jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 22 april 2008

avmagnetiserat

Av jempa - 22 april 2008 17:16

jevla skit, råkade trycka på nån knapp så jag åkte bakåt o allt jag skrev försvann.

Ah, iallafall, mitt VISA kort har blivit avmagnetiserat! Kan ju säga att det var en jevla tur att det funkade igårkväll när jag var på Hemköp o handlade mat. Min mardröm är att stå i kassan o ska betala men kortet funkar inte. Vore tärt!


Skulle ta ut pengar imorse för jag skulle ladda på busskortet, men de gick inte.. Men hade iaf kvar 50 spänn på kortet så jag klarade mig idag. David e snäll o ska fixa peng så jag kan ladda på imorgon :)

Gick iaf in på banken idag o beställde ett nytt. Hoppas jag får det tills på fredag då det e löning och innan helgen lixom..

Annars blir det till att köra Old school style= gå på banken o ta ut pengar...


Ah, nu ska jag kirra matlåda tills imorgon.. b b b b b bbooooring...

 
 
nikita

nikita

22 april 2008 19:30

de går ju använda kortet ändå sålänge tills du får ett nytt, på affärerna kan dom knappa kortkoden om de inte funkar å dra :)

http://www.nikital.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Onsdag 16 maj 15:32

       Här kommer ännu ett Cypern-inlägg! Ja än är det inte klart, tror jag har några fler bilder också :)   En kväll så åt vi middag på Ocean Basket, en skaldjurs-restaurang som hade fått himla bra betyg på Tripadvisor. Vi kollar alltid där...

Av jempa - Torsdag 10 maj 09:00

Shoppingen var ju inte den bästa, jag visste ju om det innan vi for så det kom inte som en chock :) Det var mestadels supermarkets precis som på de flesta turistorterna. Och det fanns ju inget H&M eller Zara utan det var lixom egna butiker, vissa lit...

Av jempa - Onsdag 9 maj 09:30

Visst hade man sett att havet på Cypern var jättefint, men man tror ju att bilder ljuger litegranna.. men i det här fallet så stämde det! Vi hade aldrig sett så turkost och vackert vatten! Såå häftigt! Ska man åka till Cypern så rekommenderas absolut...

Av jempa - Tisdag 8 maj 09:17

Det var ju våran första resa till Cypern både för mig och David. Och vi är verkligen supernöjda med resan. Mycket beror förstås på hotellet och att vi hade ett rum med direkt pool-access, vilket är supernajs och höjer kvalitén på semestern nåt otroli...

Av jempa - Lördag 21 april 09:15


Kvällens outfit bestod av blus från Object, jeans från H&M och kilklackar från Michael Kors. Vi käkade på Hard Rock Cafe, jag åt en ceasarsallad som var jättegod. David käkade en köttbit med mos, han var också jättenöjd.På hemvägen tillbaka till h...

Presentation

Fråga mig

45 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se