jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 11 oktober 2008

Ena bröstet hängde ut!

Av jempa - 11 oktober 2008 12:03

Godmorgon på er!


Oj vad jag har sovit länge! 12-13 timmar tror jag, vaknade alldeles nyss typ. 

Jag drömde att jag var i omklädningsrummet i Hedbergskas gymnastiksal.

Och jag skulle byta om och det var fler personer där också, Sandra och Therese och någon till som jag inte komer ihåg.

Och medans vi bytte om så var det massa killar som gick genom vårat omklädningsrum för att gå till deras (väldigt onödigt eftersom dom har ju en egen ingång såklart), och jag blev så förbannad på dom men dom bara flinade! Frustrerande!

Och dessutom så var det bara jag som störde mig på det. Sandra och Therese sa ingenting dom :D

Ja och så hade jag iallafall till slut fått på mig gympabrallor och en tischa, men jag letade mina gympaskor, och helt plötsligt hade jag en garderob där och jag letade efter två likadana skor men jag hade bara 1 av varje! Massa sneakers och ballerinaskor låg där i en enda röra.

Så till slut sket jag i det och tog på mig mina sockar bara och gick upp till dom andra, för dom hade ju redan gått och lämnade mig där nere letandes efter två lika skor. Så jag blev ganska försenad till lektionen. 

När jag kommer upp till gympasalen så håller dom på att värma upp. Till nå jevla balett tror jag. Och våran gamla gympafröken (som kallas träskotanten även irl) gick längst fram och hennes ena bröst hade åkt ut på sidan från linnet! HAHA, det var alldeles platt och bara hände :D

Jaja, jag bad om ursäkt att jag var sen och sen så vaknade jag. 


Väldigt jobbig dröm, hade ju fullt upp med o skälla på killarna och leta efter mina skor. Hua! 


Ne, nu ska jag mysa upp David och så blir det frukost-time :)


 
 
Petrus nyquist

Petrus nyquist

11 oktober 2008 13:26

Haha, kung dröm =D

http://petrusnyquist.bloggagratis.se

 
Therese

Therese

11 oktober 2008 19:37

Men drog Therese (Jag?) och Sandra in när lektionen började och bara lät dig fortsätta leta själv? :S Hahha!

http://therese.bloggagratis.se

 
Tessan

Tessan

11 oktober 2008 19:53

JEPPPP!!!!!

http://therese.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Torsdag 14 feb 11:12


Igår träffade jag fiina Pia för en middagsdejt :) supertrevligt, var ju så länge sen vi sågs. Vi käkade världsgod burgare på Bastard Burgers och jag tog sötpommes o smältost till, yummie in my tummy! :D Vi satt i två timmar o surrade och tiden g...

Av jempa - Söndag 3 feb 19:20


Igår var vi ut till Birsta för att testköra lite barnvagnar (vi kärade ner oss i Bugaboo Fox...) och för att shoppa spjälsäng med tillbehör såsom madrass, madrasskydd, täcke, spjälskydd med mera, på IKEA. Det blev sängen här ovan, den har två olika ...

Av jempa - Torsdag 31 jan 19:33


Sjukt att jag redan är i vecka 25! Jag tycker tiden går sååå fort! Kommer man hinna känna sig redo när förlossningen kommer? Hoppas det åtminstone! I helgen ska vi nog åka ut till Birsta o börja spana lite på barnvagnar och ta en sväng på IKEA oc...

Av jempa - Onsdag 23 jan 10:44

  Här är filmen från Rom, bättre sent än aldrig va? ;)  ...

Av jempa - Söndag 20 jan 17:01


Idag går jag egentligen in i vecka 24, men jag har inte tagit någon bild på magen denna vecka så tog en idag, en dag hit eller dit, de får funka :) Jag känner av bebisen varje dag, vissa dagar mer än andra, och mest aktivitet är på natten och när ...

Presentation

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se