jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 14 november 2008

Jag vill ha dom!

Av jempa - 14 november 2008 20:47

 

Jag vill ha mina uggisar nuu!! Okej, leveransen ska tydligen ta upp till 10 arbetsdagar, nu har det gått 8 arbetsdagar sen jag beställde och på min order står det fortfarande "Processing", dvs Under behandling. Men hallåå?! Ni kanske ska ta och skicka dom! Tar lixom några dagar från Australien till Sverige också. Suuuuck!

Har mailat dom och frågat vad det är som händer.

Så får vi väl hoppas att dom dyker upp snart!


 
 
Emmy

Emmy

14 november 2008 23:05

Det kanske fastnat i tullen? Det kan tydligen ta ett par veckor...

http://emmyy.blogg.se

 
catta

catta

14 november 2008 23:42

de har skickat dem, brukar typ stå så tills du typ får hem dem ,eller tills de kommer tillsverige, så under tiden strå de lika,, ja lovar du kan lita på detta företag, du kommer ha dessa inom kort.. hoppas du blir nöjd.

medela vad du tyckte om dessa uggs sen..

pöös catta

http://pluttsan.bloggagratis.se

 
Ingen bild

catta

16 november 2008 13:05

kan lova att de ej sitter fast i tullen då de är från ett bra o känt förtag samt de skickarskorna säkert o lagligt...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Torsdag 14 feb 11:12


Igår träffade jag fiina Pia för en middagsdejt :) supertrevligt, var ju så länge sen vi sågs. Vi käkade världsgod burgare på Bastard Burgers och jag tog sötpommes o smältost till, yummie in my tummy! :D Vi satt i två timmar o surrade och tiden g...

Av jempa - Söndag 3 feb 19:20


Igår var vi ut till Birsta för att testköra lite barnvagnar (vi kärade ner oss i Bugaboo Fox...) och för att shoppa spjälsäng med tillbehör såsom madrass, madrasskydd, täcke, spjälskydd med mera, på IKEA. Det blev sängen här ovan, den har två olika ...

Av jempa - Torsdag 31 jan 19:33


Sjukt att jag redan är i vecka 25! Jag tycker tiden går sååå fort! Kommer man hinna känna sig redo när förlossningen kommer? Hoppas det åtminstone! I helgen ska vi nog åka ut till Birsta o börja spana lite på barnvagnar och ta en sväng på IKEA oc...

Av jempa - Onsdag 23 jan 10:44

  Här är filmen från Rom, bättre sent än aldrig va? ;)  ...

Av jempa - Söndag 20 jan 17:01


Idag går jag egentligen in i vecka 24, men jag har inte tagit någon bild på magen denna vecka så tog en idag, en dag hit eller dit, de får funka :) Jag känner av bebisen varje dag, vissa dagar mer än andra, och mest aktivitet är på natten och när ...

Presentation

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se