jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under juni 2008

Av jempa - 25 juni 2008 18:34

Äntligen tog jag tag i saken och vandrade in på Indiska för att prova dessa urfina sandaler <3

Har ju kikat på dom hur länge som helst känns det som. Jag valde mellan ljusbruna o vita, båda är ju jättefina! Men nu i efterhand förstår jag inte varför jag tvekade! Dom jag köpte är ju verkligen "jag"! Det känns lång väg :)


Kan ni gissa vilken färg det blev? =)

Av jempa - 25 juni 2008 17:05

Kolla in dansen vid 1:25 :D

Av jempa - 25 juni 2008 16:00

HAHHAHAHAH, back in the days :) Så kul o läsa dom gamla dagböckerna där. Den där var min första!

Av jempa - 25 juni 2008 15:18

...för att förstå vem det är som ännu en gång har hackat in sig på min blogg och bloggat. Precis. =)

Och det där "lila" på golvet är inte nåt från ungarnas skor utan det är själva boningen (a.k.a Parad). Vi bonade en del golv idag så dom blev jäättefina. Man kunde spegla sig själv i dom :) *duttii*


Jag har inget sköööljmedel!! Håller på o tvättar nu, och upptäckte såklart när jag precis skulle gå ner att jag har bara tvättmedel *suck* Att tvätta utan sköljmedel är som att duscha utan duschcreme.

Men så jag fick prioritera och köra underkläder (som jag iofs inte använder sköljmedel till, det är inte bra för puppisen förstår ni) och sängkläder. Så jag ringde David och han skulle vara en snäll man och gå förbi Hemköp på vägen hem, så våra kläder kommer lukta gott iaf! ;)

Fast jag var på Hemköp o handlade innan jag gick hem, men då visste jag ju faktiskt inte att sköljmedlet var slut, sånt kan man ju inte lägga på minnet helle!


Av jempa - 25 juni 2008 09:30

 

Jag är en riktig workaholic och jag älskar att bona golv! Ser ni den härligt mysiga lila färgen ifrån snorungarnas svettiga sneakers som jag får stå och svabba upp mest hela dagarna.. Livet är underbart på onsdagar 09:32!

Av jempa - 24 juni 2008 21:14

Jag vill ha det spelet! Tvåan (eller är det ettan vi har? ne..? skitsamma!) är skitkul! Fast jag tycker det är roligast i början när man får skapa sin egen spelare. Man väljer hudton, ögonfärg, hårfärg + frisyr, kroppsform, ja allt! o dessutom kläder! hähähäää..larvigt roligt är det! :) och sen när man vinner massa matcher så vinner man ju såklart pengar, så då kan man shoppa upp dom på nya kläder och ännu bättre rackettar (?) osv osv. Faktiskt riktigt roligt!

Måste skaffas!

Av jempa - 24 juni 2008 19:54

Jajajaaa, jag är nog lite strikt här på bloggen som vissa påstår. Om man jämför med hur jag är irl. Får försöka bli lite mer personlig, men det är lite svårt också för man vet inte vilka det är som läser.

Vore väl lite skämmigt kanske om jag skriver hur skönt bajsnödig jag var idag, att jag kan gö bubblor i munnen o blåsa iväg dom, eller att jag ääälskar att klämma vita finnar så pass mycket att jag får tandvatten, ifall min chef skulle läsa =) Vilket jag iofs tvivlar på ganska mycket.


Men ja, nu har ni fått en liten provsmakning på hur jag är, ska jag vara mer personlig eller gillar ni min lite mer ytliga blogg bättre? TELL ME!

Ska jag våga vara Jempa med stort J?! (*fniss* tönt)

Av jempa - 24 juni 2008 17:35

HAHA, va fan! Det här hade jag helt missat ju, två inlägg nedanför, det är alltså inte jag som skrivit det inlägget. Ni kan nog alla gissa vem det är.... (micke picke pö..)

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards