jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 14 september 2008

fortfarande krasslig

Av jempa - 14 september 2008 13:33

        Igår mådde ju min hals mycket bättre, idag gör den ont igen :( Attans! Men jag har ingen feber iallafall! Det är bra =) Ont i halsen, ögonen svider och öronen är täppta lite då och då, men mer än så är det egentligen inte.

Jag ska vila hela dagen och hoppas på att man är kryare imorgon.


Snart kommer systra mi hit med Saffi och Elvira som hon är hundvakt åt medans våran andra syster ska åka till Island (alltså den syrran som vi firade 40 år igår).

Men vet ni vad, hon och hennes sambo Robert ska alltså åka dit men dom ska INTE rida på islandshästar! Hallå?! Dom ska göra allt möjligt där men inte rida islandshäst! Jag trodde det var därför man åkte till Island! För dom söta hästarnas skull :) Men jag tror att det är Robert som inte törs vill rida...hihi..

Aja, dom får det säkert jättemysigt där i dom varma källorna med mera!


 
 
Ingen bild

Nina

15 september 2008 09:38

Det är nog sant det att han inte törs.. Netta sa när hon va här med dogsen att vi tre får ta en turis när hon kommit hem.. För hon vill ju riiiidaaaa. :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Torsdag 10 jan 15:28


  Jacka från Bon Prix   Beställde en jacka från Bon prix för några veckor sedan, då min vinterjacka börjar bli lite tajt, hehe :) Så denna fick det bli. 349 spänn på rea, asbra! Jag känner att jag helst inte vill köpa så mycket mammakläder, ...

Av jempa - Måndag 7 jan 16:12

Tänk att igår gick vi in i vecka 22! Jag tycker veckorna nu bara går av bara farten! I början däremot var det otroligt segt, dom första 12 veckorna kunde inte gått mer långsamt, man ville ju bara att den tiden skulle flyga förbi, eftersom risken f...

Av jempa - Fredag 4 jan 20:19

God fortsättning på er! Hade ni en bra nyårsafton? Min var jättebra! Vi var bjuden på middag hemma hos ett par i Granloholm. Det var vi och typ 9 till tror jag? Riktigt trevligt och supergod mat! Så fin dukning också! Här ser vi förrätten, och ja...

Av jempa - 30 december 2018 08:44

Hej på er! Om ni finns kvar förstås?? :) Var ju ett tag sedan jag bloggade sist. Har lixom tappat lusten lite, får hoppas den kommer tillbaks.Har ju hänt en del sen sist! Som ni kan se på bilden ovan så ska vi bli föräldrar! Äntligen! :) I Maj kom...

Av jempa - 8 juli 2018 10:12

Fyllde år igår och hela dagen var så himla mysig! Familj och svärföräldrarna var här o fikade och jag fick så bra presenter! Presenkort på Royaldesign, yeay! Vet precis vad jag ska köpa ;) hihi! Sedan käkade jag o David midda på Biteline, vi sk...

Presentation

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se