jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 22 september 2008

Strepsils

Av jempa - 22 september 2008 15:09

Fortfarande fruuktansvärt ont i halsen. Ska kila på Apoteket o köpa Strepsils och hoppas att det hjälper. Kan ju säga som så att Fischermans friends hjälper ingenting, inte äns under tiden jag suger på dom. Gör ändå lika ont. Då kan ni tänka er...


Fick iaf höra av några grabbar idag att jag såg ut som 16.. Dom trodde inte på mig när jag sa att jag var 26  =) haha

Jag tar det som en komplimang ;)


Nu: Apoteket

Sen: Göra lasagne

 
 
Therese

Therese

22 september 2008 15:21

Domdär tabletterna är farliga att äta!
Jag höll på att "dö" när jag precis tagit en såndär, fick en hostattack och fanskapet flög ner i halsen och fastna å panik fick jag!

http://Therese.bloggagratis.se

 
nikita

nikita

22 september 2008 17:57

ja albin ska gå på slättåbyggdens förskola =)
gu ja har värsta beslutsångesten över koftan =P
mn den var så snygg på dej , är bara rädd att ja ej passar lika bra i den..

http://www.nikital.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Lördag 9 okt 17:54

Så skönt med förändring! Var till frisören igår, o det var verkligen välbehövligt! :) Klippte en lob, och sen färg o slingor, typ balayage/hairdimension, jag e så nöjd! Gillar ju dom kalla tonerna jag, passar min hudton rätt bra tror jag. ...

Av jempa - Tisdag 28 sept 08:34


Jaa jag vet, har inte bloggat sen i somras, galet!! Tror att anledningen kan vara att jag har känt mig så himla trööött o orkeslös, och illamående också.. Så vad kan anledningen vara till det? ;) Någon som känner igen symptomen? Ja men visst, om...

Av jempa - Lördag 24 juli 20:23

I eftermiddag for vi upp till Södra berget. Vi började att gå Tarzanstigen, men det var alldeles för stenigt än vad jag mindes det så vi skippade det då Jason är alldeles för liten för den. Vi drog till Ängen istället. Där köpte vi glass o läsk...

Av jempa - Fredag 16 juli 20:45

Igår var jag och David på spa! Så härligt! Vi fick det i presentkort i julklapp av svärföräldrarna, perfekt ju! Så vi droppade av Jason hos farmor o farfar och vi for o njöt uppe på Södra :) Drinkar! Mycket trevlig eftermiddag blev...

Av jempa - Tisdag 13 juli 21:34

I söndags åkte ci yill Hudik på en liten mini-resa. Jag hade bokat ett rum på Strandpirens hotell, ett jättefint hotell precis vid havet och 15 minuters promenad in till stan. Vi for hemifrån efter att Jason hade sovit sin lunchvila, tror klock...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se