jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 22 april 2008

avmagnetiserat

Av jempa - 22 april 2008 17:16

jevla skit, råkade trycka på nån knapp så jag åkte bakåt o allt jag skrev försvann.

Ah, iallafall, mitt VISA kort har blivit avmagnetiserat! Kan ju säga att det var en jevla tur att det funkade igårkväll när jag var på Hemköp o handlade mat. Min mardröm är att stå i kassan o ska betala men kortet funkar inte. Vore tärt!


Skulle ta ut pengar imorse för jag skulle ladda på busskortet, men de gick inte.. Men hade iaf kvar 50 spänn på kortet så jag klarade mig idag. David e snäll o ska fixa peng så jag kan ladda på imorgon :)

Gick iaf in på banken idag o beställde ett nytt. Hoppas jag får det tills på fredag då det e löning och innan helgen lixom..

Annars blir det till att köra Old school style= gå på banken o ta ut pengar...


Ah, nu ska jag kirra matlåda tills imorgon.. b b b b b bbooooring...

 
 
nikita

nikita

22 april 2008 19:30

de går ju använda kortet ändå sålänge tills du får ett nytt, på affärerna kan dom knappa kortkoden om de inte funkar å dra :)

http://www.nikital.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Söndag 8 juli 10:12

Fyllde år igår och hela dagen var så himla mysig! Familj och svärföräldrarna var här o fikade och jag fick så bra presenter! Presenkort på Royaldesign, yeay! Vet precis vad jag ska köpa ;) hihi! Sedan käkade jag o David midda på Biteline, vi sk...

Av jempa - Lördag 7 juli 17:17


Det är verkligen värdelöst att blogga feån mobilen, blev ju massa knas i inlägger medan o även att den sista bilden på glassen missades, suck. Här kommer den iaf *fett viktigt* ...

Av jempa - Lördag 7 juli 10:36

Omg, jag är så slö på att blogga nu för tiden. Jag kanske borde ändra upplägget o ha det som en rese-blogg istället. Ah vi får se! I Juni, på vår första semestervecka, så åkte vi till Rom, tisdag-fredag och den längden var faktiskt perfekt! Iaf f...

Av jempa - Torsdag 14 juni 07:33

Igår fyllde pappa 65 bast så då firade vi (jag, nina, mamma o david) honom på E street. Så trevligt och maten var god som vanligt :) ...

Av jempa - Torsdag 7 juni 14:56

Här har ni den, Ayia Napa-filmen! :)     

Presentation

Fråga mig

45 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se