jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 27 september 2008

Idag har jag gjort något jag aldrig gjort förut..

Av jempa - 27 september 2008 18:17

 

ifall ni undrar över barnen på planen så var det paus :) Men kan ni se det roliga i bilden? *hihi*


Håll i hatten! Jag och syster var på innebandymatch idag! Hennes pojkvän är tränare för Granlos lag så han bjuppade oss på entren :)

Iallafall så vann Granlo med 4-3. Yes! Man blev lite peppad själv faktiskt när man satt där o tittade och man hade ett lag att "hejja" på lixom. 

Men herregud vilken hetsig sport det är! Går ju så himla fort hela tiden, men det var faktiskt lite kul o kolla på.. fick träsmak i rumpan på slutet bara.. 


Nu blir det middag!


 
 
Ingen bild

mor

27 september 2008 19:03

Kul att gå på en riktig match undrar vilka de mötte?:-) Nu är pajen klar så nu ska vi njuta av den.
Puss o kram

 
Nina

Nina

28 september 2008 12:26

men du tog ju fler bilder. Dom på slutet. Lägg upp. Jag vill se patriiiiik :p

http://lippan.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Lördag 9 okt 17:54

Så skönt med förändring! Var till frisören igår, o det var verkligen välbehövligt! :) Klippte en lob, och sen färg o slingor, typ balayage/hairdimension, jag e så nöjd! Gillar ju dom kalla tonerna jag, passar min hudton rätt bra tror jag. ...

Av jempa - Tisdag 28 sept 08:34


Jaa jag vet, har inte bloggat sen i somras, galet!! Tror att anledningen kan vara att jag har känt mig så himla trööött o orkeslös, och illamående också.. Så vad kan anledningen vara till det? ;) Någon som känner igen symptomen? Ja men visst, om...

Av jempa - Lördag 24 juli 20:23

I eftermiddag for vi upp till Södra berget. Vi började att gå Tarzanstigen, men det var alldeles för stenigt än vad jag mindes det så vi skippade det då Jason är alldeles för liten för den. Vi drog till Ängen istället. Där köpte vi glass o läsk...

Av jempa - Fredag 16 juli 20:45

Igår var jag och David på spa! Så härligt! Vi fick det i presentkort i julklapp av svärföräldrarna, perfekt ju! Så vi droppade av Jason hos farmor o farfar och vi for o njöt uppe på Södra :) Drinkar! Mycket trevlig eftermiddag blev...

Av jempa - Tisdag 13 juli 21:34

I söndags åkte ci yill Hudik på en liten mini-resa. Jag hade bokat ett rum på Strandpirens hotell, ett jättefint hotell precis vid havet och 15 minuters promenad in till stan. Vi for hemifrån efter att Jason hade sovit sin lunchvila, tror klock...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se