jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 30 september 2008

superstar

Av jempa - 30 september 2008 19:11

                     

Jag och David for till Birsta idag efter jobbet. Även att jag hann sova en sväng innan också! Från 15.30-16.00 Låg o läste Vecko Revyn o blev sjukt trött, jag tror att jag somnade inom 1 minut. Sen ringde David o vi for iväg.

Tog en sväng inne på IKEA och köpte nödvändiga saker, dvs tråkiga saker. Batterier, lampor och kuddar blev det.

Efter det tog vi en sväng inne i Gallerian, vi gick till Trudes o skulle köpa Osis Dust it men den var slut.. attans. Men därmeot hittade jag den här leave-in inpackningen från Tigi Bed head, luktar jordgubb och alldeles underbart ;) Den ska tydligen ge volym, och det är väl aldrig fel?!


Har tjusat med Simba mc Tumba ikväll också, han är såå gosig och sööt! :)

Och nu var precis Matservice hit o lämna några kassar med mat, härligt värre!

 
 
acca

acca

30 september 2008 20:02

ja de var ju rea på den där osis...köpte en sådan i lördags på sax o kam men den var lite dyrare där fast de hade oxå nedsatt...

http://www.acccca.blogg.se

 
camilla

camilla

1 oktober 2008 15:22

Hade en sån där förut fast som en ren stylingprodukt, den var helt suverän! :)

http://frokengredelin.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Torsdag 10 nov 21:09

Senaste inlägget ser ju ut som ba*s! Vette tusan vad Bloggplatsen håller på med? Får hoppas detta inlägg inte får kapade bilder.. Iallafall så var jag på öppningen av Newbies nya butik idag. Dom hade lovat en ?magisk goodiebag? men den var fakt...

Av jempa - Måndag 31 okt 18:04

Idag jobbar David kväll så han började inte jobba förrän 12.30 typ. Så på förmiddagen for vi alla ut till Birsta, behövde köpa nya skor till Jason. Det blev fika på Charm, lite lek för Jason i deras lilla lekdel, och så hittade jag ett par gröna...

Av jempa - Onsdag 12 okt 21:53

Oktober är ju absolut den allra finaste höstmånaden! Promenaderna nu är så härliga :) Gillar också att jag kan börja gå lite i skogen nu, för känns som att ormarna har börjat dra sig undan? Jag e fan rädd för att gå i skogen på sommaren just för a...

Av jempa - Söndag 25 sept 20:55

Har haft en sån himla mysig söndag! Började dagen med att jag och Leon åkte iväg på babyrytmiken klockan 8.30. Tiiidigt, men faktiskt en rätt mysig start på dagen: massa glada bebisar samlade för att sjunga gölliga bebisvisor, typ :) Och sen e...

Av jempa - Fredag 9 sept 13:38

För några veckor sedan var jag och köpte lite ny inredning. Var in på två lokala butiker här i Sundsvall och hittade så mkt fint! På Hem fina Hem köpte jag det beiga fodral till höger. Älskar! Och fick ett tips på Instagram om att butiken F...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se