jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 23 juni 2008

Nivea Visage Cleansing Wipes

Av jempa - 23 juni 2008 17:42


                        

Jag är ett big fan av make up-borttagningsservetter. Det är så skönt att bara kunna torka av ansiktet med en servett innan man går o lägger sig, dom funkar ju jättebra och det går snabbt och smidigt!

Jag har använt H&M´s egna ett bra tag nu, dom är billiga och absolut prisvärda. Men tänkte prova dessa från Nivea nu, med Almond & Calendula Oil, inte faen vet jag vad det betyder men det låter fräsch och bra mot hyn ;)

Det fanns 2 olika sorters servetter; för Normal hy och känslig/torr hy som jag har.

Jag fick betala dubbla priset för denna om man jämför med H&M´s, men jag har en känsla av att den här är bättre för ansiktet. Ska testa iallafall :)


 
 
StarOfUsA

StarOfUsA

23 juni 2008 20:32

Hur fungerar den där från h&m ? går allt smink bort lätt ?

http://metrobloggen.se/staroufsa

 
Ida

Ida

26 juni 2008 15:42

Ett tips är att prova Eldorados som dom säljer på Willys. Har för mig att dom går på ca 11kr. Jag tycker att dom är jätte bra! Har köpt en massa olika men tycker att dom är bland dom bästa!

http://www.idahoj.bloggagratis.se

 
Sanna

Sanna

1 juli 2008 00:21

jag tycker dessa från Nivea är bra, men nu har de tydligen gjort om desigen (eller vad det är?) och då tycker jag de är lite "torra". men funkar ändå fint! =)

http://www.ssannanilsson.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Tisdag 21 juni 10:39

Tiden rusar aldrig så fort som under bebistiden! Leon blir 4 månader nästa vecka, och det är så fantastiskt att följa hans utveckling! Han har nu börjat att greppa saker, och allt ska smakas på! Han följer en fint med blicken och han känner i...

Av jempa - Onsdag 8 juni 21:03

Scrollade runt i Kappahls app och hittade en del fint till kidsen på rean :) Detta klickade jag hem till Leon: Och till Jasse blev det denna sweatshirt: Ja det var allt :) Nu ska jag fortsätta se Bonusfamiljen, känns som jag nyss börja...

Av jempa - Fredag 20 maj 18:08


Det har varit mycket för Jason denna vecka, både BVC?s treårskontroll och första tandläkarundersökningen som också görs vid tre års ålder :) och förskola däremellan förstås. Vi har pratat ett tag om att han snart ska till tandläkaren o övat på a...

Av jempa - Onsdag 18 maj 11:30


Min älskade treåring! Imorse var jag och Jason på BVC innan förskolan. Det var dags för hans treårskontroll. Det började med att han fick titta på några bilder o säga vad som fanns på bilderna, det gick jättebra! Och på en av bilderna var d...

Av jempa - Söndag 15 maj 16:02

For ut till Birsta idag och köpte lite sommarplagg till kidsen. Detta frottéset från h&m hade jag sett på webben, o såg att Jasons stl fanns i Birsta, så glad att jag hann haffa det! 99 kr kostar det, sjukt bra. Till Leon blev det dessa gulli...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se