jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 19 juli 2008

väninnorna & kung carl

Av jempa - 19 juli 2008 21:52

Nån som läst den? det sägs att den ska vara bra, så får vällan hoppas på derå!


Dagen har gått undan med en himla fart. Tyckte att jag nyss klev upp. Och då har jag/vi inte gjort särskilt mycket idag heller, precis som det brukar vara när man är i Stöde.


Vi har ätit, fikat, ätit, löst korsord med farmor (som för övrigt har skitsnygga solglajjer och en blommig väska!!), varit ute och grävt i rabatten, åkt på ICA o köpt glass och några brudar framför i kön kunde inte sluta stirra..skulle haft "Jempas shoppingspree"-tischan på mig, då hade jag kanske fått 2 läsare till, wiiehoo!


Ja, vad har man mer gjort? jag har förstås surfat ihjäl mig efter en fin klänning som man kan ha på bröllop, jag och David ska nämligen iväg på ett den här sommaren. Ska bli kul! :) Om jag kan hitta en fin klänning förstås..

Någon som har tips?!?!


Jo, och så har jag sett 3 avsnitt av SATC och tänkte se resterande 3 nu innan det är sovtajm. Imorgon blir det visst Hagmyren och bilbingo.. Så jevla HETT!! :P


*saknar David redan!* Fick en mysig subway-macka-puss innan jag åkte iaf, fick även smaka på den, mackan alltså, Italian BMT? heter den så? Ungefär i Nacksta hade jag svalt tuggan..den var staaaark!


Nu ska jag sluta yra och se på Carrie! Natti natti sötnötar!

 
 
Nina

Nina

19 juli 2008 22:14

Hiho, vilka är det som ska gifta sig?

http://lippan.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - 29 december 2023 19:47


Ett till inlägg på en o samma dag?! Sjukt ju.. :) Iallafall, var med en kompis på Birsta City idag. Egentid yeay!! Det var sååå skönt att bara strosa runt där i lugn o ro.. Vi kikade lite på rean och jag hittade faktiskt lite till mig själv, vilk...

Av jempa - 29 december 2023 07:27

Heej! Som ni märker så är det ingen vidare aktivitet här på min blogg nuförtiden. Appen jag använder för att blogga är rätt urusel och bilderna blir knas om man läser i mobilen.. så det känns ju inte alls lika roligt då. Jag hoppas det kommer någon r...

Av jempa - 1 mars 2023 20:03

Hejsan svejsan så dök det upp ett inlägg här! :) Idag fyller ju Leon 1 år?! På riktigt, åren går inte så fort som när man har småbarn! Så nu är han lixom ingen bebis längre heller, galeeet! Idag firade vi honom bara vi. Och på lördag har vi...

Av jempa - 25 december 2022 21:17

God Jul på er alla fantastiska bloggläsare! Ja alla fyra! :) ne men har faktiskt lite fler läsare än ap o bara det är ju helt otroligt?? Hur som helst, Jason var inte på foto-humör när jag skulle ta julbilderna, därav flest bilder på Leon :D S...

Av jempa - 21 december 2022 11:21

Julrean startar tidigare nuförtiden, förr var det väl alltid på juldagen de drog igång? Jag har iaf redan gjort lite fynd, detta är från Åhlens: Så en filt och en ljuslykta. 50% rabatt på båda. Har kikat på sån filt förut så det kändes li...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards