jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 13 juni 2008

morrn morrn!

Av jempa - 13 juni 2008 05:33

Gomorron på er. Klockan är dölite men jag är vaken, som på alla andra vardagar. Ska snart dra ner till bussen. Hoppas dagen går fort för jag vill ha HELG nu!

Och ont i halsen har jag :/ Känns som sandpapper ungefär, tärt! Hoppas de bara är sån där halsont som man kan ha ibland på morgnarna.. vill ju inte direkt bli sjuk helle.


Aja, nu på med hoodien o sen drar jag.


Hejda hejda heeejda 

 
 
Nina

Nina

13 juni 2008 10:45

Me too vakna med alsont! :(
Tror de e för att jag gick barhalsad igår när det blåste apa.
BLÄ!

http://lippan.blogspot.com

 
camilla

camilla

14 juni 2008 14:03

Har också börjat jobba tidigt nu, börar 07.00 hela nästa vecka innan midsommar, måste gå 06.00 hemifrån..e lite segt alltså.

Några tips på hur man känner sig lite piggare? När går du å lägger dig å när kliver du upp? ;)

http://camish.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Söndag 20 jan 17:01


Idag går jag egentligen in i vecka 24, men jag har inte tagit någon bild på magen denna vecka så tog en idag, en dag hit eller dit, de får funka :) Jag känner av bebisen varje dag, vissa dagar mer än andra, och mest aktivitet är på natten och när ...

Av jempa - Lördag 19 jan 14:22

Jag tog en sväng på stan med sällskap av mami idag. Hon och sis åker ju till Thailand nästa helg så måste ju ses innan dom drar. Vi fikade semlor på Charm, asså så gott! Och så blev det lite shopping. Köpte bl.a mysbrallor på H&M's mamma-avdelni...

Av jempa - Torsdag 10 jan 15:28


  Jacka från Bon Prix   Beställde en jacka från Bon prix för några veckor sedan, då min vinterjacka börjar bli lite tajt, hehe :) Så denna fick det bli. 349 spänn på rea, asbra! Jag känner att jag helst inte vill köpa så mycket mammakläder, ...

Av jempa - Måndag 7 jan 16:12

Tänk att igår gick vi in i vecka 22! Jag tycker veckorna nu bara går av bara farten! I början däremot var det otroligt segt, dom första 12 veckorna kunde inte gått mer långsamt, man ville ju bara att den tiden skulle flyga förbi, eftersom risken f...

Av jempa - Fredag 4 jan 20:19

God fortsättning på er! Hade ni en bra nyårsafton? Min var jättebra! Vi var bjuden på middag hemma hos ett par i Granloholm. Det var vi och typ 9 till tror jag? Riktigt trevligt och supergod mat! Så fin dukning också! Här ser vi förrätten, och ja...

Presentation

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se