jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 15 augusti 2008

Dags att knoppa!

Av jempa - 15 augusti 2008 23:05

                           

Nu är det sovdags för mig! Är trött fast jag sov en sväng förut ikväll också. Förstår inte varför jag är så himla trött?! Måste vara hösten som är på gång.


Iallafall så sov jag typ från 17.30 till 18.30 förut, och David väckte mig. Jag kollade snabbt på klockan och insåg att klockan var halv sju!! HERREGUD, tänkte jag, nu har jag försovit mig! Jag rusade ut till hallen och skulle ta på mig jackan och sticka på jobbet, jag hann t.o.m tänka "varför har dom inte ringt mig?! vi börjar ju jobba 06.00". Men så skrattade David och undrade vad jag pysslade med, då vaknade jag till i skallen och förstog att det fortfarande var kväll. Men snacka om att jag blev stressad, haha!


Men sov gott allihopa :) Och njut av eran sovmorgon...det skulle jag ha gjort..

 
 
N.B.N

N.B.N

15 augusti 2008 23:42

Haha känner igen det där, snacka om att tidsuppfattningen kan blir fel när man somnar på kvälleb. Specielt om man somnar typ bara en timme, Oftast brukar man drömma ganska intensivt under den timmen också, Jag har t.o.m hoppat in i dushen en gång och tokstressat, och sen upptäckt att det faktiskt inte är morgon :)

http://nbn.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Måndag 15 april 12:28


Igår beställde jag en ny mobil! Wiiieee! Det är alltid så roligt med nya teknikprylar tycker jag :) det blev en Huawei P30 Pro. Jag har en Huawei nu också, som jag haft i typ två år, så nu var det dags att byta. Halebop har en service att dom värdes...

Av jempa - Fredag 12 april 16:38

För två veckor sedan blev jag överraskad med en babyshower hemma! Der var så fint och kag blev så rörd när alla tjejkompisar o familj stog i hallen och skrek "surpriiiiseee". Jag och David hade varit ute i Birsta och jag tyckte att det...

Av jempa - Söndag 24 mars 10:17


Var förbi Lager 157 en snabbis igår, så länge sen jag var dit sist, och jag hittade denna jeansjacka som jag fastnade för. Den är lite mer loose i modellen, "standard fit" stog det, o jag tyckte den satt så bra på. Längtar tills den kan börja anvä...

Av jempa - Söndag 17 mars 21:29


Klickade hem detta idag från Lyko, är astaggad på att prova schampo o balsamet :) Är det någon av er som testat dessa? De hade iaf fått bra betyg så jag hoppas de funkar bra på mitt hår åxå. Även mascaran (Clarins Supra Volume) ska vara bra sägs...

Av jempa - Tisdag 12 mars 12:10

I fredags åkte vi på en myshelg till Uppsala, en helg helt utan planer. Våran sista resa tillsammans innan bebisen kommer ...

Presentation

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se