jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 30 juni 2008

Första dagen på semestern

Av jempa - 30 juni 2008 13:28

Måndag idag och alltså första dagen på semestern. SKÖNT!


Har varit och solat en sväng nu, är ju bara skitväder i den här stan fast det är sommar...tråkigt! Så då måste man fuska.


David sover fortfarande.. han snarkar och dregglar om vartannat..så söt så! Gnisslar gör han tydligen också för det sa tandläkaren till han förra veckan. Så då är vi två här i hushållet som gnisslar, måste vara ett jevla liv i sovrummet på nätterna.. David brukar väcka mig ibland på natten för att jag gnisslar jättehögt. Obehagligt :S För om jag ska försöka gnissla tänder i vaket tillstånd så kan jag inte göra så att det låter nånting, men på nätterna då jeklar! Usch vad mycket jag måste ta i :/ huuuua!


Ne, ska väl duscha av mig innan sis kommer o kirrar slingorna.


Tjipp o hej! 

 
 
Ingen bild

skiman

30 juni 2008 14:34

Personligen är jag säker på att elektromagnetiska fält/radiofält kan orsaka tandgnissling.

 
stina

stina

30 juni 2008 15:37

Hej var med och tävla!

http://kittygitty.blogg.se/2008/june/tavling-1.html

http://kittygitty.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Torsdag 14 juli 18:58

Har ju inte bloggat nåt om min födelsedag. Jag fyllde ju lixom 40 (!!) år! Känns heeelt sjukt att man e så gammal nu haha! Olle (min systerson) hade med det passande ljuset Fuck you?re old, hehe :) Så slänger upp några bilder från dagen. ...

Av jempa - Tisdag 12 juli 13:57

Igår på morgonen så for vi och familjen Rautakorpi ner till Furuvik med kidsen. Varsina bilar, såklart! Trångt annars.. Aja! Vi var nere vid 11 och tror vi var där till kl 16ish. Och vi hade hur kul som helst! Kidsen var glada o nöjda (jamen, såk...

Av jempa - Tisdag 21 juni 10:39

Tiden rusar aldrig så fort som under bebistiden! Leon blir 4 månader nästa vecka, och det är så fantastiskt att följa hans utveckling! Han har nu börjat att greppa saker, och allt ska smakas på! Han följer en fint med blicken och han känner i...

Av jempa - Onsdag 8 juni 21:03

Scrollade runt i Kappahls app och hittade en del fint till kidsen på rean :) Detta klickade jag hem till Leon: Och till Jasse blev det denna sweatshirt: Ja det var allt :) Nu ska jag fortsätta se Bonusfamiljen, känns som jag nyss börja...

Av jempa - Fredag 20 maj 18:08


Det har varit mycket för Jason denna vecka, både BVC?s treårskontroll och första tandläkarundersökningen som också görs vid tre års ålder :) och förskola däremellan förstås. Vi har pratat ett tag om att han snart ska till tandläkaren o övat på a...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se