jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 31 mars 2008

Fotograf: Daniel Wikström

Av jempa - 31 mars 2008 15:14

En till bild från gårdagen


Nu är man hemma efter en dag på jobbet. Gick bra! Men jag sov som en jevla kratta inatt, + att jag hade magknip + lösskita (diarre låter så äckligt tycke rjag så hoppas ni godkänner mitt val av ord, tss) inatt. Somnade typ 23.30 och så vaknade jag 4.10 av ont i magen. Sen kunde jag inte somna om. Så jag låg till 5.19 då det var dags att kliva upp.

Höll på o somna på morgonfikat :( 4,5 timmes sömn är ju inte mycket de..

Men nu är jag lixom pigg! Får kanske ta en liten powernap senare så man pallar hela veckan =)


Ska ta o diska nu, men diskmedlet e slut, eller sjunger på sista versen iaf. Får vara sparsam!

Och snart kommer sis också, hon ska hämta sin mobil som hon glömde här för 2 dagar sedan (en annan skulle inte palla o vara utan den i 2 dygn!).


Korvstroganoff & ris till middaaaahh!

 
 
Ida

Ida

31 mars 2008 20:20

Lösskita? He.. Lät ju nästan äckligare än diarré;$

http://www.idahoj.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Tessan

31 mars 2008 21:15

Annars kan man kalla det räser bajs :D

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Lördag 9 okt 17:54

Så skönt med förändring! Var till frisören igår, o det var verkligen välbehövligt! :) Klippte en lob, och sen färg o slingor, typ balayage/hairdimension, jag e så nöjd! Gillar ju dom kalla tonerna jag, passar min hudton rätt bra tror jag. ...

Av jempa - Tisdag 28 sept 08:34


Jaa jag vet, har inte bloggat sen i somras, galet!! Tror att anledningen kan vara att jag har känt mig så himla trööött o orkeslös, och illamående också.. Så vad kan anledningen vara till det? ;) Någon som känner igen symptomen? Ja men visst, om...

Av jempa - Lördag 24 juli 20:23

I eftermiddag for vi upp till Södra berget. Vi började att gå Tarzanstigen, men det var alldeles för stenigt än vad jag mindes det så vi skippade det då Jason är alldeles för liten för den. Vi drog till Ängen istället. Där köpte vi glass o läsk...

Av jempa - Fredag 16 juli 20:45

Igår var jag och David på spa! Så härligt! Vi fick det i presentkort i julklapp av svärföräldrarna, perfekt ju! Så vi droppade av Jason hos farmor o farfar och vi for o njöt uppe på Södra :) Drinkar! Mycket trevlig eftermiddag blev...

Av jempa - Tisdag 13 juli 21:34

I söndags åkte ci yill Hudik på en liten mini-resa. Jag hade bokat ett rum på Strandpirens hotell, ett jättefint hotell precis vid havet och 15 minuters promenad in till stan. Vi for hemifrån efter att Jason hade sovit sin lunchvila, tror klock...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se