jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 14 september 2008

fortfarande krasslig

Av jempa - 14 september 2008 13:33

        Igår mådde ju min hals mycket bättre, idag gör den ont igen :( Attans! Men jag har ingen feber iallafall! Det är bra =) Ont i halsen, ögonen svider och öronen är täppta lite då och då, men mer än så är det egentligen inte.

Jag ska vila hela dagen och hoppas på att man är kryare imorgon.


Snart kommer systra mi hit med Saffi och Elvira som hon är hundvakt åt medans våran andra syster ska åka till Island (alltså den syrran som vi firade 40 år igår).

Men vet ni vad, hon och hennes sambo Robert ska alltså åka dit men dom ska INTE rida på islandshästar! Hallå?! Dom ska göra allt möjligt där men inte rida islandshäst! Jag trodde det var därför man åkte till Island! För dom söta hästarnas skull :) Men jag tror att det är Robert som inte törs vill rida...hihi..

Aja, dom får det säkert jättemysigt där i dom varma källorna med mera!


 
 
Ingen bild

Nina

15 september 2008 09:38

Det är nog sant det att han inte törs.. Netta sa när hon va här med dogsen att vi tre får ta en turis när hon kommit hem.. För hon vill ju riiiidaaaa. :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Lördag 24 juli 20:23

I eftermiddag for vi upp till Södra berget. Vi började att gå Tarzanstigen, men det var alldeles för stenigt än vad jag mindes det så vi skippade det då Jason är alldeles för liten för den. Vi drog till Ängen istället. Där köpte vi glass o läsk...

Av jempa - Fredag 16 juli 20:45

Igår var jag och David på spa! Så härligt! Vi fick det i presentkort i julklapp av svärföräldrarna, perfekt ju! Så vi droppade av Jason hos farmor o farfar och vi for o njöt uppe på Södra :) Drinkar! Mycket trevlig eftermiddag blev...

Av jempa - Tisdag 13 juli 21:34

I söndags åkte ci yill Hudik på en liten mini-resa. Jag hade bokat ett rum på Strandpirens hotell, ett jättefint hotell precis vid havet och 15 minuters promenad in till stan. Vi for hemifrån efter att Jason hade sovit sin lunchvila, tror klock...

Av jempa - Söndag 11 juli 12:06

Jason o Millie bland legot :) I förrgår var vi på Leos Lekland tillsammans med familjen Rautakorpi :) Så himla kul! Det var premiär för Jason, och han ÄLSKADE det! Han rusade runt där konstant i 2,5 timme, haha. Det var en varm o solig d...

Av jempa - Torsdag 1 juli 21:38

Det jag tänkt jag ska göra så länge, långt innan jag fick barn, har nu hänt. Att tatuera in mitt barns namn på armen, lycka! Jag fick en tatuering i morsdagspresent, och fick tips om en tjej på Instagram som främst gör ögonbrynstatueringar men nu...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se