jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 11 oktober 2008

Ena bröstet hängde ut!

Av jempa - 11 oktober 2008 12:03

Godmorgon på er!


Oj vad jag har sovit länge! 12-13 timmar tror jag, vaknade alldeles nyss typ. 

Jag drömde att jag var i omklädningsrummet i Hedbergskas gymnastiksal.

Och jag skulle byta om och det var fler personer där också, Sandra och Therese och någon till som jag inte komer ihåg.

Och medans vi bytte om så var det massa killar som gick genom vårat omklädningsrum för att gå till deras (väldigt onödigt eftersom dom har ju en egen ingång såklart), och jag blev så förbannad på dom men dom bara flinade! Frustrerande!

Och dessutom så var det bara jag som störde mig på det. Sandra och Therese sa ingenting dom :D

Ja och så hade jag iallafall till slut fått på mig gympabrallor och en tischa, men jag letade mina gympaskor, och helt plötsligt hade jag en garderob där och jag letade efter två likadana skor men jag hade bara 1 av varje! Massa sneakers och ballerinaskor låg där i en enda röra.

Så till slut sket jag i det och tog på mig mina sockar bara och gick upp till dom andra, för dom hade ju redan gått och lämnade mig där nere letandes efter två lika skor. Så jag blev ganska försenad till lektionen. 

När jag kommer upp till gympasalen så håller dom på att värma upp. Till nå jevla balett tror jag. Och våran gamla gympafröken (som kallas träskotanten även irl) gick längst fram och hennes ena bröst hade åkt ut på sidan från linnet! HAHA, det var alldeles platt och bara hände :D

Jaja, jag bad om ursäkt att jag var sen och sen så vaknade jag. 


Väldigt jobbig dröm, hade ju fullt upp med o skälla på killarna och leta efter mina skor. Hua! 


Ne, nu ska jag mysa upp David och så blir det frukost-time :)


 
 
Petrus nyquist

Petrus nyquist

11 oktober 2008 13:26

Haha, kung dröm =D

http://petrusnyquist.bloggagratis.se

 
Therese

Therese

11 oktober 2008 19:37

Men drog Therese (Jag?) och Sandra in när lektionen började och bara lät dig fortsätta leta själv? :S Hahha!

http://therese.bloggagratis.se

 
Tessan

Tessan

11 oktober 2008 19:53

JEPPPP!!!!!

http://therese.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Söndag 8 juli 10:12

Fyllde år igår och hela dagen var så himla mysig! Familj och svärföräldrarna var här o fikade och jag fick så bra presenter! Presenkort på Royaldesign, yeay! Vet precis vad jag ska köpa ;) hihi! Sedan käkade jag o David midda på Biteline, vi sk...

Av jempa - Lördag 7 juli 17:17


Det är verkligen värdelöst att blogga feån mobilen, blev ju massa knas i inlägger medan o även att den sista bilden på glassen missades, suck. Här kommer den iaf *fett viktigt* ...

Av jempa - Lördag 7 juli 10:36

Omg, jag är så slö på att blogga nu för tiden. Jag kanske borde ändra upplägget o ha det som en rese-blogg istället. Ah vi får se! I Juni, på vår första semestervecka, så åkte vi till Rom, tisdag-fredag och den längden var faktiskt perfekt! Iaf f...

Av jempa - Torsdag 14 juni 07:33

Igår fyllde pappa 65 bast så då firade vi (jag, nina, mamma o david) honom på E street. Så trevligt och maten var god som vanligt :) ...

Av jempa - Torsdag 7 juni 14:56

Här har ni den, Ayia Napa-filmen! :)     

Presentation

Fråga mig

45 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se