jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 15 augusti 2008

Dags att knoppa!

Av jempa - 15 augusti 2008 23:05

                           

Nu är det sovdags för mig! Är trött fast jag sov en sväng förut ikväll också. Förstår inte varför jag är så himla trött?! Måste vara hösten som är på gång.


Iallafall så sov jag typ från 17.30 till 18.30 förut, och David väckte mig. Jag kollade snabbt på klockan och insåg att klockan var halv sju!! HERREGUD, tänkte jag, nu har jag försovit mig! Jag rusade ut till hallen och skulle ta på mig jackan och sticka på jobbet, jag hann t.o.m tänka "varför har dom inte ringt mig?! vi börjar ju jobba 06.00". Men så skrattade David och undrade vad jag pysslade med, då vaknade jag till i skallen och förstog att det fortfarande var kväll. Men snacka om att jag blev stressad, haha!


Men sov gott allihopa :) Och njut av eran sovmorgon...det skulle jag ha gjort..

 
 
N.B.N

N.B.N

15 augusti 2008 23:42

Haha känner igen det där, snacka om att tidsuppfattningen kan blir fel när man somnar på kvälleb. Specielt om man somnar typ bara en timme, Oftast brukar man drömma ganska intensivt under den timmen också, Jag har t.o.m hoppat in i dushen en gång och tokstressat, och sen upptäckt att det faktiskt inte är morgon :)

http://nbn.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Söndag 8 juli 10:12

Fyllde år igår och hela dagen var så himla mysig! Familj och svärföräldrarna var här o fikade och jag fick så bra presenter! Presenkort på Royaldesign, yeay! Vet precis vad jag ska köpa ;) hihi! Sedan käkade jag o David midda på Biteline, vi sk...

Av jempa - Lördag 7 juli 17:17


Det är verkligen värdelöst att blogga feån mobilen, blev ju massa knas i inlägger medan o även att den sista bilden på glassen missades, suck. Här kommer den iaf *fett viktigt* ...

Av jempa - Lördag 7 juli 10:36

Omg, jag är så slö på att blogga nu för tiden. Jag kanske borde ändra upplägget o ha det som en rese-blogg istället. Ah vi får se! I Juni, på vår första semestervecka, så åkte vi till Rom, tisdag-fredag och den längden var faktiskt perfekt! Iaf f...

Av jempa - Torsdag 14 juni 07:33

Igår fyllde pappa 65 bast så då firade vi (jag, nina, mamma o david) honom på E street. Så trevligt och maten var god som vanligt :) ...

Av jempa - Torsdag 7 juni 14:56

Här har ni den, Ayia Napa-filmen! :)     

Presentation

Fråga mig

45 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se