


 
 
Emmy

Emmy

14 november 2008 23:05

Det kanske fastnat i tullen? Det kan tydligen ta ett par veckor...

http://emmyy.blogg.se

 
catta

catta

14 november 2008 23:42

de har skickat dem, brukar typ stå så tills du typ får hem dem ,eller tills de kommer tillsverige, så under tiden strå de lika,, ja lovar du kan lita på detta företag, du kommer ha dessa inom kort.. hoppas du blir nöjd.

medela vad du tyckte om dessa uggs sen..

pöös catta

http://pluttsan.bloggagratis.se

 
Ingen bild

catta

16 november 2008 13:05

kan lova att de ej sitter fast i tullen då de är från ett bra o känt förtag samt de skickarskorna säkert o lagligt...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Lördag 18 nov 10:15


Nu när vårat vardagsrum har blivit ommålat så måste man ju skaffa sig lite nya gardiner osv :) Sammets-gardiner it is! Vita. Tror det kan bli bra, hoppas det iaf! Och två vita sammetskuddar till soffan. Slog till på en vit kruka också, har spana...

Av jempa - Fredag 17 nov 18:05


Blev apless på mitt ljusa hår och kände för en förändring. Syrran hjälpte mig att färga hela huvvet i en guldbrun färg. När man går från blond till brunett är det viktigt att det är lite röda pigment i den bruna färgen, annars finns risken att det...

Av jempa - Söndag 5 nov 17:58


Det blev färgen Silverpil! Och vi är så nöjda med den färgen! Blev en otrolig skillnad i hela rummet. Vi har ändrat om lite, och passat på att rensat bort en massa onödiga kablar som har varit kvar sen vi hade projektor. Rensat bort en del annat o...

Av jempa - Lördag 14 okt 17:11


Fjäder eller Silverpil...   Ne alltså det här var ju inte alls lätt! I inlägget nedan låter det ju som att det var bestämt o klart, och det var det ju egentligen också, tills jag nog ändå tyckte att vi skulle ha en liiiite mörkare grå nyans än...

Av jempa - Fredag 13 okt 21:29


      Yeay! Äntligen! Vi ska få vårat vardagsrum ommålat, och ingen är gladare än jag! :D Jag har tillbringat kvällen till att försöka hitta den bästa gråa nyanser, och har förstått att dom lite mörkare gråa färgerna lätt kan dra åt det blåa-l...

Presentation

Fråga mig

45 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se