jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 11 oktober 2008

Ena bröstet hängde ut!

Av jempa - 11 oktober 2008 12:03

Godmorgon på er!


Oj vad jag har sovit länge! 12-13 timmar tror jag, vaknade alldeles nyss typ. 

Jag drömde att jag var i omklädningsrummet i Hedbergskas gymnastiksal.

Och jag skulle byta om och det var fler personer där också, Sandra och Therese och någon till som jag inte komer ihåg.

Och medans vi bytte om så var det massa killar som gick genom vårat omklädningsrum för att gå till deras (väldigt onödigt eftersom dom har ju en egen ingång såklart), och jag blev så förbannad på dom men dom bara flinade! Frustrerande!

Och dessutom så var det bara jag som störde mig på det. Sandra och Therese sa ingenting dom :D

Ja och så hade jag iallafall till slut fått på mig gympabrallor och en tischa, men jag letade mina gympaskor, och helt plötsligt hade jag en garderob där och jag letade efter två likadana skor men jag hade bara 1 av varje! Massa sneakers och ballerinaskor låg där i en enda röra.

Så till slut sket jag i det och tog på mig mina sockar bara och gick upp till dom andra, för dom hade ju redan gått och lämnade mig där nere letandes efter två lika skor. Så jag blev ganska försenad till lektionen. 

När jag kommer upp till gympasalen så håller dom på att värma upp. Till nå jevla balett tror jag. Och våran gamla gympafröken (som kallas träskotanten även irl) gick längst fram och hennes ena bröst hade åkt ut på sidan från linnet! HAHA, det var alldeles platt och bara hände :D

Jaja, jag bad om ursäkt att jag var sen och sen så vaknade jag. 


Väldigt jobbig dröm, hade ju fullt upp med o skälla på killarna och leta efter mina skor. Hua! 


Ne, nu ska jag mysa upp David och så blir det frukost-time :)


 
 
Petrus nyquist

Petrus nyquist

11 oktober 2008 13:26

Haha, kung dröm =D

http://petrusnyquist.bloggagratis.se

 
Therese

Therese

11 oktober 2008 19:37

Men drog Therese (Jag?) och Sandra in när lektionen började och bara lät dig fortsätta leta själv? :S Hahha!

http://therese.bloggagratis.se

 
Tessan

Tessan

11 oktober 2008 19:53

JEPPPP!!!!!

http://therese.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Lördag 22 juni 19:18

Glad Midsommar på er, i efterskott! Vi firade ute i Kolsta med min syster och vänner, riktigt trevligt hade vi! Men vi åkte hem rätt tidigt, det kändes bäst så med Jason o så :) Min svärmor hade gjort en sån fin blomsterkrans till Jason, passa...

Av jempa - Torsdag 20 juni 20:43


Nike air max 90 alltså! Dom är fortfarande så feta tycker jag! Beställde dessa från Jdsports, o eftersom jag har stl 37 så kunde jag beställa dessa från junior-avdelningen (upp till stl 39 där) för 400 kr billigare än dam-avdelningen, sjukt ändå j...

Av jempa - Torsdag 20 juni 00:13

I lördags var vi på Norrlandskällaren och firade pappa som fyllt år. Det blev Jasons första restaurangbesök (iofs åt vi lunchbuffe på Great Eastern för två veckor sedan kom jag på nu). Det gick bra! Han smågnällde bara men sen somnade han :) mysprop...

Av jempa - Lördag 15 juni 21:13

Hittade litegrann på Newbies rea, nämligen jättesöta hängselbyxor och en body med farfarströje-knäppning, så gullig! Jason invigde outfiten igår när vi åt grillat hemma hos hans farmor o farfar :) ...

Av jempa - Måndag 3 juni 18:32

Jason har minsann klickat hem lite kläder på nätet, i storlek 62 och 68. Jag hade letat jeans med slitningar (som verkade omöjligt att hitta till bebisar?!) men Zalando kan man lita på! Detta blev det därifrån: Hur söta jeans?! Haha så himla...

Presentation

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se