jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 14 september 2008

fortfarande krasslig

Av jempa - 14 september 2008 13:33

        Igår mådde ju min hals mycket bättre, idag gör den ont igen :( Attans! Men jag har ingen feber iallafall! Det är bra =) Ont i halsen, ögonen svider och öronen är täppta lite då och då, men mer än så är det egentligen inte.

Jag ska vila hela dagen och hoppas på att man är kryare imorgon.


Snart kommer systra mi hit med Saffi och Elvira som hon är hundvakt åt medans våran andra syster ska åka till Island (alltså den syrran som vi firade 40 år igår).

Men vet ni vad, hon och hennes sambo Robert ska alltså åka dit men dom ska INTE rida på islandshästar! Hallå?! Dom ska göra allt möjligt där men inte rida islandshäst! Jag trodde det var därför man åkte till Island! För dom söta hästarnas skull :) Men jag tror att det är Robert som inte törs vill rida...hihi..

Aja, dom får det säkert jättemysigt där i dom varma källorna med mera!


 
 
Ingen bild

Nina

15 september 2008 09:38

Det är nog sant det att han inte törs.. Netta sa när hon va här med dogsen att vi tre får ta en turis när hon kommit hem.. För hon vill ju riiiidaaaa. :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Måndag 15 april 12:28


Igår beställde jag en ny mobil! Wiiieee! Det är alltid så roligt med nya teknikprylar tycker jag :) det blev en Huawei P30 Pro. Jag har en Huawei nu också, som jag haft i typ två år, så nu var det dags att byta. Halebop har en service att dom värdes...

Av jempa - Fredag 12 april 16:38

För två veckor sedan blev jag överraskad med en babyshower hemma! Der var så fint och kag blev så rörd när alla tjejkompisar o familj stog i hallen och skrek "surpriiiiseee". Jag och David hade varit ute i Birsta och jag tyckte att det...

Av jempa - Söndag 24 mars 10:17


Var förbi Lager 157 en snabbis igår, så länge sen jag var dit sist, och jag hittade denna jeansjacka som jag fastnade för. Den är lite mer loose i modellen, "standard fit" stog det, o jag tyckte den satt så bra på. Längtar tills den kan börja anvä...

Av jempa - Söndag 17 mars 21:29


Klickade hem detta idag från Lyko, är astaggad på att prova schampo o balsamet :) Är det någon av er som testat dessa? De hade iaf fått bra betyg så jag hoppas de funkar bra på mitt hår åxå. Även mascaran (Clarins Supra Volume) ska vara bra sägs...

Av jempa - Tisdag 12 mars 12:10

I fredags åkte vi på en myshelg till Uppsala, en helg helt utan planer. Våran sista resa tillsammans innan bebisen kommer ...

Presentation

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se