jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under april 2008

Av jempa - 28 april 2008 15:17

Hade fått 6 nya kommentarer nu när jag loggade in, så himla roligt! tack alla :) 


Ska bli spännande idag när matservice kommer med maten! Hoppas jag får med allt som är beställt.  Får skirva rapport här senare om hur de gick =)

Berättade på jobbet också att vi hade storhandlat på nätet, trodde ja skulle få massa negativa åsikter (om att man e lat, bla bla bla..e ju mest äldre ja jobbar me..), men dom tyckte det lät som en himla bra idé, haha =) Och det är det ju också, bara de funkar..


Nu blev jag sugen på att lägga mig i soffan o kanske se ett OTH-avsnitt innan dejvid kommer hem.. vore skönt! Och är ju kortvecka den här veckan, jobbar bara 2 dar till! wiie =) 



Av jempa - 27 april 2008 22:09

ja då har man storhandlat mat för första gången via internet dårå. 640 kronor blev det. Och vi får det levererat imorgon mellan 17-19 :) Ska bli intressant värre! Skönt att slippa bära kassorna också ju.

Funkar det bra ska vi nog fortsätta storhandla på nätet (inte jämt kanske, finns ju inte riktigt allting där på sidan), det kostar några kronor extra, typ 10-30 kr beroende på dag/tid mm för att få det levererat (dvs inte mycket alls!), men då slipper man ju istället bensinkostnaden till/från affären. Om man tycker det e mycket o snacka om.. vilket inte jag tycker. Det e helt klart värt varenda öre att få det levererat till dörren :)

Av jempa - 27 april 2008 20:07


Känns som att vi har hunnit med rätt mycket idag.


Vid 12-tiden for vi ut till Birsta, skulle främst på IKEA för att handla nya lampor till spottarna i taket, men lampan jag skulle ha; "GU10" (lägg det på minnet!!) fanns såklart inte! Attans pattans! Men köpte 2 vita mattor som vi ska ha under högtalarna i vardagsrummet, istället för dom beiga vi har nu.

Passar ju mycket bättre med vitt eftersom möblerna är vita.

Sen gick jag in på Gina Tricot o bytte o lämnade tillbaka lite saker åt Linea. Kollade runt lite men hittade inget jag ville ha (!!!).

Kollade även på Monki, men jag tycker dom har så dålig upphängning av kläderna för man får ingen överblick över allt som finns så då hittar man inget man vill ha, + att det är så dunkel belysning där inne så man ser ju faen inget, men de e ju deras "nisch" att hare så... jajja!


Men jo, kom på en sak som jag ju faktiskt köpte där i gallerian! Ett par strumpbyxor från Twilfit :)

Sen for vi förbi mAx-driven o köpte med oss mat som vi åt hemma hos Davids föräldrar. Gosade med Simba också i vanlig ordning! He´s the best cat in the whole, wide world! *yeah*


Sen åkte vi hem och jag började på en gång med att dammsuga, efter det torkade jag golven i hela lägan. Sköönt! Öppnade ett fönster i sovrummet o stängde dörren, sen när jag öppnade så luktade det så fräääscht! Som i reklamen när den där tönttjejen säger "åååh, de luktar fortfarande blommor!"


Har diskat också, så det är fint i köket.

Sen har jag såklart tittat på One Tree Hill. Så bra serie! Såg att jag hade flera avsnitt av säsong 5 på datorn när jag rensade lite, hähä.. får se om man kan hålla sig till nästa söndag, annars har jag ju lite backup :)


Efter OTH spelade jag Super Mario Galaxy, blir helt svettig! Ganska stressande spel faktiskt, men roligt! Klarade 2 banor så jag fick 2 stjärnor! *dutti*


Och jao, nu sitter jag här o bloggar om vad lilla jag har pysslat med idag, som om någon skulle vara intresserad. Men har du läst ända hit så är du väl lite intresserad iaf..? eller bara jevligt uttråkad!

Nu ska jag vara en jobbig sambo o störa David i hans GTA4 spelades i sovrummet, tänkte nämligen byta sängkläder! :)


Ah, just de, när jag städade som bäst på toaletten så bytte jag till duschdraperiet som jag köpte idag på Lagerhaus (på bilden här ovan..). Så nu är det fint :)

Visst mår man bra inombords när man har det rent o fint?!


De e just därför jag ska störa David nu :)

Puss på er!


(det här måste vara ett av mina längsta inlägg någonsin! sorry)



Av jempa - 27 april 2008 11:52

..så finns Matservice! HURRA HURRA! Man måste handla för minst 400 kr för att få det utkört, men det gör man ju ganska lätt. Vi tänkte testa o handla över nätet för första gången idag (syrran har redan testat o hon tyckte de funka bra). 

Tanken var först att vi skulle på Willys, för vi ska ändå ut till Birsta idag. Men så kom vi på Matservice, så då slipper vi storhandla! Skööönt, för jag hatar o storhandla! 

Tycker det är mycket roligare att handla kläder ;)


Av jempa - 26 april 2008 23:53

                                   

Kunde ju inte låta bli o beställa detta armband förut från modemecka. Det kostar endast 69 spänn, och det ser så fint ut med fyrklövern =)

Tycker det är kul o köpa armband som kan användas varje dag, lixom vardagsarmband :)



Av jempa - 26 april 2008 23:34

                            

När man ser vissa filmer så märker man redan den första sekunden om det är en film man kommer gilla. Den här filmen är en sån film! Man vet att man kan luta sig tillbaka och bara njuta.

Precis vad jag gjorde också, för det var en riktig feel good-film.

Bra längd också; 1,40 tim.  


Jag ger den 4 stjärnor av 5.

* * * *

Av jempa - 26 april 2008 17:19

 

ja då är man hemkommen från Vårmässan dårå. Vi åkte med davids päron + farmor. Och vi fick fribiljetter av Bröderna Heimers, hehe :D Så de va najs o slippa "slänga bort" 60 spänn på inträde =)

Vi börja med o se på modevisningen, tyckte de va rätt dåligt med fina kläder.. Var väl Bik Bok´s som var finast måste jag nog säga.

Sen käka vi langos o kolla på Bröderna Heimers (Davids pappa som står längst till höger, men syns inte så mycket..). Tyckte de va kul när dom spela fiol, haha, lät kanske inge vidare direkt! Men dom e grymma på att sjunga måste jag säga :)  


Sen gick vi en sväng där inne, shittans alltså va mycke folk. Lite jobbigt..

Det enda jag köpte var en optisk pyttemini mus till min bärbara, den funkar perfekt på soffan, men funkar absolut inte på själva datorn eller på bordet. Dåligt..

Menmen, får väl använda den när jag sitter i soffan *som nu t.ex* 




Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards