jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 15 augusti 2008

Dags att knoppa!

Av jempa - 15 augusti 2008 23:05

                           

Nu är det sovdags för mig! Är trött fast jag sov en sväng förut ikväll också. Förstår inte varför jag är så himla trött?! Måste vara hösten som är på gång.


Iallafall så sov jag typ från 17.30 till 18.30 förut, och David väckte mig. Jag kollade snabbt på klockan och insåg att klockan var halv sju!! HERREGUD, tänkte jag, nu har jag försovit mig! Jag rusade ut till hallen och skulle ta på mig jackan och sticka på jobbet, jag hann t.o.m tänka "varför har dom inte ringt mig?! vi börjar ju jobba 06.00". Men så skrattade David och undrade vad jag pysslade med, då vaknade jag till i skallen och förstog att det fortfarande var kväll. Men snacka om att jag blev stressad, haha!


Men sov gott allihopa :) Och njut av eran sovmorgon...det skulle jag ha gjort..

 
 
N.B.N

N.B.N

15 augusti 2008 23:42

Haha känner igen det där, snacka om att tidsuppfattningen kan blir fel när man somnar på kvälleb. Specielt om man somnar typ bara en timme, Oftast brukar man drömma ganska intensivt under den timmen också, Jag har t.o.m hoppat in i dushen en gång och tokstressat, och sen upptäckt att det faktiskt inte är morgon :)

http://nbn.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Torsdag 10 jan 15:28


  Jacka från Bon Prix   Beställde en jacka från Bon prix för några veckor sedan, då min vinterjacka börjar bli lite tajt, hehe :) Så denna fick det bli. 349 spänn på rea, asbra! Jag känner att jag helst inte vill köpa så mycket mammakläder, ...

Av jempa - Måndag 7 jan 16:12

Tänk att igår gick vi in i vecka 22! Jag tycker veckorna nu bara går av bara farten! I början däremot var det otroligt segt, dom första 12 veckorna kunde inte gått mer långsamt, man ville ju bara att den tiden skulle flyga förbi, eftersom risken f...

Av jempa - Fredag 4 jan 20:19

God fortsättning på er! Hade ni en bra nyårsafton? Min var jättebra! Vi var bjuden på middag hemma hos ett par i Granloholm. Det var vi och typ 9 till tror jag? Riktigt trevligt och supergod mat! Så fin dukning också! Här ser vi förrätten, och ja...

Av jempa - 30 december 2018 08:44

Hej på er! Om ni finns kvar förstås?? :) Var ju ett tag sedan jag bloggade sist. Har lixom tappat lusten lite, får hoppas den kommer tillbaks.Har ju hänt en del sen sist! Som ni kan se på bilden ovan så ska vi bli föräldrar! Äntligen! :) I Maj kom...

Av jempa - 8 juli 2018 10:12

Fyllde år igår och hela dagen var så himla mysig! Familj och svärföräldrarna var här o fikade och jag fick så bra presenter! Presenkort på Royaldesign, yeay! Vet precis vad jag ska köpa ;) hihi! Sedan käkade jag o David midda på Biteline, vi sk...

Presentation

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se