jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 21 oktober 2008

porterstek

Av jempa - 21 oktober 2008 19:44

Idag blev David, jag och Linea bjudna på middag uppe på Södermalm hos några bekanta. Porterstek, potatis och en jättegod sås fick vi! Och det var hur smarrigt som helst ;P Och glass till efterrätt, inte alls dumt kan jag lova.

Så mätta i magen for vi vidare hem till Simba för att ge han mat och Linea skulle hämta några skolböcker. Hon bor hos oss nu i några dagar medans deras föräldrar är i Turkiet. Så slipper hon vara ensam hemma.

Det är bara roligt, tycker vi. Och hon for himla nära till skolan (tar väl typ 2 min o gå), så alla är nöjda! :)


Nu ska vi snart se Ugly Betty! Roligt o få sällskap när man kollar på "tjejserier" också :)

 

Tjing pling plong!


 
 
Ingen bild

Nina

21 oktober 2008 20:09

Vaffö få inte Simba va hos er?? :/

 
Ingen bild

jempa

21 oktober 2008 20:20

Simba tycker inte om att vara stadskatt, han bara mjaura och vill ut. Så han trivs bäst där han är.
Dock så funderar vi på att ta ner han en sväng i helgen :)

 
Ingen bild

Nina

22 oktober 2008 16:07

Ny omröstning kanske?

 
helly

helly

22 oktober 2008 23:22

vem är simba? :)

http://helly.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Tisdag 16 nov 09:12

La precis en beställning hos Caia. Tänker att jag ska testa deras toner som sägs ska vara så bra.. så bara hoppas jag också tycker det :) blev ett hårband och en neccessär också, dom har 20% på allt just nu, förutom just hudvård. Det är ju lite syn...

Av jempa - Lördag 6 nov 13:58

Hur lätt är det att stå emot allt puttinuttit o fint till nyfödda då? Näe inte särskilt! Detta set och det nedan klickade jag precis hem från Lindex. 25% på ALLT där just nu, så då passar en på :) Nu när RUL är gjort och jag är 23 veckor in i ...

Av jempa - Onsdag 27 okt 14:07


Idag går jag in i vecka 22.över halva tiden jar redan gått! Veckorna går så fort nu tycker jag. Hur mår jag då? Jag har haft en del illamående, från typ vecka 8-9 tills typ förra veckan då det började avta en del. Men jag kan fortfarande bli il...

Av jempa - Lördag 23 okt 20:55


Precis beställt dessa från Zalando. Gillar att sulan ser ordentlig ut och förhoppningsvis är dom inte lika hala som dessa sortens skor annars brukar vara. Jag tror dessutom dom kommer passa mina svullna gravidfötter bra längre fram i vinter :) ...

Av jempa - Lördag 9 okt 17:54

Så skönt med förändring! Var till frisören igår, o det var verkligen välbehövligt! :) Klippte en lob, och sen färg o slingor, typ balayage/hairdimension, jag e så nöjd! Gillar ju dom kalla tonerna jag, passar min hudton rätt bra tror jag. ...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se