jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 22 september 2008

vilket skit!

Av jempa - 22 september 2008 18:03

Dom där Strepsils-tabletterna funkar ju inte alls! Inte i min hals iallafall. Då är Fiskarens Vän mycket bättre!

Har iofs bara ätit en (suger på den andra nu) men man tycker väl att det borde lindra smärtan även vid första tabletten? Precis som vanliga halstabletter..

 

Ne hurrni, jag ska göra det enda rätta! Gå och köpa mig en Ben&Jerrys-glass!

Var så länge sen jag åt det, och så ska jag lägga mig i sängen och kolla på Top Model. Glass är iallafall ett säkert kort mot halsont! Även om det bara lindrar tillfälligt så ska det bli skönt att slippa denna smärta.. har aldrig haft såhär ont. Det gör ont även när jag inte sväljer, och det e nästan så man gruvar sig inför varje sväljning för det gör så ont och så strålar det ut till ena örat. Låter bra va? :)


Just därför går jag och köper glass nu!


 
 
Malin

Malin

22 september 2008 18:21

Nej men fy vad jobbigt!!! Är inte avis på din hals! Prova o ta en värktablett, brukar va det enda som funkar när man har ont så där HELA tiden! Krya på dig!

http://www.stromberg.bloggagratis.se

 
Veronica

Veronica

22 september 2008 18:37

Skickar en krya-på-dej-kram!

http://ceekay.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Nina

22 september 2008 19:08

Hörrududu.. Det låter precis som för 2 år sedan då jag fick så ont så jag fick gå till VC med lapp å penna!
Första ggn jag haft så ont i hela mitt liv!
Fick recept på de där kurgelvattnet som funka si så där. Blev fort frisk iaf.
Du skulle lånat lite sånt av mig!

 
Ingen bild

Sandra

22 september 2008 19:21

Ben & Jerry hjälper mot allt!! Krya på dig söta! Jag saknar dig min vän.

 
Erika

Erika

22 september 2008 20:41

Jag såg reklam för nån ny halstablett som visst skulle vara som en värktablett för halsen. Ska finnas på Apoteket.
Krya på dig!

http://erikabergman.blogspot.com

 
acca

acca

22 september 2008 21:03

krya på dej vännen!

http://www.acccca.blogg.se

 
Ingen bild

Daniella

23 september 2008 12:17

Då har jag ett dunder tips till dig! Köp Bafusin som finns på apoteket och käka en tablett varannan timma. Efter en dags kur är du som gott som frisk :) Funkade för mig, och nu är bafusin min allra allra bästa vän!

 
Ingen bild

-

23 september 2008 19:30

Har varit in på din blogg ett par dagar och ser att du frågar efter tips.. Sist jag var sjuk sa tanterna på apoteket att jag skulle pröva Mucoangin. Det är en sugtablett som har en smärtstillande verkan vid milda till måttliga besvär av akut halsont.

Det funkade jättebra för mig.. Krya på dig! :)

 
Julia

Julia

29 september 2008 18:58

Jag sa de nyss till en annan

http://www.jsomijulia.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Lördag 9 okt 17:54

Så skönt med förändring! Var till frisören igår, o det var verkligen välbehövligt! :) Klippte en lob, och sen färg o slingor, typ balayage/hairdimension, jag e så nöjd! Gillar ju dom kalla tonerna jag, passar min hudton rätt bra tror jag. ...

Av jempa - Tisdag 28 sept 08:34


Jaa jag vet, har inte bloggat sen i somras, galet!! Tror att anledningen kan vara att jag har känt mig så himla trööött o orkeslös, och illamående också.. Så vad kan anledningen vara till det? ;) Någon som känner igen symptomen? Ja men visst, om...

Av jempa - Lördag 24 juli 20:23

I eftermiddag for vi upp till Södra berget. Vi började att gå Tarzanstigen, men det var alldeles för stenigt än vad jag mindes det så vi skippade det då Jason är alldeles för liten för den. Vi drog till Ängen istället. Där köpte vi glass o läsk...

Av jempa - Fredag 16 juli 20:45

Igår var jag och David på spa! Så härligt! Vi fick det i presentkort i julklapp av svärföräldrarna, perfekt ju! Så vi droppade av Jason hos farmor o farfar och vi for o njöt uppe på Södra :) Drinkar! Mycket trevlig eftermiddag blev...

Av jempa - Tisdag 13 juli 21:34

I söndags åkte ci yill Hudik på en liten mini-resa. Jag hade bokat ett rum på Strandpirens hotell, ett jättefint hotell precis vid havet och 15 minuters promenad in till stan. Vi for hemifrån efter att Jason hade sovit sin lunchvila, tror klock...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se