jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 8 april 2008

The Hills-dag

Av jempa - 8 april 2008 19:39

 

Det är Tisdag idag, dvs The Hills-dag :) Iofs läggs avsnitten ut på måndagskvällarna tror jag, sänds i USA då iallafall. Men det brukar vara så sent så jag sover vid den tiden. Därför är tisdagar The Hills-dagen :)

Det var två avsnitt även denna vecka! Gr8!

The Hills är the best serie ever made, hehe elle nåt (lol, FjoRtIs)


Ah, iaf, fick svar rätt fort från företaget jag beställde TIGI grejjerna från. Hon gav mig två förslag; att behålla flaskan och få 50% rabatt på priset, eller att hon skickar en ny flaska och ett frankerat kuvert som jag ska skicka tillbaka den trasiga & kletiga flaskan i.

Jag valde det första förslaget. Men vart ju tvungen o testa först för o se om man kunde hälla ut det bra utan att det spillde överallt. Men det gick bra, får använda jacket istället för korken, hehe..

Ah, det blir smidigast så iallafall. Slippa hålla på o skicka tillbaka o grejja.
 
 
Ida

Ida

8 april 2008 20:05

Tisdag är min "Hills-dag" också:) Dubbel avsnitt denna gång oxå? Hoppas:)

http://www.idahoj.bloggagratis.se

 
ida

ida

8 april 2008 20:12

Två st:)

http://www.idahoj.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Sandra

9 april 2008 12:39

Älskar The Hills. Är inne på säsong tre nu. Love it! Är allt bra med dej annars sötis?
Puss!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Torsdag 8 april 21:15

Har inte visat er mina senaste fynd från Lager157! Har jag förresten sagt hur mkt jag älskar den affären?? ;) Jason behövde t-shirtar. Så fyndade (dom kostar lixom 30-40 spänn st!) en del därifrån. Blev även en fleece för 80 kr o shorts för sa...

Av jempa - Måndag 5 april 20:39


Det här fick Jason i sitt påskägg av mormor o morfar. Så snällt! Tror jag blev gladare än han, haha :) Men PoP älskar man ju! Så mkt fint och bra kvalitet! Och nya regnvantar behövdes verkligen! Det tackar vi för! ...

Av jempa - Söndag 4 april 20:17

Tvättade både madrasskydd och spjälsängsskyddet idag och bäddade sen med det nya påslakansettet till Jason. Blev så gosigt! Ville lägga mig där i själv, höhö :) Våran plan är att så länge han inte gör några försök att klättra över sängen så får...

Av jempa - Fredag 2 april 17:39

Köpte dessa stövlar o sneakers till Jasse i veckan, dom kommer från Stadium Outlet. Bägge kostade 150kr/st, hur bra?! Lixom 300 spänn för två par! Asnöjd jag :) Speciellt bra pris för ett par Viking-stövlar tror jag, kändes som ett fynd! Dock f...

Av jempa - Måndag 29 mars 20:21


Pannkakor blev det till lunch idag. Det var i lördagskväll som Jason började snörvla och hosta lite, och förkylningen hänger kvar så idag och imorgon är det jag som vabbar. Är han inte frisk nog för föris på onsdag så får David ta över vabbande...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se